AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ACMilan100
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ACMilan100 » 31 dec 2023, 13:10

Svi mi imamo nasa misljenja i razmisljanja oko svega
I ja mislim da svi imamo i tacni i pogresni stvari oko svega sto pisemo
Ali jedno je 100% sigurno da Calabria nikada nece znati ubaciti dobru loptu i sad cemo samo da gledamo takve igracine u narednim godinama zbog zakona koi slijedi na snagu od sutra
Pisite od sutra propada Italijanski fudbal jos vise i brze nego do sada
Ispadaju iz lige petice za 2-3 godine

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 31 dec 2023, 13:52

Mi imamo Camardu😊
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 31 dec 2023, 14:45

Ne moze niti mora svaki bek imati vrhunski centarsut niti svaka ekipa igra na visoke lopte, ali sigurno da mozes igraca nauciti dupli pass, ubacivanje lopte u prostor za krilo i obrnuto da trazis prostor. Neki bekovi su aktivniji i vredniji u udbrani, neki u napadu ili oboje, sto opet zavisi od sistema, formacije, suigraca, trenerakih zamisli i kombinatorike kao i mase drugih stvari.
Ako neko ne odgovara, mijenjas ga. A mi smo obicno bili za to da se Calabria mijenja, krenulo se malo sa Kaluluom i onda trener vise nije znao gdje bi prije sa Francuzom, a na kraju nigdje - klupa, pad forme, nespremnost i povrede.

Kod nas skoro nista ne funkcionise jer nemamo identitet na terenu, nemamo taj treneraki rukopis. A onda i povrede da sve to zacine i onemoguce ekipu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 31 dec 2023, 14:50

Mislim da za Milana bek treba ili bi trebalo da ima sve i naprijed i nazad, u suprotnom mogu i forumasi igrati beka u Milanu....

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 31 dec 2023, 15:16

Ne znam zašto nisu završili novi ugovor sa MM prije ukidanja ove uredne
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 31 dec 2023, 15:51

Beduin je napisao/la:
31 dec 2023, 11:24
Top 3 golmana u svijetu, top 3 lijeva beka svijeta, jedno od najboljih lijevih krila danasnjice (mada sve manje to dokazuje u zadnje vrijeme), medju 2 najbolja igraca Americke repke, standardni reprezentativci Holandije, Alzira, Nigerije, Francuske (gdje je jedan najbolji strijelac u historiji), odnedavno i u Njemackoj reprezentaciji gdje ce sigurno u narednim godinama biti u prvih 11, kao i Kalulu u Francuskoj koja uvijek rotira dosta igraca i samo povrede ga sputavaju, u Svicarskoj, Tomori koji ni sam ne zna zasto ne dobija pozive samo jer nije u EPL - NE MOZES RECI DA NIJE TALENTOVAN TIM I NEMA POTENCIJALA. Ne mozes.
To prvo troje sto si naveo i vrijedi u ovom Milanu ( Mike, Theo, Leao ) plus bi dodao jos Ismu i Pulisica te Vremesnog Giroudai to je to. Ostalo prosjek igraci, Musah, Tidžo, Thiaw , Kalulu i te sto si naveo da igraju za repku, tanko brate vjeruj. Najbolji stoper nam (Tomori) ne moze da pridje repki, sto li ybem ga ja, Kalulu i Thiaw jos zeleni za A selekcije.
Kapiten nam Calabrija, Italijan jos igra u Milanu i ne moze u raspalu repku Italije upasti, dovoljno govori u njemu. To je jos nam okosnica tima, da ne pominjemo igrace kao Florenzi, Pobega, Adli i ostale..
Kao sto rekoh imamo 3 top igraca, jos toliko vrlo dobri, ostalo nije ni blizu nivoa koji bi trebao biti u Milanu. I onda ocekujete da prave dar mar.

Da hoce bogdom dati nogu PIoliu pa da vidimo onda tu trku i tu kombinatoriku na terenu......
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

frenky1991

Post Postao/la frenky1991 » 31 dec 2023, 16:25

Srecnu,Bericetnu i uspjesnu 2024 godinu zelim vam od <3 Puno Srece,Zdravlja i para u iducoj zelim,i da dodju jos bolji dani za nas Milaniste :)

ACMilan100
Kontakt:

