FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
"Naš obrambeni red u ovom trenutku nije na visini zadatka. Radimo previše jednostavnih individualnih pogrešaka", smatra Robben čiju je momčad u osmini finala oprostio Inter porazom 1:0 na San Siru i pobjedom 3:2 na Allianz Areni.
Prema pisanju njemačkog Bilda, Robbenove riječi nisu dobro "sjele" prozvanim igračima, a posebno se pogođen našao Breno. Robbenu je odmah kontrirao i kapetan momčadi Philipp Lahm:
"Napravili smo dvije pogreške u obrani, a napad je propustio realizirati sedam prilika. Obrani nikako ne pomaže to da se u ključnim trenucima utakmice ne postižu golovi."...ne znam šta sere ovaj Lahm sve što je Robben rekao stoji..
Prema pisanju njemačkog Bilda, Robbenove riječi nisu dobro "sjele" prozvanim igračima, a posebno se pogođen našao Breno. Robbenu je odmah kontrirao i kapetan momčadi Philipp Lahm:
"Napravili smo dvije pogreške u obrani, a napad je propustio realizirati sedam prilika. Obrani nikako ne pomaže to da se u ključnim trenucima utakmice ne postižu golovi."...ne znam šta sere ovaj Lahm sve što je Robben rekao stoji..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Joj pusti te price o Luciu ,lik protrci stadionom sa salom od bayerna i odmah ovi novinari "smecari " sire neke nedolicne nebulozesuicidesquad je napisao/la:http://www.fussballtransfers.com/bundes ... wehr_18029
Breno hoće u Sao Paolo, a Lucio bi se rado vratio u Bayern. "Moje srce i dalje kuca za Bayern. Kada LVG ode, Uli me može zvati." Lucio bi bio dobro pojačanje. Brzo bi se uklopio jer poznaje klub i ekipu, a svojim iskustvom bi mnogo pomogao pogotovo mladim igračima u odbrani. Volio bi ga opet viditi u dresu Bayerna.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Antone ko bi po tebi mogao preutetu Bajern posle galonje ja mislim da magat nebi bio loš,
madaje i jup super trener ai povrtak lusia bi bio fanastičan...........pozzzz.
- anton 1983
- Kontakt:
Ko bi mogo?bajern100 je napisao/la:Antone ko bi po tebi mogao preutetu Bajern posle galonje ja mislim da magat nebi bio loš,
Ja da se kladim kladio bi se na Juppa i Finka. Ostali bar ja mislim uopće nisu na listi naše uprave. Povratak Lucia zaboravi, makar on htio doć...
Trenutno je teško razgovarati o takvim stvarima. Tak i onak nas neće previše zanimati trener već kaj ćemo kupiti jer mislimo da u tome leži nas spas...
