Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne znam sto se nesto okolisa oko njih. Zula im drzi klub u saci, nikad se nece pomjeriti ni dva centimetra naprijed dok je on tu. Ovo svi znaju i kod njih, samo ne smiju da pisnu.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Istraumirana nejac koja sama sebe zove podanikom prati svaki post i upis na temi.
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 31 dec 2023, 10:23, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ma vas dvojica niste dobri
Mozda i jeste nego se pravite ludi
Mozda ste uhljebi neki u Zelji
Ne prima nodi bivse pitare u klub, horde u prve safove manijaka, nit zove rodjene
Njima recite da su pitari
Mozda i jeste nego se pravite ludi
Mozda ste uhljebi neki u Zelji
Ne prima nodi bivse pitare u klub, horde u prve safove manijaka, nit zove rodjene
Njima recite da su pitari
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Knd nije uzeo tucu u centru.
' &
NoDi ko je kome popušio?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Ima li mortema ili nekog moderatora ovdje da mi objasni
kako na pdf Zeljeznicara da promijenimo ova tri podobna moderatora
Nije u redu da nas vode dva modertora koja nikad ulaze na forumu i ovaj treci sto brise postove jer je picka prodana
kako na pdf Zeljeznicara da promijenimo ova tri podobna moderatora
Nije u redu da nas vode dva modertora koja nikad ulaze na forumu i ovaj treci sto brise postove jer je picka prodana
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 31 dec 2023, 10:34, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
NoDi dođi slobodno na temu kluba za koji i navijaš, kad smo Evandera prihvatili i tebe ćemo.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Ma treba se okrenuti podjebavanju čisto na osnovu tabele. Sve ostalo su trivijalne teme.
Oni nas “podjebavaju” jer imamo para mi njih jer nemaju para, oni nas jer nismo dužni mi njih jer su dužni, oni nas jer nam država da 100 karti mi njih jer im je gro budžeta državne pare, oni nas jer nam je trener trofejni iz dvije zemlje susjedne obje lige jače od naše, mi njih jer im je trener budući selektor Saudijske Arabije, oni nas jer imamo investitora mi njih jer traže po sajmovima investitora i jednom su kroz medije najavili istog a naš se navijač sprdao, oni nas jer plaćamo igrače mi njih jer ne plaćaju, oni nas da smo namjestili nešto dok su istovremeno jedini klub u ligi pravosnazno presuđen i čije su legende suspendovane za namještanje, oni nas za posjetu istovremeno imajući 3 milje manje prosječno (ps eno i dalje pišu da su najposjećeniji ove godine), oni nas jer se povezujemo s Menalom mi njih jer se povezuju sa Zubanovicem, oni nas zbog bojkota , mi njih jer su zadnji trofej proslavili pred 1500 ljudi cca ( 10 Years ago - prevod za kontru - prije 10 godina) oni nas zbog pojačanja mi njih zbog raskida, oni nas zbog koncesije na trening kamp mi njih zbog hipoteke na pomoćni teren u A listu Itd Itd
Vrijeme je da se priča o 19 bodova odnosno 33.
Da Rozman ima 1.96 PPM
Da budući selektor Saudijske Arabije ima 0.2 PPM
Da Željezničar u 19 utakmica ove sezone ima 12 poraza ili 63% izgubljenih utakmica imaju doduše i 6 pobjeda (Tuzla, Sloga, Zvijezda, Široki , Igman i to sve doma ) i sem Borca prvo kolo nisu dobili nikog jačeg samo ove što se bore za opstanak, naravno od istih tih su fasovali u gostima
Da u gostima nemaju boda
Da u gostima imaju omjer 10 utakmica 10 poraza 3 gola dali 20 primili -17 gol razlika
Da su u gostima dali 3 gola sto je najmanje u ligi od njenog osnivanja
Ali mi smo u goroj situaciji
Nemoj kontrasistemapartijaidrzava vise argumenata majke ti.
Oni nas “podjebavaju” jer imamo para mi njih jer nemaju para, oni nas jer nismo dužni mi njih jer su dužni, oni nas jer nam država da 100 karti mi njih jer im je gro budžeta državne pare, oni nas jer nam je trener trofejni iz dvije zemlje susjedne obje lige jače od naše, mi njih jer im je trener budući selektor Saudijske Arabije, oni nas jer imamo investitora mi njih jer traže po sajmovima investitora i jednom su kroz medije najavili istog a naš se navijač sprdao, oni nas jer plaćamo igrače mi njih jer ne plaćaju, oni nas da smo namjestili nešto dok su istovremeno jedini klub u ligi pravosnazno presuđen i čije su legende suspendovane za namještanje, oni nas za posjetu istovremeno imajući 3 milje manje prosječno (ps eno i dalje pišu da su najposjećeniji ove godine), oni nas jer se povezujemo s Menalom mi njih jer se povezuju sa Zubanovicem, oni nas zbog bojkota , mi njih jer su zadnji trofej proslavili pred 1500 ljudi cca ( 10 Years ago - prevod za kontru - prije 10 godina) oni nas zbog pojačanja mi njih zbog raskida, oni nas zbog koncesije na trening kamp mi njih zbog hipoteke na pomoćni teren u A listu Itd Itd
Vrijeme je da se priča o 19 bodova odnosno 33.
