Ma naravno da je fake vijest, ali se nadam njegovoj prodaji, previše je sebičan u dosta situacija, najbolji pokazatelj je protiv Zrinjskog. Baš ne volim takve igrače što to rade, naravno ne mrzim ga nimalo ali mi popije živce tim svojim lošim odlukama.miky_hz je napisao/la: ↑01 jan 2024, 11:58Dzes povjerovat u to,klasicni text "pritiska" da mu se da novi ugovor
.Unatoč ponudama klubova iz “lige petice”, koji se raspituju za njegove planove, pita se FK Sarajevo, jer “MM” ima važeći ugovor s bordom klubom. Istina do ljeta.
I FK Sarajevo je na “mukama”. Prodati igrača i zaraditi ili na vrijeme mu ponuditi novi ugovor. Pitanje za struku i menadžment.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ma nece brat niđe ostsje on vjeran Sarajevu, i sam je to rekao 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Sretna vam nova 2024 godina, da nam bude bolje, uspjesnija od prethodne i puno srece, zdravlja vam zelim.

04.10.2009 !
-
- Kontakt:
guadalupe je napisao/la: ↑31 dec 2023, 22:53Berberovic je kockar bio, Smjecanin brat radi na parkingu i ne znam da je 5 miliona dinara zaradio u karijeri a ne eurajurisicduska je napisao/la: ↑31 dec 2023, 20:38Prokockao frajer 5 miliona eura dužan 2 na to sve i kao problem jer je na parkingu. Daj ba. Dobro je igdje.![]()
Sretna nova braco![]()
Nisam znao da misli na Smjecanina nisam gledao konto Džemo Berberovic. To je zadnji lik kojeg treba zaliti.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Sretna nova godina momci, da imamo sto bolje rezultate, sto vise clanova i naravno zdravlja prije svega.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Pa sta treba jbt, koliko sportista ima, (ne samo fudbalera) koji rade druge poslove i treniraju uporedo sa tim. Ove pojedinci kod nas ocekuju da ako su igrali za FKS budu obezbjedjeni za citav zivot, nidje veze.
Svakog bivseg igraca treba uhljebiti, dati im "bijeli hljeb" do 97. godine, uz obaveznu opciju da hraknu po klubu svako tri mjeseca.
Nehljebi i hijene obicne !
Nehljebi i hijene obicne !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Uzeo je i Zukic od Sarajeva para,nista mu se duzno nije ostalo. Uostalom,Biscan je npr dao mnogo Dinamu pa nije bio taj nivo i otkaz,Simic isto i mnogi drugi,sta hoce na lijepe oci da su cijeli zivot u klubu dok Osijek ne posalje ponudu? Nosite se uhljupi u 3 pm
Sretna Nova 2024.godina braćo!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Tako je brate. Svi se sjetili sad Sarajeva a da im nije bilo Sarajeva ne bi se znalo za njih. Cast svim nasim legendama iskreno Ja Smjecanina volim od malena njegov dres prvi imao ali brate sta seru vise. Niko se ne skoluje a svi bi da rade u klubu na lijepe oci. Pa hajde radite za djaba da vas vidim Legende! I ne znam da u velikim Evropskim klubovima svaka legenda radi u klubu osim par pojedinaca koji se skoluju i isticu i tjt.. Pozdtav
Dokaz da u nasoj ligi i nisu profesionalni klubovi i zato i ne mozes zadrzat bilo kakvog kvalitetnog igrača na duži period.... Igraš 10+ godina i ne mozes sebi obezbjedit miran i iole nornalan život!
A i svi lupaju pare u auta i sponzoruše,umjesto da kupis par stanova,jos ranije bili 3x jeftiniji stanovi,neki poslovni prostor..izdajes i lagano trljas m.uda...
A i svi lupaju pare u auta i sponzoruše,umjesto da kupis par stanova,jos ranije bili 3x jeftiniji stanovi,neki poslovni prostor..izdajes i lagano trljas m.uda...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ali zanimljivo, uvijek se isti javljaju. Hrasnicki klan (Hosic i Torlak), Zeka Turkovic, Nedim Runda, Musemic, Varešanović.
-
- Kontakt:
Zeka se stalno javlja i uvijek sere. Mirza nije u toj grupi. Znam da ga raja ne voli ali on nije taj. Samo treba biti iskren i to priznati. Ako neko ima druge podatke neka stavi ovdje
Raja imam jednu molbu za vas
Ako ste u posjedu nekih matchworn dresova FK Sarajevo a koji imaju iza sebe neku zanimljivu pricu (nije neophodno, bitno je samo da su sa utakmica) volio bih da ih podijelite. Mozete poslati u pp, ili ima ovde podforum kolekcionarstvo (da ne zatrpamo glavnu temu) taman da malo ubijemo dosadu bez utakmica, da vidimo ko s cim raspolaze
Potrebna je fotografija dresa, velicina, iz koje je sezone, sa koje utakmice i na koji nacin ste dosli do dresa (vasa prica).
Jedan drug mi ima u planu da napravi stranicu o tome pa ko moze i ko zeli da podijeli bujrum, zahvaljujem se unaprijed.
Ako ste u posjedu nekih matchworn dresova FK Sarajevo a koji imaju iza sebe neku zanimljivu pricu (nije neophodno, bitno je samo da su sa utakmica) volio bih da ih podijelite. Mozete poslati u pp, ili ima ovde podforum kolekcionarstvo (da ne zatrpamo glavnu temu) taman da malo ubijemo dosadu bez utakmica, da vidimo ko s cim raspolaze

Potrebna je fotografija dresa, velicina, iz koje je sezone, sa koje utakmice i na koji nacin ste dosli do dresa (vasa prica).
Jedan drug mi ima u planu da napravi stranicu o tome pa ko moze i ko zeli da podijeli bujrum, zahvaljujem se unaprijed.

90!
Kako razumijem ove "legende" oni su igrali za klub, i otišli poslje zaradili pare, nisu znali iskoristiti te pare, sad slabo stoje i krive klub što ne rade u klubu.
pa majstori znali ste da će vam se karijera završiti zašto niste pripremili novac i osposobili se za nešto, mislio si zato što sam igrao u Sarajevu i što sam iz Sarajeva da ću raditi u klubu 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Možda ne se.re javno, ali se.re redovno po kafanama Mejtaša i Bjelava.Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑01 jan 2024, 21:39Zeka se stalno javlja i uvijek sere. Mirza nije u toj grupi. Znam da ga raja ne voli ali on nije taj. Samo treba biti iskren i to priznati. Ako neko ima druge podatke neka stavi ovdje
100%, ako te interesuje fudbal, pred kraj karijere ganjaš licence. Ovako je Zeki vrhunac bio rad kao trener dok je još bila škola fudbala. Zato sad sjedneš, prosipaš patetiku i pljuješ, kao pravi gospodin...H8Z7 je napisao/la: ↑01 jan 2024, 21:51Kako razumijem ove "legende" oni su igrali za klub, i otišli poslje zaradili pare, nisu znali iskoristiti te pare, sad slabo stoje i krive klub što ne rade u klubu.pa majstori znali ste da će vam se karijera završiti zašto niste pripremili novac i osposobili se za nešto, mislio si zato što sam igrao u Sarajevu i što sam iz Sarajeva da ću raditi u klubu
![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Lecler, NazorUso, newton_heath_lyr, PeppermintSA, perodeformero, Rajvosa4ever, rimljanin90 i 94 gosta.