Post Postao/la ACMilan100 » 31 dec 2023, 16:26

milanist je napisao/la:
31 dec 2023, 15:51
Beduin je napisao/la:
31 dec 2023, 11:24
Top 3 golmana u svijetu, top 3 lijeva beka svijeta, jedno od najboljih lijevih krila danasnjice (mada sve manje to dokazuje u zadnje vrijeme), medju 2 najbolja igraca Americke repke, standardni reprezentativci Holandije, Alzira, Nigerije, Francuske (gdje je jedan najbolji strijelac u historiji), odnedavno i u Njemackoj reprezentaciji gdje ce sigurno u narednim godinama biti u prvih 11, kao i Kalulu u Francuskoj koja uvijek rotira dosta igraca i samo povrede ga sputavaju, u Svicarskoj, Tomori koji ni sam ne zna zasto ne dobija pozive samo jer nije u EPL - NE MOZES RECI DA NIJE TALENTOVAN TIM I NEMA POTENCIJALA. Ne mozes.
To prvo troje sto si naveo i vrijedi u ovom Milanu ( Mike, Theo, Leao ) plus bi dodao jos Ismu i Pulisica te Vremesnog Giroudai to je to. Ostalo prosjek igraci, Musah, Tidžo, Thiaw , Kalulu i te sto si naveo da igraju za repku, tanko brate vjeruj. Najbolji stoper nam (Tomori) ne moze da pridje repki, sto li ybem ga ja, Kalulu i Thiaw jos zeleni za A selekcije.
Kapiten nam Calabrija, Italijan jos igra u Milanu i ne moze u raspalu repku Italije upasti, dovoljno govori u njemu. To je jos nam okosnica tima, da ne pominjemo igrace kao Florenzi, Pobega, Adli i ostale..
Kao sto rekoh imamo 3 top igraca, jos toliko vrlo dobri, ostalo nije ni blizu nivoa koji bi trebao biti u Milanu. I onda ocekujete da prave dar mar.

Da hoce bogdom dati nogu PIoliu pa da vidimo onda tu trku i tu kombinatoriku na terenu......

E svaka ti cast
To ovdje neki nikad nece razumjeti
Promijeni trenera i svi problemi nestali eto kako neki ovdje razmisljaju
Misle da ce Calabria Florenzi i t d zaigrati vrhunski fudbal da ce im cijena skociti na 200 mil eura i da ce se svi tuci da ih kupe
Ma daj ljudi kad se neki fudbaleri nisu naucili u omladinskim ekipama proste fudbalske stvari a vec gaze 25-28 godinu e vjeruj mi nece nikada

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 31 dec 2023, 16:31

Maignan zavlači sa pregovorima ima već jako dugo. On će ako ne produži za mjesec ili dva ići na kraju sezone. Pogotovo sa ovi novim dekretom. Ovi mu neće sigurno dati ili moći dati platu koju traži, ni približnu. Prodaja je neminovna. Theo i Leao su isto nezadovoljni tako da će ljeto biti prometno, ali oko prodaje glavnih igrača.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 31 dec 2023, 16:43

ACMilan100 je napisao/la:
31 dec 2023, 16:26
E svaka ti cast
Misle da ce Calabria Florenzi i t d zaigrati vrhunski fudbal da ce im cijena skociti na 200 mil eura i da ce se svi tuci da ih kupe
Ma daj ljudi kad se neki fudbaleri nisu naucili u omladinskim ekipama proste fudbalske stvari a vec gaze 25-28 godinu e vjeruj mi nece nikada
Ma ocekivati neki atraktivan i atomski fudbal od igraca koji to ne mogu priustiti tamam da su pod kontrolom Pep-a je smijesno.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

ACMilan100
Kontakt:

Post Postao/la ACMilan100 » 31 dec 2023, 17:11

Neka je nama svima sretna nova godina sa puno zdravlja,ljubavi,srece sa nasima naj milijima❤️

A mi se mozemo naravno prepucavati i imati razlicita misljenja o Milanu za to smo tu👍💪

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 31 dec 2023, 17:32

A inace u svakom drugom timu su sve suha blaga od igraca 😂
Smijali se Juventusu, a Alegri od gov.ana pitu pravi i to relativno jestivu.

Samo nemojmo protiv Piolija ❤️
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 31 dec 2023, 17:50

Juventus ima slabiju ekipu od Milana u igrackom smislu, al zato imaju Allegrija koji bicuje. Kad neko zna svoj poso raditi.

ACMilan100
Kontakt:

Post Postao/la ACMilan100 » 31 dec 2023, 18:12

Stroj1946 je napisao/la:
31 dec 2023, 17:50
Juventus ima slabiju ekipu od Milana u igrackom smislu, al zato imaju Allegrija koji bicuje. Kad neko zna svoj poso raditi.
Ja nisam toga misljenja da Juventus ima losije igrace
Nisu toliko ni bolji od Milana ali su bolji
Sad je razlika da Juventus igra samo ligu a mi smo imali CL i bruku povrijeda u ekipi i to nisu povrede po sedam dana vec mjesecima