Da Rozman ima 1.96 PPM
Da budući selektor Saudijske Arabije ima 0.2 PPM
Da Željezničar u 19 utakmica ove sezone ima 12 poraza ili 63% izgubljenih utakmica imaju doduše i 6 pobjeda (Tuzla, Sloga, Zvijezda, Široki , Igman i to sve doma ) i sem Borca prvo kolo nisu dobili nikog jačeg samo ove što se bore za opstanak, naravno od istih tih su fasovali u gostima
Da u gostima nemaju boda
Da u gostima imaju omjer 10 utakmica 10 poraza 3 gola dali 20 primili -17 gol razlika
Da su u gostima dali 3 gola sto je najmanje u ligi od njenog osnivanja
Ali mi smo u goroj situaciji
Nemoj kontrasistemapartijaidrzava vise argumenata majke ti.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 31 dec 2023, 10:43, ukupno mijenjano 5 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Sureal nodi navija za Zeljeznicar
Jesi to i ti dobio prijenose od kontre i kamage
Nemojte me i vi zajbavati
Pomozite da se rijesim ove diktature na forumu
Jesi to i ti dobio prijenose od kontre i kamage
Nemojte me i vi zajbavati
Pomozite da se rijesim ove diktature na forumu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 31 dec 2023, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Fudbaleri Tuzla Citya na pauzu otišli bez primljenih pet plata
Platu su dobili igrači koji su u agenciji mladog Husića, a ostali koji nisu čekaju nas svoju platu.
Mnogi igrači žele napustiti klub i očekuju se velike promjene u taboru FK Tuzla City.
Jel istina ovo??
Platu su dobili igrači koji su u agenciji mladog Husića, a ostali koji nisu čekaju nas svoju platu.
Mnogi igrači žele napustiti klub i očekuju se velike promjene u taboru FK Tuzla City.
Jel istina ovo??
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Taman fino bez znojenja u cetvrtfinale kupa bucEspiritosanto je napisao/la: ↑31 dec 2023, 10:35Fudbaleri Tuzla Citya na pauzu otišli bez primljenih pet plata
Jel istina ovo??

Iskreno se nadam da ce nekad neko odgovarat za ovo darivanje Zeljeznicaru nenamjenskih 400.000, 00KM. Ovo je fakat sramota i bruka da se narodne pare daju, da bi Drljo, Biber i ostali hodali po plazama sirom svijeta. Ove donacije za Omladinski pogon apsolutno podrzavam, pa i za tribinu Jug, nek im cijelu napravi Opstina, super, tako i treba da bude. Ali dati pare, koje uzimaju od nasih plata, igracima da hodaju po bijelom svijetu je bezobrazluk. Nadam se da ce se naci neko normalan u tom Vijecu i oboriti ovu odluku ili barem sredstva preusmjerit u nesto konkretno i namjenski uloziti.
since 1973
-
- Kontakt:
Pa ne možeš namjenski uložiti kad im daš pare da nešto naprave oni ne naprave i prijave da je to ukradeno, istraga nikad ni ne bude. Pa godinama su davali plate igračima od para s racuna omladinskog pogona tako da nije to 400 000 za omladinu nego za plate i još 400 000 također za plate. Uostalom koliko im para daju za taj omladinski još članarine naplaćuju trebali bi biti la masija a oni proizveli 0 igrača zadnjih 5 godina prodali ih za 0 kmonako je napisao/la: ↑31 dec 2023, 10:41Iskreno se nadam da ce nekad neko odgovarat za ovo darivanje Zeljeznicaru nenamjenskih 400.000, 00KM. Ovo je fakat sramota i bruka da se narodne pare daju, da bi Drljo, Biber i ostali hodali po plazama sirom svijeta. Ove donacije za Omladinski pogon apsolutno podrzavam, pa i za tribinu Jug, nek im cijelu napravi Opstina, super, tako i treba da bude. Ali dati pare, koje uzimaju od nasih plata, igracima da hodaju po bijelom svijetu je bezobrazluk. Nadam se da ce se naci neko normalan u tom Vijecu i oboriti ovu odluku ili barem sredstva preusmjerit u nesto konkretno i namjenski uloziti.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Kmeči li još uvijek ono malo poture iz Petnjice
Ma jedini nacin je da rijesite ti i Irfo to muski na Skenderiji.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Ako hoce da odem
Mora napraviti anketu
Ako vecina bude za
Ja vise necu pisati na temi Zeljeznicar nista
Ne moze postenije
Mora napraviti anketu
Ako vecina bude za
Ja vise necu pisati na temi Zeljeznicar nista
Ne moze postenije
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Beli98, NeSamSafetee, ritam21, Vanja8 i 33 gosta.