Tebi je normalno nakon onog sto Izrael radiy da ostanu bez odgovora?
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- ASD
- Kontakt:
Neka odgovaraju Izraelu raketama ili čime već.
A ne ono što oni rade s tuđim pošiljkama.
Ekonomska blokada Izraela je apsulutno legalan i ispravan metod odgovora, a ne rokanje raketa po civilima i infrastrukturi.
Ameri u isto vrijeme podrzavaju genocid i etnicko ciscenje, a s druge strane napadaju svakog ko pokusa uraditi nesto po tom pitanju.
Barbarizam i ratni zlocini
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- ASD
- Kontakt:
Kakva ba ekonomska blokada. O čemu ti pričaš. Ljudi napadaju komercijalne brodove.Brokula je napisao/la: ↑01 jan 2024, 10:56Ekonomska blokada Izraela je apsulutno legalan i ispravan metod odgovora, a ne rokanje raketa po civilima i infrastrukturi.
Ameri u isto vrijeme podrzavaju genocid i etnicko ciscenje, a s druge strane napadaju svakog ko pokusa uraditi nesto po tom pitanju.
0 zrtava, jednostavno im ne daju proci. Ekonomska blokadaASD je napisao/la: ↑01 jan 2024, 11:04Kakva ba ekonomska blokada. O čemu ti pričaš. Ljudi napadaju komercijalne brodove.Brokula je napisao/la: ↑01 jan 2024, 10:56Ekonomska blokada Izraela je apsulutno legalan i ispravan metod odgovora, a ne rokanje raketa po civilima i infrastrukturi.
- ASD
- Kontakt:
Legitimno. Samo što su tako faktički objavili ekonomski rat čitavom Svijetu i ne vidim stvarno nijedan problem s tim što to Ameri hoće odblokirati.Brokula je napisao/la: ↑01 jan 2024, 12:080 zrtava, jednostavno im ne daju proci. Ekonomska blokadaASD je napisao/la: ↑01 jan 2024, 11:04Kakva ba ekonomska blokada. O čemu ti pričaš. Ljudi napadaju komercijalne brodove.Brokula je napisao/la: ↑01 jan 2024, 10:56
Ekonomska blokada Izraela je apsulutno legalan i ispravan metod odgovora, a ne rokanje raketa po civilima i infrastrukturi.
- ASD
- Kontakt:
Cije i koje komercijalne brodove ? Brodove onih sto podrzavaju genocid ili brodove onih sto su kontra istog ? Konkretno cije brodove i koju robu opstruiraju ?
Stao je komplet promet tim prolazom. Ne blokira se samo Izrael vec pola svijeta.
Ne znam sta vama tu nije jasno.
Ne znam sta vama tu nije jasno.
- bavariapivo
- Kontakt:
Ne vrijedi im objašnjavati…
-
- Kontakt:
Ajd ne serite. A znali ste pametovati kada je zbog rata u Ukrajini sve poskupilo i da se ljudi pritrpe. A sad kada su pobili preko 20 hiljada ljudi u 2 mjeseca, ne treba to tako, ne moze se blokirati trgovina
. Jel kontate koji ste licemjeri.

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Mora da im kasne narudžbe sa aliexpresaBundesliga je napisao/la: ↑01 jan 2024, 17:34Ajd ne serite. A znali ste pametovati kada je zbog rata u Ukrajini sve poskupilo i da se ljudi pritrpe. A sad kada su pobili preko 20 hiljada ljudi u 2 mjeseca, ne treba to tako, ne moze se blokirati trgovina. Jel kontate koji ste licemjeri.
Preglupo poredjenje.Bundesliga je napisao/la: ↑01 jan 2024, 17:34Ajd ne serite. A znali ste pametovati kada je zbog rata u Ukrajini sve poskupilo i da se ljudi pritrpe. A sad kada su pobili preko 20 hiljada ljudi u 2 mjeseca, ne treba to tako, ne moze se blokirati trgovina. Jel kontate koji ste licemjeri.
Uostalom neka rade ovi sta hoce, nije ni to problem. Samo mi je cudno da je nekom najgora stvar na svijetu to sto se neko pobunio jer ovi blokiraju svjetsku trgovinu.
Nije nam jasno vaše licemjerstvo. Prvo je bilo 'Blokirajte sve iz Rusije, nema veze što ćemo se patiti i plaćati gorivo i plin duplo skuplje'. Sada se tobože brinete za trgovinu i svijet samo zato što američki pomagači u genocidu kažu tako.

