FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Cala je ljudina i covjek iz raje, to svako zna ko je imao bilo kakvog dodira s njim. Za mene, on na jednu stranu, ostali na drugu. Sto se tice lokalnih mahalasa i bivsih igraca, samo cu reci, Bogu hvala na Tanu i Mirvicu. Znamo iz iskustva kako je kad mahala vodi klub, a i vidimo trenutno u komsiluku. To je sad na minimumu kod nas u poredjenju s onim kako je bilo, a eliminisace se aBd. Zeka moze kod rodjaka Nede u podcast, pa da tamo pametuje. Uvijek cu radije gledati nekog Benka ili Renana, koji su 100% profesionalci, nego ove sto "srcem" igraju za klub, pa kasnije misle da im je nesto duzan.
ma ako neko nakon 20 godina igracke karijere nije napravio sebi posao ili nesto da moze rijesiti egzistenciju,taj nek se zapita sa svojom glavom.Evander je napisao/la: ↑02 jan 2024, 10:03Niko nikom nista nije duzan. Ni klub igracima, ni igraci klubu. Isti ti igraci, igrali su za platu. Otisli su cim su dobili za njih bolje ponude. Isto tako, klub je mijenjao igrace, kad mu je to bilo u intresu. Uhljebljavanje na osnovu toga, vise nigdje ne prolazi. Ili znas raditi neki posao, ili ne. Klubovi su danas kao firme. Firma ce biti uspjesna ako ima dobar sistem i dobre radnike. Dobar si koliko pridonosis firmi. Isto tako, ako dobijes bolju ponudu, promjenit ces firmu. Emocije tu ne postoje. Lijepo je da se na odredjen nacin odrzava veza sa nekim bivsim igracima, da im se posalje pozivnica i slicno, ali nista vise od toga. A to obaveze nekoga prema nekom, jedina obaveza koju svi mi imamo je prema porodici, prema djetetu ili starijim roditeljima.
Dovoljno je sto im je klub napravio ime,dao nekoliko laganih djevojaka,laganih para,ugled ...a poslije karijere mogu od kluba dobiti pozivnice za neke večeri ili cestitke za rodjendan,eventualno pozivnice za vece utakmice
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Naša zadnja legenda je bio Vahidin Musemić. Njegov brat zaslužuje poštovanje i ništa više. Čala nije legenda, Čala je veliki zaljubljenik u klub i čovjek dobrog srca. Hadžibegić je svoje rekao, kad nas je Vico krao u Banjaluci, a on to sve gledao pored njega. Ovo ostalo ne mogu svrstat u legende, već u igrače koji su prošli kroz klub.
Pljune svako na klub, pogotovo ovi ovdje mahalci, tako da nije ni čudo kad neki Zeka, Obuća peti deseti istrese svoje frustracije.
Mi imamo još jednu legendu a to je Šoja Stojan koji je daleko iznad svih nas.
Pljune svako na klub, pogotovo ovi ovdje mahalci, tako da nije ni čudo kad neki Zeka, Obuća peti deseti istrese svoje frustracije.
Mi imamo još jednu legendu a to je Šoja Stojan koji je daleko iznad svih nas.
🇵🇸
-
- Kontakt:
Ovaj Harun Karic sto prelazi kod kona nije los igrac sekunde.
P.s. Nisam jedan od onih sto uzdizu sve sto pojaca zrinjski, borac, zelju i ostale, al za ovog smatram smo ga mogli zaganjati.
P.s. Nisam jedan od onih sto uzdizu sve sto pojaca zrinjski, borac, zelju i ostale, al za ovog smatram smo ga mogli zaganjati.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
OK je igrac i u21, ali da je kalibar za nas ne bi se vala slozio.thebain666 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 11:10Ovaj Harun Karic sto prelazi kod kona nije los igrac sekunde.
- skullcrusher
- Kontakt:
Nisam bio tu pa tek uletim i vidim da ovaj laje na klub. Alo pasa nikad neces u istu recenicu sa Musemicima, Calom, Safetom, Ferhatovicem ti si bolan obicni mahalac koji misli da je neko i nesto nisi legenda i nikad neces biti, ti si samo jedan igrac koji je nekad dobro igrao, vecina prozvanih legendi od strane novinara za mene i za vecinu navijaca nikad necete biti legende i nakon ovih izjava ne treba vas nikad klub spomenuti vise klosari raspali. Da je klub u problemima isto bi lajali i vise.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Sta ce nama mrtvi Karic. jos mu mali Husic agent.