Ko god da dođe mora znat švapski, taj kriterij je pod muss.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- suicidesquad
- Kontakt:
Da LVG nije bio trener Bayerna Lucio nikad ne bi prešao u Inter. Njegova želja je bila da ostane u Minhenu, ali je iz dobro poznatih razloga napustio Bayern. Koliko mi je krivo bilo što smo izgubili finale prošle godine, toliko mi je bilo i drago zbog njega jer je zaslužio da bude prvak Evrope. Prije toga je imao već jedno izgubljeno finale. Dosta puta je izjavio da mu je Bayern najdraži klub, što je i logično jer je najveći dio svoje igračke karijere proveo u Bayernu. Svojim postupkom u finalu, a i u brojnim izjavama, je pokazao koliko voli Bayern. Za mene ovo nisu nebuloze. Lucio je sa Interom sve osvojio i ostvario svoje ciljeve i ne vjerujem da će još puno ostati tamo. Dosta puta je rekao kako želi završiti karijeru u Minhenu i ja mislim da se njegov povratak u Bayern čini kao realna opcija. Ako ga Bayern bude želio, dobit će ga, budi siguran! Sljedeći prelazni rok je Bayernov. Ako ne ode u Bayern mogao bi kod Mourinha u Real. Još dok je igrao u Bayernu Real ga je želio dovesti u svoje redove. Tamo je sada i Mourinho koji ga je već trenirao u Interu. On voli kupovati provjerene igrače, one koje je trenirao prije, kao što je Carvalho. Ako bude odlazio iz Intera, po meni su najrealnije opcije Bayern ili Real.warden je napisao/la:Joj pusti te price o Luciu ,lik protrci stadionom sa salom od bayerna i odmah ovi novinari "smecari " sire neke nedolicne nebulozesuicidesquad je napisao/la:http://www.fussballtransfers.com/bundes ... wehr_18029
Breno hoće u Sao Paolo, a Lucio bi se rado vratio u Bayern. "Moje srce i dalje kuca za Bayern. Kada LVG ode, Uli me može zvati." Lucio bi bio dobro pojačanje. Brzo bi se uklopio jer poznaje klub i ekipu, a svojim iskustvom bi mnogo pomogao pogotovo mladim igračima u odbrani. Volio bi ga opet viditi u dresu Bayerna.
Sad počinje malo škakljivo vrijeme za Bayern i ako se uspije ovo sve smiriti do kraja sezone i ako se izbori LP, ja sam siguran da će iduća sezona biti obećavajuća...
Trenutno jeste oblačno, ali nije toliko loše koliko je u Japanu
Trenutno jeste oblačno, ali nije toliko loše koliko je u Japanu
Sent from my Philips Smart TV.
ma jupp je novi trener bayerna 90 posto
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
slazem se mada bi ja volio ovog gore anketiranog sto je vodeci Gusara,,ali svaba je svaba i tak da ima prednost ispred svih drugih treneraeffe_sa je napisao/la:ma jupp je novi trener bayerna 90 posto
tučemo Freiburga 500% u subotu
VOLIM BAYERN
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
tad nije imao pareL-Train je napisao/la:a tobe yarabi onakav hmelj ima vak ljepu zenu,pare cine cudaFk_zeljo_1921 je napisao/la:Nije. Evo mu ženicePortillo je napisao/la:Jel istina da se Thomas Muller ozenio sa 15. godina?![]()
Za zivot cijeli!
- moustapha
- Kontakt:
Prepoznala treba talenat.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: tad nije imao pare
#divovi
- kuman_@mel
- Kontakt:
nema drugemoustapha je napisao/la:Prepoznala treba talenat.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: tad nije imao pare
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
- roy_makaay
- Kontakt:

Posljednjih 8 tekmi u sezoni određuju put Bayerna za iduću sezonu.Nadam se da će se uspjet domoći 3. mjesta.Teško će biti motivisati ekipu za Freiburg u subotu.Ali ko što bi Titan Oli rek'o Immer weiter, immer weiter.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- majestic24
- Kontakt:
I jos da se braca u upravi spoje....MaGiCa je napisao/la:Sa B92:
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=499888
Malo mi deluje nerezonski.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Zna li neko kad Muller nije kod kuće, da ja s njom malo popričam... Reklamiram po kućama novi Softly

Sent from my Philips Smart TV.
Subotom u pola četiri.
Ala su se momci nabrijali, inače, mala je jahačica i to vrhunska.
Ala su se momci nabrijali, inače, mala je jahačica i to vrhunska.
Vom Jäger zum Gejagten
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
kao su samo raspolozeni ovi bavararci "ovog jutra".....Samo nastavite a ja cu ove slike posmatrati sa NO COMENT

trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Der "TITAN"
Der "KAISER"
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
Lucio: "Uli me slobodno može nazvati"
Bayern će izgleda biti pojačan u novoj sezoni, posebno u obrani. Lucio stvarno želi da se vrati u Bayern, nakon što je Lucio u intervjuu za "Ran" iznenađujuće rekao kako bi volio da se vrati u Bayern, to je ponovio i u intervjuu za "Kicker"...
