Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Monolog » 17 mar 2011, 21:26

Željovac je napisao/la:Fina ilustracija.
Hvala, znaš mene.
Željovac je napisao/la:Pazi ovo, kažeš da niko neće reći da je Tevez bolji i onda kad neko kaže, nije mjerodavan
Pazi ti ovo
Monolog je napisao/la:Ma nek Tevez posti do kraja sezone što se mene tiče. No, ono što niko ne može osporiti(ma koliko se trudio) je da je Carlos puno potrebniji City-ju od Džeke, te da je Carlos bolji igrač. :
Hm, nije valjda da nisi dobro pročit'o moj post? Uvrijeđen sam, moram priznati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 mar 2011, 21:31

Pa ne mogu osporiti laboratorijskim pokusima. Osporavam i gotovo :mrgreen: Baš k'o što ti kažeš da niko ne može. Jednako niko ne može osporiti ni da je Džeko bolji. Pa ni po postignućima. Bolje voditi timčić do salatare, nego statirati do titule u Premiershipu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 17 mar 2011, 21:33

Monolog je napisao/la:Ma nek Tevez posti do kraja sezone što se mene tiče. No, ono što niko ne može osporiti(ma koliko se trudio) je da je Carlos puno potrebniji City-ju od Džeke, te da je Carlos bolji igrač. Dakako, kako ovo ne bi bila priča u prazno, samo ću navesti podatak da je u 26 utakmica u Premiershipu, zabio 18 golova(skoro 0.70 po utakmici). Ih, gdje bi mu samo kraj bio da nije u ovoj golgeterskoj krizi?!

Nego, čisto da se zna:
Željovac je napisao/la: I opet, haman niko ovdje ne govori da Tevez ne zna
MrShadow je napisao/la:. Tevez veze nema..
:roll:
Ova ti je dobra, a gdje bi Dzeki bio kraj da nije u svojoj golgeterskoj krizi.
Ne samo u premiershipu. Vidi se to i u utakmicama protiv Arisa ili prva protiv Dinama gdje Dzeko nije pri sebi.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 17 mar 2011, 21:35

City je Dzekina samo prolazna stanica u to budite uvjereni. Mene nebi zacudilo da vec ode na ljeto. Neka ide bilo gdje...city nije tim za njega
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 mar 2011, 21:36

Gdje bi mu bio kraj da nije bio u golgeterskom nizu?! :lol:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 mar 2011, 21:37

Pa tako možeš onda osporiti i Newtonove zakone, pobogu.
Željovac je napisao/la:Pa ni po postignućima.
Kojim dostignućima? Džeko prvak Njemačke sa Wolfsburgom(kapa dolje), Tevez prvak Engleske sa Manchesterom(20-ak golova u 60-ak utakmica). Ti možeš pričati da je on statir'o, a ja ti mogu postaviti klipove zgoditaka kojima je on donio važne bodove na Old Trafford. Dakako, sasvim slučajno si zaboravio medalju sa olimpijskih igara 2004. godine, te jednu sasvim nebitnu činjenicu(bio je najbolji strijelac).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

nihco

Post Postao/la nihco » 17 mar 2011, 21:38

pa dozvolite covjeku da se adaptira,ni tevez u mancesteru nije briljirao,ni berbatov, ni benzema u realu, ni torres vu celsiju .......prevelka je to promjena, tek ce iiiduce sezone dzeko proigrati,bitno je da se vidi da fda je sposoban.
Sent from my Commodore 64

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 mar 2011, 21:40

Pazi da ne pretjeraš sa postavljanjem tih ključnih golova u tituli :lol: Olimpijske igre kažeš? :lol: To bi bio mangupski uspjeh da baca disk ili vozi bob.

Haj da ne zaokružimo na 20 iz 60, već da kažemo da je 19 iz 63, kad već živimo u doba interneta. Toliko ih je zadužio, da su ga otjerali.

Visca el Višća!

nihco

Post Postao/la nihco » 17 mar 2011, 21:45

potpuno se slazam da je city neizbalansirana ekipa,narocito u veznom redu i i,maju loseg trenera,takodjer dzeko nije u formi, ne uspijeva da se nametne

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 mar 2011, 21:46

tavez trci, dzeko ne trci i tu je kraj...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 mar 2011, 21:48

Ma ja, fudbal nije sport. Ko yebe olimpijske igre. Na istim se samo pikaju skijanje atletika, plivanje i gimnastika(može proći i streljaštvo kada nama, Bosancima, odgovara). Timski sportovi(fudbal, košarka, rukomet, vaterpolo) se uopće ne bi trebali brojati u olimpijske, zar ne? Jbg, i Ameri su glupi što su poslali Dream Team na Olimpijadu u Barceloni. Kako ih samo nije stid?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 mar 2011, 21:49