-
- Kontakt:
Svaki kura... ima "Highlights" ono sta sam gledao u ligi i u21 je meni dosta da kazem da je los igrac. mozda je dobar za Zelju sta je znam. ali za klub koji je Sarajevo sigurno nije.
Dobar za federalne, ti ako misliš sa ovim naprijed imaš problem.
J njih, federalci.
🇵🇸
Samo da vas upozorim da pazite šta pišete, rek'o je evander napravit haos na forumu ako se budemo zaje.bavali.
E čuj Karića prizivaju
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Harun je "divlji igrac", koji se nikada nebi mogao uklopiti u neki ozbiljniji koncept. Niti bi mogao ispunjavati zahtjeve koje bi ocekivao od njega svaki ozbiljan trener, pa tako ni Rozman.
Taman za klub u koji ide. Hu - ga klub.
Taman za klub u koji ide. Hu - ga klub.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 02 jan 2024, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
Ovaj ko da je strumf ili neki mu rodjak, kakav karic, niti je kalibar za nase Sarajevo niti je u bilo kakvim opticajima cuj karic.
Lik ode kod onih tamo i neko ga lafo priziva ovdje,
Lik ode kod onih tamo i neko ga lafo priziva ovdje,
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Niko nikoga ne priziva, nego se qrcimo bez pokrica. Mi doveli igraca koji je imao isti put kao Karic, ali nas je Ronaldo, a Karic qarina jer ide kod kona.
Pomalo, ne bahatimo se bezze.
P.S. Da ne bude zabune, ja sam ZA dolazak Eldara, ali imao je isti put kao Karic kojeg podcjenjujete ovde.
P.S. Da ne bude zabune, ja sam ZA dolazak Eldara, ali imao je isti put kao Karic kojeg podcjenjujete ovde.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tako nekako, nije ni Mehmedović neka igračina, ali isto tako nije ni qarina. Isto važi i za Karića.NazorUso je napisao/la: ↑02 jan 2024, 12:12Niko nikoga ne priziva, nego se qrcimo bez pokrica. Mi doveli igraca koji je imao isti put kao Karic, ali nas je Ronaldo, a Karic qarina jer ide kod kona.
Nažalost, kroz svašta je prošao Eldar, i to je usporilo razvoj, ali da ne ulazimo u to..
Nadam se da ćemo skoro kroz kompletirati ekipu do priprema. Traži se krilo, špic, ne znam jel tražimo desetku?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Strah me i pomisliti šta bi bilo da Evander napravi haos na forumu
-
- Kontakt:
Ma ne, mi smo za ove zvijezde, Vrancic, TSS, Peneranda i slicni. Pa da im **** mater jer nisu zadovoljili vase ukuse. Na kraju krajeva za nase lige i za rotacije je odlican igrac. A vi sto vrijedjate i pokusavate sa ponizavate sa ovim komentarima svima redom vam govorim ako mislite da ste neke muskarcine u p.p se javite da se dogovorimo oko mjesta nalazenja pa da vas postavim na vase mjesto, curice.
P.s. postujem svakog ko ima razlicito misljenje, al bez ponizavanja u odgovorima !!
P.s. postujem svakog ko ima razlicito misljenje, al bez ponizavanja u odgovorima !!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pa OK nisu ni jedan ni drugi neke zvijeri, ali realno je Mehmedovic moderniji, potentniji igrac. Po meni puno vece sanse ima da napravi solidnu karijeru nego Karic.NazorUso je napisao/la: ↑02 jan 2024, 12:12Niko nikoga ne priziva, nego se qrcimo bez pokrica. Mi doveli igraca koji je imao isti put kao Karic, ali nas je Ronaldo, a Karic qarina jer ide kod kona.
Ma nije kurcenje nego ne kontam sta ga ko ima spominjati ovdje, da smo ga htjeli dovest doveli bi ga, nek ide tamo nek bude mesi i ronaldo u jednom libo me.. da bogdo nije ni mehmedovic dosao volio bih ali eto... Plus onaj mali je husarin tako da
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, Dave, jurisicduska, riki46, Seipronto, ubipara i 82 gosta.