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- ASD
- Kontakt:
Ja još nisam čuo da se masovno napadaju komercijalni brodovi iz Rusije? Jesi ti?Bundesliga je napisao/la: ↑01 jan 2024, 17:34Ajd ne serite. A znali ste pametovati kada je zbog rata u Ukrajini sve poskupilo i da se ljudi pritrpe. A sad kada su pobili preko 20 hiljada ljudi u 2 mjeseca, ne treba to tako, ne moze se blokirati trgovina. Jel kontate koji ste licemjeri.
Sankcije su jedna stvar, a napadati brodove sasvim druga stvar.
Ali masovnoASD je napisao/la: ↑01 jan 2024, 17:54Ja još nisam čuo da se masovno napadaju komercijalni brodovi iz Rusije? Jesi ti?Bundesliga je napisao/la: ↑01 jan 2024, 17:34Ajd ne serite. A znali ste pametovati kada je zbog rata u Ukrajini sve poskupilo i da se ljudi pritrpe. A sad kada su pobili preko 20 hiljada ljudi u 2 mjeseca, ne treba to tako, ne moze se blokirati trgovina. Jel kontate koji ste licemjeri.
Sankcije su jedna stvar, a napadati brodove sasvim druga stvar.

Posto raspolazes informacijama da ovi nemilice bombarduju brodove , daj nam podatke koji su i ciji su to brodovi i koliko ih ?
Kakva magla bacena zapadu od Amera , ponovno.Jos ce ispasti heroji , nema hrane , ne da Jemen.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Protiv prgavih zločinaca i kolonizatora su se digli oni koji ne mogu više da gledaju ono što se u Gazi dešava.
Ekonomske sankcije Izraelu ili bilo kakve sankcije su nemoguće jer oni koji su glavni će ići do kraja da pogana kolonija nastavi postojati.
Ljudi rade onoliko koliko mogu, a to je legitimna blokada svim brodovima koji idu u Eilat. Svakako su udareni brodovi koji su se oglušili od upozorenja.
Ekonomske sankcije Izraelu ili bilo kakve sankcije su nemoguće jer oni koji su glavni će ići do kraja da pogana kolonija nastavi postojati.
Ljudi rade onoliko koliko mogu, a to je legitimna blokada svim brodovima koji idu u Eilat. Svakako su udareni brodovi koji su se oglušili od upozorenja.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Pa eto izbaci i tu riječ masovno. Koliko znaš primjera gdje se bombarduju ruski komercijalni brodovi?JoeBleck je napisao/la: ↑01 jan 2024, 18:03Ali masovnoASD je napisao/la: ↑01 jan 2024, 17:54Ja još nisam čuo da se masovno napadaju komercijalni brodovi iz Rusije? Jesi ti?Bundesliga je napisao/la: ↑01 jan 2024, 17:34Ajd ne serite. A znali ste pametovati kada je zbog rata u Ukrajini sve poskupilo i da se ljudi pritrpe. A sad kada su pobili preko 20 hiljada ljudi u 2 mjeseca, ne treba to tako, ne moze se blokirati trgovina. Jel kontate koji ste licemjeri.
Sankcije su jedna stvar, a napadati brodove sasvim druga stvar.![]()
Posto raspolazes informacijama da ovi nemilice bombarduju brodove , daj nam podatke koji su i ciji su to brodovi i koliko ih ?
Kakva magla bacena zapadu od Amera , ponovno.Jos ce ispasti heroji , nema hrane , ne da Jemen.
Ameri će rasturiti Hute. To što rade je jedna velika glupost koju na kraju moraju platiti.