Ma nebi ni Dzeko ni Tevez zajedno bili problem.da trener to zna upakovati.
Tevez je radilica,vrijedan igrac,kad izgubi loptu eboti roj osa.Jezicinu isplazi i dok je ne vrati ne okani se.
opasan u sansama.
Dzeko e njega valja znati voziti a ne kad sjednes na traktor gledas ispod gdje mu je auspuh. :lol:
Savjet za Mancinija i M.C bolje da su uzeli kombajn.
Ovako im nov Ferguson djabe lezi. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nihco

Post Postao/la nihco » 17 mar 2011, 21:50

nick je napisao/la:tavez trci, dzeko ne trci i tu je kraj...
pretpostavljam da dzeko radi sto mu trener kaze,ako ne trci, onda se to trazi......

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 17 mar 2011, 21:50

nihco je napisao/la:pa dozvolite covjeku da se adaptira,ni tevez u mancesteru nije briljirao,ni berbatov, ni benzema u realu, ni torres vu celsiju .......prevelka je to promjena, tek ce iiiduce sezone dzeko proigrati,bitno je da se vidi da fda je sposoban.
Ja mislim da to nije problem, bar ne glavni. Dzeko trenutno ima problema u glavi, sto on sam mora sredi.
Njegova prva utakmica, salje onu dvojicu po cevape. Onda takodjer dvojica na njemu on prima loptu na prsa i malo mu je lopta pobjegla inace je mogao pasti gol. Pa prije je imao jednog,ponekad dvojicu na ledjima primi lopte bez problema.
A ovi zadnji mjesec dva, nikog u njegovoj blizini, kad mu neko doda loptu ona se odbije on njega k'o od stub.
Nije nesto u redu.
Svakako, ovaj tim nije za njega. Bar trenutno sad. Ovaj igra sa De Jongom, Barry-em i Yajom, ne'a tu nafake.
Njemu kao i Vedi trebaju krila i playmaker. Da Dzeko ima jednog Sneijdera iza sebe. ehhh

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 17 mar 2011, 21:51

Monolog je napisao/la:Pa tako možeš onda osporiti i Newtonove zakone, pobogu.
Željovac je napisao/la:Pa ni po postignućima.
Kojim dostignućima? Džeko prvak Njemačke sa Wolfsburgom(kapa dolje), Tevez prvak Engleske sa Manchesterom(20-ak golova u 60-ak utakmica). Ti možeš pričati da je on statir'o, a ja ti mogu postaviti klipove zgoditaka kojima je on donio važne bodove na Old Trafford. Dakako, sasvim slučajno si zaboravio medalju sa olimpijskih igara 2004. godine, te jednu sasvim nebitnu činjenicu(bio je najbolji strijelac).
Osvojio je i Ligu Prvaka sa Manchesterom a do finala je dao golova za prolaz.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 17 mar 2011, 21:51

[youtube][/youtube]
Evo od 9:55 jedan veliki ciko prica o problemu Edina Dzeke...
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 mar 2011, 21:52

nihco je napisao/la:
pretpostavljam da dzeko radi sto mu trener kaze,ako ne trci, onda se to trazi......
Da, Mancini mu je zabranio da zabija golove, da trči i da se bori. Još malo pa će tražiti i da ne diše. :mrgreen: Čuj traži se od njeg da ne trči. :lol:

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 17 mar 2011, 21:53

ma Mancini je ovdje najveci krivac .... da je Dzeko igro od pocetka, moro bi ga za rodjendan uvuc pa kako god :D ... hebo ga Baloteli vise ... vidi citav svijet da je retardiran, da se nije socijalizirao ni 1% .... i imal negdje snimak starta balotelija za crveni karton ??
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 mar 2011, 21:54

Monolog je napisao/la:
nihco je napisao/la:
Da, Mancini mu je zabranio da zabija golove, da trči i da se bori. Još malo pa će tražiti i da ne diše. :mrgreen: Čuj traži se od njeg da ne trči. :lol:
dzeko igraca dva metra od sebe isprati pogledom i to svi vide, ne mora on da trci ko ture ali ne treba ni turisticki da se setka po terenu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 17 mar 2011, 21:56

Realno danas Edo sto je odigrao 15-tak minuta bio je dobar sve duele je dobio,djelovao je bas dominantno,ono primanje na grudi i sut iz okreta prelijepo su izgledali,mislim da Edin polako dolazi na svoj nivo i da ce u narednim sedmicama,ako bude igrao biti No1 u M.City ;)
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, General505 i 41 gost.