FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
46
28%

Ukupno glasova: 166

Riki10HZ
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Riki10HZ » 02 jan 2024, 12:40

Pustimo se suplje! Jestel se taja uclanili u klub? Kupili neki artikal u FAN SHOPU, ponigli radu kluba? E tu bi trebali pametovat ko koliko voli i pomaze klubu....

thebain666
Kontakt:

Post Postao/la thebain666 » 02 jan 2024, 12:41

Rule_hz je napisao/la:
02 jan 2024, 12:33
Ma nije kurcenje nego ne kontam sta ga ko ima spominjati ovdje, da smo ga htjeli dovest doveli bi ga, nek ide tamo nek bude mesi i ronaldo u jednom libo me.. da bogdo nije ni mehmedovic dosao volio bih ali eto... Plus onaj mali je husarin tako da
A brate prokomentarisao sam samo, ja sam ga zapazio dok je igrao u TC, i protiv nas onda u Zenici je pokidao.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 02 jan 2024, 13:01

Bukvalno isti put kao i Mehmedović. Sad jedan kao talenat a drugi smeće samo zato što je potpisao za ove il' one. De se malo uozbiljite yebo li vas pitarluk više. Obojica treba da se dokažu i to je to.

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 02 jan 2024, 13:12

Yebo vas Karic, ako bude valjao uzet cemo ga od kona i zavrseno :urnebes:
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 02 jan 2024, 13:14

Karic nije Husaru u putu sreo !
Zastupa ga Ernad Husic, Azmirov sin, tacnije njegova agencija.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 02 jan 2024, 13:15

ja vala nisam ni znao ni gdje igraju ni jedan ni drugi dok se ovih dana s nama nisu povezali
za ovog naseg sam znao na osnovu onog incidenta a za ovog drugog sto ode kod kona ,da iskren budem prvi put cujem
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 02 jan 2024, 13:16

E čuj šoja legenda a čala nije :urnebes:
ISTINA ZA VEDRANA!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 02 jan 2024, 13:35

Renan blizu odlaska, čini se da je Gent baš zagrizao za njega.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 02 jan 2024, 13:37

Surreal je napisao/la:
02 jan 2024, 13:35
Sto je i normalno strasan igrac

Valja sad naci nekog top napadaca

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 02 jan 2024, 13:39

f0rest1946 je napisao/la:
02 jan 2024, 13:37
Surreal je napisao/la:

Pa to bi moglo odrediti nastavak sezone, nadam se da Senijad već ima nekog u planu.

Naša kolektivna želja Oyewusi već otišao u Francusku.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 02 jan 2024, 13:47

https://www.transfermarkt.com/scorer/to ... 0=Anzeigen

Evo trazite :D ovaj fake Salah nije los ali je 2 liga Armenije :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 jan 2024, 13:48

kenoHZ je napisao/la:
02 jan 2024, 02:26
Morto da te ne citiram zauzeti će čitavu stranicu. Ne slažem se sa tobom oko dijela da npr. Pape treba izdvojiti vrijeme kad dođe i otići po člansku. Klub MORA imati poštovanja prema jednom Safetu Sušiću I njemu sličnim, i poslati mu ako ništa člansku ili sezonsku svake sezone. Čovjek svakako ne živi ovdje pa vjerovatno neće ni dolaziti na Koševo, ali ako je bude imao u novčaniku možda i dođe nekad. Ali da ga više cijene u Parizu nego u Sarajevu, ne razumijem. Da li njega nema što on neće ili što ga niko ne zove?
Još nešto, činjenica da niko od bivših igrača poniklih na Koševu ne valja, je za ozbiljnu analizu. Nemoguće je da niko ne dolazi da gleda Sarajevo, nije član kluba, itd. Pa kako i zašto?
Neka nama u loži likova poput Pauna, mahalskih kvazi političara, anelinih ofajli i sličnih, bolje nego Faruk, Pape, Džeme itd.
'ta će on baaa...
Nisi fino pročitao, nisam nigdje napisao da treba otići po člansku već samo da posjeti klub i da ode na jednu jedinu utakmicu. Izdavanje članske je najmanji problem, posebno takvim ljudima. Sama njegova pojava bi vrijedila više od neke članske. Ja koliko znam klub i ima poštovanje prema njemu, svake godine mu posvete objavu dok ostali igrači idu na story recimo. Opet kažem, evo sve i da ga niko ne zove i da nikoga nije briga budi ti veći čovjek i ti usput svrati do kluba kada budeš šetao gradom. Ti ako osjetiš tu ljubav tebi je niko ne može uskratiti niti smije s obzirom na to ko si i šta si.
Sumnjam da Faruka i Čalu nešto zovu pa su tu. Faruk dođe iz Pariza kad obilazi porodicu i svrati na utakmicu, do fan shopa i do prostorija gdje su Horde. Baš ne vjerujem da su ga svi eto zvali i da to tako traje godinama. Čovjek osjeća tu ljubav i nije mu mrsko malo prošetati i to je to. Isto važi i za Čalu, jedina razlika je što on živi ovdje pa može otići i na više utakmica, to i radi.
Ja ako tebe moram zvati i moliti da posjetiš klub, da dođeš na jednu utakmicu a imaš status neke legende onda to nije ispravno. To se eventualno može uraditi sa simpatizerima kluba koji ne prate naš fudbal toliko ali ne sa ljudima koji su igrali 10 godina u Sarajevu i postali to što jesu, neki više neki manje naravno. Mirvić je popio kafu sa Farukom i Papetom u Parizu prošle godine, uvjeren sam da je bila neka vrsta poziva.
Nažalost ali tako je, eto napisao sam iznad vezano za Džemu. Čovjek neće da dođe na europsku gdje pola Sarajeva bude pa čak i dio tih starijih igrača koji su u Sarajevu. On jeste pitar i uvijek će ostati pitar ali je totalno nezainteresovan za bilo šta.
Ja nemam ništa protiv političara u loži, i oni su naši navijači i ako mogu direktno pomoći klubu onda još bolje. Npr. Muzur je išao na utakmice i prije nego što je bio u politici poput Čengića a sada imaju mogućnost i da pomognu svom klubu političkim putem, za to sam uvijek. To je normalna pojava širom svijeta nego je naša država u tom nekom političkom blatu 30 godina pa se raja naježi čim neko spomene to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 02 jan 2024, 13:52