Pioli je legenda😉😜🤣🤣🤣🤣🤣🤣 koja je nezamjenjiva

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 31 dec 2023, 19:19

E svaka ti cast
Hajde ovako. Liverpool je imao bruku menadzera poslije Beniteza i bili su u kanalu sve do dolaska Kloppa. Kod Kloppa je i Origi izgledao kao koristan igrac. City je prije Pep-a imao isto dobre menadzere pa nisu bili ovoliko dominantni, znali su s vremena na vrijeme da se brukaju pogotovo u LP. Manchester poslije Fergija promijenio bruku menadzera i od svih njih jedino je Mourinho imao nekakve rezultate a ovo ostalo nula poena. Da ne pricamo o Juventusu kojeg su vodili svakakvi kvazi strucnjaci dok nije dosao Conte i vratio ih na pravi kolosijek. Trener nije da je dio problema ovdje trener je najveci problem. Pioli je imao u Covidu okej igru sve mimo toga je boze sacuvaj. Do sad se njemu nije prigovaralo toliko jer je imao kakve takve rezultate. Povratak u LP, pa osvajanje skudeta itd. Prosle sezone se provukao a ove sezone potvrduje samo da nije trebao ostati trener i da je promjena bila nuzna. Povrede, losa igra, losi rezultati to se sve moze pripisati njemu.

I ova tvoja zadnja opaska ne pije vodu. Trener nije tu samo da izabere i na teren posalje 11 igraca , da galami 90+ minuta i da ih nadgleda na treningu kako trce i zaobilaze cunjeve. Trener je tu da ukaze i popravi neke stvari kod igraca , da ga ucini boljim.

ACMilan100
Kontakt:

Post Postao/la ACMilan100 » 31 dec 2023, 20:08

meepo je napisao/la:
31 dec 2023, 19:19
E svaka ti cast
Hajde ovako. Liverpool je imao bruku menadzera poslije Beniteza i bili su u kanalu sve do dolaska Kloppa. Kod Kloppa je i Origi izgledao kao koristan igrac. City je prije Pep-a imao isto dobre menadzere pa nisu bili ovoliko dominantni, znali su s vremena na vrijeme da se brukaju pogotovo u LP. Manchester poslije Fergija promijenio bruku menadzera i od svih njih jedino je Mourinho imao nekakve rezultate a ovo ostalo nula poena. Da ne pricamo o Juventusu kojeg su vodili svakakvi kvazi strucnjaci dok nije dosao Conte i vratio ih na pravi kolosijek. Trener nije da je dio problema ovdje trener je najveci problem. Pioli je imao u Covidu okej igru sve mimo toga je boze sacuvaj. Do sad se njemu nije prigovaralo toliko jer je imao kakve takve rezultate. Povratak u LP, pa osvajanje skudeta itd. Prosle sezone se provukao a ove sezone potvrduje samo da nije trebao ostati trener i da je promjena bila nuzna. Povrede, losa igra, losi rezultati to se sve moze pripisati njemu.

I ova tvoja zadnja opaska ne pije vodu. Trener nije tu samo da izabere i na teren posalje 11 igraca , da galami 90+ minuta i da ih nadgleda na treningu kako trce i zaobilaze cunjeve. Trener je tu da ukaze i popravi neke stvari kod igraca , da ga ucini boljim.

A gledaj ti sad ovo
Pep gdje god da je treniro dobio je igrace koje Je god htjeo nije bitno koliko kostali
Mourinho isto tako u Man U
Klopp isto tako u Liverpool
I ima ih jos takvi
Pa gledaj koliko ovi timovi placaju igrace a koliko mi znaci odma ti tu treba da zvone neki zvoncici da nesto nije uredu
Ili ovi navedeni treneri
Pa da su oni toliko dobri treneri nebi trazili tako skupe igrace
Koliko je Pep ulozio u Man C ili Klopp u Liverpool
Pa nas citav tim je kao 4-5 igraca iz tih timova!
Ima i do trenera ne kazem da nema ali brate 80% je do limitirani igraca kao sto su nasi

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 31 dec 2023, 20:51

Kod istog tog Klopa Liverpool igra LE i koji je zavrsio u EPLu?, znaci nije do Klopa do igraca je :kafa:

ACMilan100
Kontakt:

Post Postao/la ACMilan100 » 31 dec 2023, 21:02

Kod nas je samo do Piolia nema sanse da je do igraca
To je razmisljanje neki ovdje
Promijeni trenera sve je rijeseno
Ali malo morgen

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 31 dec 2023, 21:06

Istina da imamo limitiranih igrača, al kako ti isti igrači jedno poluvrijeme vode 2:0 i onda u drugom spašavaju bod protiv nizerazrednih ekipa?
Ja kad vidim kako u pojedinim momentima stoje na terenu tačno se zapitam sta on njima kaže u svlačionici. Sinoć u par navrata kao da igramo 5-0-5 formaciju, na sredini terena se moze poprijeko na male igrati, nigdje nikog.
Ima i do igrača a Boga mi i do trenera.
Mada opet kažem, nisam za smjenu ako će Abate voditi do kraja sezone. Ovako pokušati izboriti top 4 i na ljeto visjeti sta i kako dalje.
Il Club più titolato al mondo!

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.