Pantelija je napisao/la: ↑31 dec 2023, 11:09
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 dec 2023, 11:05
Pantelija je napisao/la: ↑31 dec 2023, 11:03
Da se pohvale i dobre stvari, novi šef akademije uradio super stvari, više treninga sedmično, vraćeni kondicioni treneri i jos dosta toga...
Znači, ako je suditi prema ovome kratkom periodu, Karić je za Dogana Ancelotti?
Cim povlači logične poteze znaci da je ogroman napredak... smanjivati intenzitet i broj treninga u vrijeme kad aje fizički limit tijela granica onoga sto mozes napraviti u fudbalu je samoubistvo. Ja sto imam kontakt sa klubovima u evropi, svi rade minimum 8 treninga sedmicno (neki svaki dan dva treninga neki manje ali niko nema dva dana odmora i po jedan trening... )
Dogan kao i onaj prije njega su bukvalno urusili sve sto je valjalo... razlog? Nema ambicije i zelje da se nesto uradi i da se promjeni nego samo uhodanim putem kako ti drugi kazu
Za onog Kepčijinog havera sam od početka bio skeptik.
Dogurao najviše do druge/treće Hrvatske lige, poslije toga u Kineskoj ligi radio, skroz bezveze CV.
Za Dogana sam bio optimističan, ali eto ispade da je lik teška ubleha.
Karić je imao puno bolju pozadinu od prije navedenih, neće Ramadani sa ublehama posao raditi.
Koliko sam upratio i dalje ima upitnog trenerskog kadra, ali vjerujem da će se vremenom iskristalisati ko je kapacitet za Sarajevo, a ko nije.
Nisam upratio ove nove trenere, nadam se da nismo fulali.