A pogotovo cemo mi strahovati
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Naši igraci su shvatili ozbiljnost situacije i više niko ne puši šišu sa swisom...
Pusti Dinu, brisi @Sempera. Da je od g0vana Dino je nas, a ovaj je samo idiot bez grama mozgairfo je napisao/la: ↑31 dec 2023, 07:55Al si naporan i lažeš, reko si prije dva dana da nećeš više pisati na temi, pomoću ti ja tako što ću ti obrisati svaki post ubudućeNoDi80 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 23:29Sjecam se jednog brata na sastanku s Diglisicevim ljudima kad je uletio i rekao
“Nikom te ne damo, nismo mi Sarajv’o”
Braca ako cemo ovako cekati od opstina i vlasti bolje da smo sve prepisali Diglisicu
Ofirno mi vise postalo vise nam daje vlast, nego sto pravimo
Da makar u pola zaradimo i prodamo igrace
Ali ovako bas lose
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Denković valjda u pregovorima s nama
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Jos jedan velemajstor sa 32 godine.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Vala i jeste majstor u poređenju sa Allysonom, Drljom i Gasalom
-
- Kontakt:
Jesul ovo postignuti benefiti saradnje sa dinamom, od sad im igraci idu u velez 
Igrac koji ne igra a uz to ne vodi sportski zivot mi nije nikakav garant za napredak. Jedina prednost mu je sto je iz nase skole i sto je prije 5 godina dobro igrao u mladost DK.Hansestadt je napisao/la: ↑31 dec 2023, 12:25Nema nikakve evidencije da mozes zakljuciti kako ce ti se igrac uklopiti i pruziti bazirano sa iskustvom drugog igraca.
OK JE DOVESTI GA AKO NIJE SKUP ALI OCEKIVATI DA CE ON BITI POJACANJE I NESTO PROMIJENITI JE SMIJESNO AKO NASTAVI TAKAV MAHALSKI ZIVOT. AKO NEKO MISLI DA SMO MIRNI I STVARI RIJESILI DOVODJENJEM HIROSA IL KOS NEKOG TAKVOG SHISHA LJUBITELJA DAJ DA ODMAH ISTUPIMO IZ LIGE DA SE NE BRUKAMO.
Vratite nam kjosevskog jos, nek uz shishu i vina malo natoce pa da imamo najjaci boemski sastav kad udjemo u federalnu.
Koja smo mi sprdnja
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Koliki je znacaj "sportskog segmenta" za fudbalski klub nam se pokazalo u ovoj dvije sezone.
Prosle godine je vladalo potpuno drugacije raspolozenje iako financijski nismo dobro stajali.
Prosle godine je vladalo potpuno drugacije raspolozenje iako financijski nismo dobro stajali.
-
- Kontakt:
Lendrić, Veselinović, Brajlović, Siniša Stevanović
Fali nam taj Zeljin DNK u ekipi

-
- Kontakt:
Dzeno Zajmovic bi nas mogao pojacati..
Gdje je i sta radi sevkija resic
-
- Kontakt:
Nije ni Stilic dugo igrao kad je dosao, pa se pokazao kao dosta kvalitetan igrac. Ne znam koliko je Cocalic igrao prije nego sto se vratio kod nas, pa je opet dobar igrac. Pokusalo se i sa Hodzicem, i nije se pronasao u toj prici. Kako bi Hiros izgledao, pa niko ne zna. Sve je to do njega kako ce se pronaci, njegovi motivi, itd, a naravno i do ambijenta, do situacije u klubu, a i do navijaca. Meni je samo bezveze nesto pisati kategoricki, a cesto ljudi kod nas pisu sa znanjem kao da bas znaju kako bi to izgledalo. Bitnije, pogledaj paralelno kakvi igrace dolaze u nasu ligu, i kakve opcije klubovi imaju. Svako bi mladjeg dokazanog igraca, koji igra, koji je u formi. A ko moze takvog igraca da dovede? Da je takav nebi uopste igrao u BiH. Mozes pokusati dovesti kvalitetnog igraca koji se ranije dokazao, a koji naravno nije u formi, jer da jeste, nebi dolazio, ili pokusati sa nesto mladjim igracem, a koji nigdje nije nista pokazao osim u nekom fenjerasu ili federalnoj. A to sto ti pises za ponasanje igraca, to ti je najvise do rukovodstva kluba koji postavlja politiku ponasanja, a manje do samog igraca. Ne mozes ocekivati da ti je igrac fizicki spreman, ako je sasvim ok da se ne trenira dobro.Pririsak je napisao/la: ↑31 dec 2023, 13:57Igrac koji ne igra a uz to ne vodi sportski zivot mi nije nikakav garant za napredak. Jedina prednost mu je sto je iz nase skole i sto je prije 5 godina dobro igrao u mladost DK.Hansestadt je napisao/la: ↑31 dec 2023, 12:25Nema nikakve evidencije da mozes zakljuciti kako ce ti se igrac uklopiti i pruziti bazirano sa iskustvom drugog igraca.
