Ma druze ja imam sa rajom komsijama sa kojima sam odrastao 40 i kusur godina viber grupu i u njoj se znamo sporjeckati oko razlicitih misljenja, npr nekom dobar Avramovski, meni nije i tako. Raja u afektu i ovde svasta napise nakon loseg rezultata, pa poslije kad se malo glava ohladi pokusa nesto "konstruktivno" napisati. Ali kao sto rekoh ni u dzep mi ni iz dzepa, za osam i pol godina koliko imam ovaj nick na forumu nisam napisao ni 3 milje postova, udjem ponekad procitam, komentarisem ponekad, a ko ima vremena siroko mu polje neka pravi taj neki forum za clanove, niko nikog ne tjera ha ya.mnon46 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 19:15Poštuješ konstruktivno i realno mišljenje, tipa ja ću reći da je Renan odigrao dobru utakmicu, ti nećeš biti najzadovoljniji i o tome možemo diskutovati. Ali postoji par nickova čije se mišljenje graniči sa zdravom pameću i koji nas ubjeđuju u nešto što nikako nema smisla.Osttribine je napisao/la: ↑30 dec 2023, 19:10Moze li 10 sezonskih i 11 clanskih, ovo ostalo nemamnapoleon72 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 14:53Ma ja, treba napravit forum i trazit na uvid zadnjih 8 godina clansku kartu, barem 6 sezonskih, potpisan dres Papeta Susica, sliku sa pokojnim Svetozarom Vujovicem, kopacke u kojim je Pasic zabio dva gola HSVu i CD sa video snimkom barem 6 postignutih golova za prvi tim Sarajeva.![]()
Ma ne znam odakle vam uopste vrijeme i toliko postova dnevno, ali hajde, niko nikoga ne tjera pravite sta hocete, mada mi to malo baca kao na neko jednoumlje. Za forum i jesu rasprave, iznosenje razlicitih misljenja itd. Ne znaci da ako neko ima drugacije misljenje odmah je i navijac nekog drugog kluba, ne kazem da ih nema medju nama na ovom pdf, ali ne sigurno u tolikom broju. Ali kao sto rekoh nemam nista protiv toga, ako imate/ju vremena pravite i taj neki "pravi" podforum, sretno.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Osttribine
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Clansku na uvid pa da nastavim citati.Osttribine je napisao/la: ↑30 dec 2023, 21:30Ma druze ja imam sa rajom komsijama sa kojima sam odrastao 40 i kusur godina viber grupu i u njoj se znamo sporjeckati oko razlicitih misljenja, npr nekom dobar Avramovski, meni nije i tako. Raja u afektu i ovde svasta napise nakon loseg rezultata, pa poslije kad se malo glava ohladi pokusa nesto "konstruktivno" napisati. Ali kao sto rekoh ni u dzep mi ni iz dzepa, za osam i pol godina koliko imam ovaj nick na forumu nisam napisao ni 3 milje postova, udjem ponekad procitam, komentarisem ponekad, a ko ima vremena siroko mu polje neka pravi taj neki forum za clanove, niko nikog ne tjera ha ya.mnon46 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 19:15Poštuješ konstruktivno i realno mišljenje, tipa ja ću reći da je Renan odigrao dobru utakmicu, ti nećeš biti najzadovoljniji i o tome možemo diskutovati. Ali postoji par nickova čije se mišljenje graniči sa zdravom pameću i koji nas ubjeđuju u nešto što nikako nema smisla.Osttribine je napisao/la: ↑30 dec 2023, 19:10
Moze li 10 sezonskih i 11 clanskih, ovo ostalo nemam![]()
Ma ne znam odakle vam uopste vrijeme i toliko postova dnevno, ali hajde, niko nikoga ne tjera pravite sta hocete, mada mi to malo baca kao na neko jednoumlje. Za forum i jesu rasprave, iznosenje razlicitih misljenja itd. Ne znaci da ako neko ima drugacije misljenje odmah je i navijac nekog drugog kluba, ne kazem da ih nema medju nama na ovom pdf, ali ne sigurno u tolikom broju. Ali kao sto rekoh nemam nista protiv toga, ako imate/ju vremena pravite i taj neki "pravi" podforum, sretno.
NEMA NAZAD
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sletio teški kapitalac u Sarajevo, od toga zadrhtalo tlo

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dosadni ste više.
Jeko kapitalac? Gospodine...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2023, 22:03Sletio teški kapitalac u Sarajevo, od toga zadrhtalo tlo![]()
Kako mog Boga ti?

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ne pravi se lud bolan.H8Z7 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 22:20Kako mog Boga ti?![]()

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Kako nema, evo c'ojek se zado u probleme, kako da te upise na novi procisceni forum, a nije ti sva dokumentacija pristigla, nemas radne dozvole, a i vozacka ti je istekla, ali zato si mu sarnuo kilo bureka i kilo zeljanice sa pavlakom...H8Z7 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 22:20Kako mog Boga ti?![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Za burek je Nedžmin kriv, a ćevapi su u pitanju kakva zeljanica bolan ne bio tu krivi Harija iz TravnikaVanja8 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 22:23Kako nema, evo c'ojek se zado u probleme, kako da te upise na novi procisceni forum, a nije ti sva dokumentacija pristigla, nemas radne dozvole, a i vozacka ti je istekla, ali zato si mu sarnuo kilo bureka i kilo zeljanice sa pavlakom...

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Pa zar Ado-Hz ne dezura veceras na aerodromu ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2023, 22:25Nema za sad nijednog, a valjda bude uskoro.visokohz je napisao/la: ↑30 dec 2023, 22:19Jeko kapitalac? Gospodine...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2023, 22:03
Sletio teški kapitalac u Sarajevo, od toga zadrhtalo tlo![]()
![]()
![]()
Cuj, tebi uliva smjenu...

Obrisi se Morto, a 'vamo nek se ljudi kolju po forumu...H8Z7 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 22:25Za burek je Nedžmin kriv, a ćevapi su u pitanju kakva zeljanica bolan ne bio tu krivi Harija iz Travnika![]()

- egocentrik
- Kontakt:
Ma napušim se ja vama svima qurca 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Izlevatio me, nije ni on što je nekad bio, vjeruj..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Vjerujem...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2023, 22:43Izlevatio me, nije ni on što je nekad bio, vjeruj..
Trenutno korisnika/ca: EastMadness, Haksss, Hrammm1921, johntravolta123, Proximic i 116 gostiju.