English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Richarlison na 6 golova vec, nije davno poceo zabijat 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Marsal
- Kontakt:
Ove godine smo Top 4 ekipa i to je to. Nažalost povreda Timbera i Japanca kao i igra napadača u ekipi ispod svakog očekivanja su najveći krivci.topnik1 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 17:10Arsenal tesko da moze i do top 5 igramo ko qrac ,sporo,nezqinteresovano i naivno,dali su gol Fulhamu u 5 minuti i kao da su rekli to je to hajmo sada na pice ovi ce se sami pobjediti,otuzna igra ,poslije gola Fulhama za 2:1 nisu primirisali 16-ercu domacih,al neka to zasluzuje ekipa kojoj Nketiah odigra 95 minuta a ti gubis na utakmici .
Arteta će imati pune ruke posla na ljeto. Nekima će se morati zahvaliti, a morat će isto ubost 3-4 baš dobra pojačanja.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Čuj povreda Timbera krivaMarsal je napisao/la: ↑01 jan 2024, 10:59Ove godine smo Top 4 ekipa i to je to. Nažalost povreda Timbera i Japanca kao i igra napadača u ekipi ispod svakog očekivanja su najveći krivci.topnik1 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 17:10Arsenal tesko da moze i do top 5 igramo ko qrac ,sporo,nezqinteresovano i naivno,dali su gol Fulhamu u 5 minuti i kao da su rekli to je to hajmo sada na pice ovi ce se sami pobjediti,otuzna igra ,poslije gola Fulhama za 2:1 nisu primirisali 16-ercu domacih,al neka to zasluzuje ekipa kojoj Nketiah odigra 95 minuta a ti gubis na utakmici .
Arteta će imati pune ruke posla na ljeto. Nekima će se morati zahvaliti, a morat će isto ubost 3-4 baš dobra pojačanja.
Ti ako ne vidiš da je nedostatak golmana i golgetera isključivi problem Arsenala, onda se prešaltaj na hokej na travi. I kad se vrati Timber, ti ćeš svejedno primati gol iz prvog šuta i svejedno će ti trebati 10 šansi za jedan gol.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Nema Arsenal ni širine vala. Uz to još i Arteta slabo rotira i onda dođe period kad meda ne mogu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Marsal
- Kontakt:
Yebo te otac glupa.Judd je napisao/la: ↑01 jan 2024, 13:10Čuj povreda Timbera krivaMarsal je napisao/la: ↑01 jan 2024, 10:59Ove godine smo Top 4 ekipa i to je to. Nažalost povreda Timbera i Japanca kao i igra napadača u ekipi ispod svakog očekivanja su najveći krivci.topnik1 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 17:10Arsenal tesko da moze i do top 5 igramo ko qrac ,sporo,nezqinteresovano i naivno,dali su gol Fulhamu u 5 minuti i kao da su rekli to je to hajmo sada na pice ovi ce se sami pobjediti,otuzna igra ,poslije gola Fulhama za 2:1 nisu primirisali 16-ercu domacih,al neka to zasluzuje ekipa kojoj Nketiah odigra 95 minuta a ti gubis na utakmici .
Arteta će imati pune ruke posla na ljeto. Nekima će se morati zahvaliti, a morat će isto ubost 3-4 baš dobra pojačanja.![]()
Ti ako ne vidiš da je nedostatak golmana i golgetera isključivi problem Arsenala, onda se prešaltaj na hokej na travi. I kad se vrati Timber, ti ćeš svejedno primati gol iz prvog šuta i svejedno će ti trebati 10 šansi za jedan gol.
E moj imbecilu ograničeni. Umjesto da fino kažeš da nemaš blage veze o čemu pričaš, ti tako sam sebe gurneš još dublje u **** 
Arteta svakako ne zna koristiti klupu, on gura iste igrace do iznemoglosti. Njemu na klupi igraci koje ubaci zadnjih 5 minuta, oni su maksimalno hladni i van forme, nikad nece napraviti razliku.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Marsal
- Kontakt:
Otužan si. Ne možeš shvatit jednu rečenicu kamoli šta više. Dabogda ti rak taksirao kroz pluća.
Šta veliš, kad se Jurrien vrati, to je to?
- JayCatwright
- Kontakt:
Arsenal ima solidnu širinu, ništa slabiju od ostalih top ekipa. Druga stvar što mahniti Arteta npr gura Martinellia citavu sezonu iako je kita obicna a na klupi mu sjedi Trossard
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Davidoffgold
- Kontakt:
Une vie honorable est une vie éternelle
- JayCatwright
- Kontakt:
poglup dečko malo
- Davidoffgold
- Kontakt:
Bas lose izveden penal, jos gora reakcija TAA
Une vie honorable est une vie éternelle
Ovo mu je kazna jer kiti jelku
Salah kadar prije šuta penala, isti Gadafi kada su ga našli u onom bunaru prije likvidacije
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Po meni ono nije ni bio penal tako da je pošteno.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Nije lijepo smejati se tudjoj nesreci aliAlanSmith14 je napisao/la: ↑01 jan 2024, 21:24Salah kadar prije šuta penala, isti Gadafi kada su ga našli u onom bunaru prije likvidacije
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.