OK JE DOVESTI GA AKO NIJE SKUP ALI OCEKIVATI DA CE ON BITI POJACANJE I NESTO PROMIJENITI JE SMIJESNO AKO NASTAVI TAKAV MAHALSKI ZIVOT. AKO NEKO MISLI DA SMO MIRNI I STVARI RIJESILI DOVODJENJEM HIROSA IL KOS NEKOG TAKVOG SHISHA LJUBITELJA DAJ DA ODMAH ISTUPIMO IZ LIGE DA SE NE BRUKAMO.
Vratite nam kjosevskog jos, nek uz shishu i vina malo natoce pa da imamo najjaci boemski sastav kad udjemo u federalnu.
Sinisa bi nam sigurno donio muda u ekipu i ne bi dopustio da neko yebe mater citavoj klupi dok nasi svi sute ko zadnje pizde. Sinisa je jedna velika ljudina i sigurno veci Zeljovac od nas vecine tako da nema potrebe njega ismijavati.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 14:20Lendrić, Veselinović, Brajlović, Siniša Stevanović![]()
-
Shortija sam uvjek gotivio.Davao je Maximum...Valjo bi,znam da bi pogino da se iscupamoMrkiMedo je napisao/la: ↑31 dec 2023, 16:50Sinisa bi nam sigurno donio muda u ekipu i ne bi dopustio da neko yebe mater citavoj klupi dok nasi svi sute ko zadnje pizde. Sinisa je jedna velika ljudina i sigurno veci Zeljovac od nas vecine tako da nema potrebe njega ismijavati.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 14:20Lendrić, Veselinović, Brajlović, Siniša Stevanović![]()
-
- Kontakt:
Sinisa jeste veliki Zeljovac i volio bih ga vidjeti da odigra oprostajnu sezonu u nasem dresu, ali nikakav on upgrade u odnosu na Galića nijeMrkiMedo je napisao/la: ↑31 dec 2023, 16:50Sinisa bi nam sigurno donio muda u ekipu i ne bi dopustio da neko yebe mater citavoj klupi dok nasi svi sute ko zadnje pizde. Sinisa je jedna velika ljudina i sigurno veci Zeljovac od nas vecine tako da nema potrebe njega ismijavati.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 14:20Lendrić, Veselinović, Brajlović, Siniša Stevanović![]()
Elsner fali, i još 86 igrača koji su dovedeni u to vrijeme, i gdje manageri naše amatere u upravi ošišaše za milione19vendetta87 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 14:20Lendrić, Veselinović, Brajlović, Siniša Stevanović![]()
Ma porediti Stilica i Hirosa je nemoguce. Stilic koji je bio svjetska klasa i koji bi bio standardni reprezentativac da nije igrao u isto vrijeme kad i Misimovic, sto bi ga diglo i u klubskom fudbalu.
Treba priznati da smo za qrac sveukupno kao klub. Mahala, razni interesi, legende i ljubitelji kluba otjerani daleko od kluba i jos se vrijedjaju na svakom koraku. Nista ne funkcionise godinama i godinama je mahala u klubu, fulilo se sa stednjom i vracanjem dugova u trenutku kad smo izborili europu, sve posljedice gledamo sad. Ja se nadam da cemo i pored godina loseg odnosa prema klubu i poslu u klubu osigurati opstanak i da cemo napokon posloziti neke stvari da mozemo u borbu za vrh tabele naredne sezone jer ako propustimo europu i sljedecu sezonu, garantovano nemamo nikakvu svijetlu buducnost jer smo vec daleko u svakom smislu od nekoliko klubova iz lige sto ce se samo udaljavati ako nastavimo ovako.
Al haj kako god lijepo mi je vidjeti i da pred novu godinu ipak pisemo o Zelji i ogroman je broj ljudi koji vole iako smo prelosi. Nadam se da ce za sve nas ova iduca godina biti bolja od ove polusezone. Zelim nam svima srecu kakvu smo osjetili u europskim utakmicama, zelim tu borbu, zelju, trku, znanje, lijepu igru i pun stadion. Sretna nova godina svima.
Treba priznati da smo za qrac sveukupno kao klub. Mahala, razni interesi, legende i ljubitelji kluba otjerani daleko od kluba i jos se vrijedjaju na svakom koraku. Nista ne funkcionise godinama i godinama je mahala u klubu, fulilo se sa stednjom i vracanjem dugova u trenutku kad smo izborili europu, sve posljedice gledamo sad. Ja se nadam da cemo i pored godina loseg odnosa prema klubu i poslu u klubu osigurati opstanak i da cemo napokon posloziti neke stvari da mozemo u borbu za vrh tabele naredne sezone jer ako propustimo europu i sljedecu sezonu, garantovano nemamo nikakvu svijetlu buducnost jer smo vec daleko u svakom smislu od nekoliko klubova iz lige sto ce se samo udaljavati ako nastavimo ovako.
Al haj kako god lijepo mi je vidjeti i da pred novu godinu ipak pisemo o Zelji i ogroman je broj ljudi koji vole iako smo prelosi. Nadam se da ce za sve nas ova iduca godina biti bolja od ove polusezone. Zelim nam svima srecu kakvu smo osjetili u europskim utakmicama, zelim tu borbu, zelju, trku, znanje, lijepu igru i pun stadion. Sretna nova godina svima.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 31 gost.