"Moje srce još uvijek kuca za Bayern. Sada nakon što trener van Gaal ode, Uli me slobodno može nazvati." , rekao je Lucio za "Kicker".
O svom odlasku iz Bayerna 32-godišnjak on kaže: "To nije bila moja odluka da odem, nego trenerova, Hoenessova, Rummeniggeova. Uvijek sam želio završiti svoju karijeru ovdje. Ali to nije bilo moguće."
Priliku da završiti karijeru u Münchenu, uskoro bi mogao dobiti. Konačno, Bayern se oprašta od van Gaala a to je i znak da Bayern može vratiti Lucija i da se pojača odbrana koja je vrlo slaba otkad je on otišao.
"Odbrana kod Bayerna je veliki problem otkad sam ja otišao.", rekao je Lucio. "Čak ni u finale u Madridu odbrana nije bila tako dobra, a i sada je ostala ista. Ja sam gledao par utakmica i vidio sam da nije dobra."
Bayern će izgleda biti pojačan u novoj sezoni, posebno u obrani. Lucio stvarno želi da se vrati u Bayern, nakon što je Lucio u intervjuu za "Ran" iznenađujuće rekao kako bi volio da se vrati u Bayern, to je ponovio i u intervjuu za "Kicker"...
"Moje srce još uvijek kuca za Bayern. Sada nakon što trener van Gaal ode, Uli me slobodno može nazvati." , rekao je Lucio za "Kicker".
O svom odlasku iz Bayerna 32-godišnjak on kaže: "To nije bila moja odluka da odem, nego trenerova, Hoenessova, Rummeniggeova. Uvijek sam želio završiti svoju karijeru ovdje. Ali to nije bilo moguće."
Priliku da završiti karijeru u Münchenu, uskoro bi mogao dobiti. Konačno, Bayern se oprašta od van Gaala a to je i znak da Bayern može vratiti Lucija i da se pojača odbrana koja je vrlo slaba otkad je on otišao.
"Odbrana kod Bayerna je veliki problem otkad sam ja otišao.", rekao je Lucio. "Čak ni u finale u Madridu odbrana nije bila tako dobra, a i sada je ostala ista. Ja sam gledao par utakmica i vidio sam da nije dobra."
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Der "TITAN"
Der "KAISER"
jao koje gluposti vi pisete ,sve spekulacije ,evo vam istina sa officijalne stranice intera :eurofighter typhoon je napisao/la:Lucio: "Uli me slobodno može nazvati"
Lucio: "My heart is here at Inter"
Thursday, 17 March 2011 23:07:55 [rss full] [rss text] Delicious [permanent link]permalink
[FOTO Thursday, 17 March 2011 23:07:55]
MILAN - "I never said I wanted to return to Bayern Munich, only that in football anything is possible and that if, at some point in the future, Inter no longer required my services, and Bayern did, I would consider going back to Germany." At the gala evening organised for Samuel Eto'o's charity, Lucio clarified what he was reported by Sport Bild as having said about his future: "Now I'm part of this team, my family and I are happy here in Milan; there's no reason to look elsewhere. If it were up to me, I'd stay here. All I'm saying is that the choice may not depend only on me, as it wasn't my choice to leave Bayern. My heart is here, with Inter, but obviously whether I stay or not doesn't depend solely on me."
Then, looking ahead to tomorrow's Champions League draw in Nyon, Lucio declared that "We are the best team but we still have to keep working, as we did against Bayern Munich, fighting and believing in ourselves. After the draw we'll start getting ready to face our opponents, but we can't say it would be better or worse to end up with Real Madrid, Barcelona or any other side."
IO SONO INTERISTA
Hajd' neka mu neko nađe video gdje Lucio priča o jedinoj ljubavi.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.