Surreal je napisao/la:
02 jan 2024, 13:39
f0rest1946 je napisao/la:
02 jan 2024, 13:37
Surreal je napisao/la:

Pa to bi moglo odrediti nastavak sezone, nadam se da Senijad već ima nekog u planu.

Naša kolektivna želja Oyewusi već otišao u Francusku.
https://www.transfermarkt.com/reginaldo ... ler/901037
https://www.transfermarkt.com/cedric-ko ... ler/595889

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 02 jan 2024, 13:54

Ko ono prati Crnogorce?
Kakav je ovaj https://www.transfermarkt.com/takeru-ko ... er/1034496

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 02 jan 2024, 13:58

hazarder je napisao/la:
02 jan 2024, 13:01
Bukvalno isti put kao i Mehmedović. Sad jedan kao talenat a drugi smeće samo zato što je potpisao za ove il' one. De se malo uozbiljite yebo li vas pitarluk više. Obojica treba da se dokažu i to je to.
Ma klasicni pitarluk, oba igraca u par deka s tim da ce ovaj nas biti bar pet puta vise placen, ali da li ce to i zasluziti igrama vidjet cemo. Nisu pljacka ni jedan ni drugi, bespotrebna rasprava, eto mi se odlucili za Eldara oni za Karica i to je to.
A inace problem nasih navijaca je taj kad xy igrac potpise ugovor sa nama odmah se to glorifikuje do nebesa, od svakog igraca pravimo nekakve Xavije, Messije i trazimo opravdanja za lose partije u nasem dresu. Teren je jedino mjerilo pa da ne znam kakav CV imas.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 02 jan 2024, 14:02

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 02 jan 2024, 14:15

Lun Boncina je bez veze igrac. ono moze igrati za neku Slobodu, Celika i tako dalje.ali za vise nije on. Tihomir Maksimovic je strasan igrac ali ima ugovor u Olimpiji do 2026.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 02 jan 2024, 14:20

Ako ode Renan moja zelja je Tyrone Conaard.Podjednako dobar ko Renan
Bit ce zayebano ako zavrse posao sa Gentom.Ne smijemo tu fulati,osjetljiva pozicije od koje nam puno zavisi.Mi pogodimo otp sa 1 u 3 napadaca.U zadnjoj deceniji pogodio si sa Benkom,Mersom i Renanom ali fulio sa Mulahusejnovicem,Bagaricem,Guzinom,Melunovicem,Mesanovicem,Handzicem,Cmiljanicem itd.

Volio bi da Renan ostane bar do ljeta ali ako vec mora ici samo stranca dovesti.Nikad u zivotu vise bh napadaca ne bi doveo.Previse spori i tromi,nemaju brzinu niti taj instinkt kao ni fudbalsku inteligenciju.Rijetko koji se istice.Vecina su klasicni target man,nabij loptu pa ako sta bude bude.A nama bas treba ubica naprijed.Tu ne treba stediti nikad jer dobar napadac u formi ne moze bas nikako da ti se ne isplati.Ako zabije 20 golova dodje i nista ne uradi to je do nas ne do njega ali ovo je jos seljacka liga,svaki malo bolji Brazilac ili Nigerijac ce se brzo pokazati.Samo pitanje mozemo li ga uklopiti i uigrati za manje od mjesec
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 02 jan 2024, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 02 jan 2024, 14:21

Vijesti za krov. Planirano je u ovoj godini kroz standardnu pomoc opcine iz budzeta i uz pomoc kluba. Istocna tribina je u pitanju, ali ne citava jer ne obuhvata ulaze sa strana. Krov sa stubovima, radila su se neka ispitivanja za nosivost konstrukcije
Bit ce problema sa dozvolama, ima tu nekih zatezanja zbog olimpijskog plamena, historije stadiona i sl
Planirani pocetak po okoncanju sezone, zavrsetak prije evrope
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 02 jan 2024, 14:24

JavierBosnia je napisao/la:
02 jan 2024, 14:21
Vijesti za krov. Planirano je u ovoj godini kroz standardnu pomoc opcine iz budzeta i uz pomoc kluba. Istocna tribina je u pitanju, ali ne citava jer ne obuhvata ulaze sa strana. Krov sa stubovima, radila su se neka ispitivanja za nosivost konstrukcije
Bit ce problema sa dozvolama, ima tu nekih zatezanja zbog olimpijskog plamena, historije stadiona i sl
Planirani pocetak po okoncanju sezone, zavrsetak prije evrope
:pray: :pray: :pray:
Bar nek natkriju 4k mjesta za pocetak i ja zadovoljan
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, rimljanin90 i 68 gostiju.