Denis Ćorić novi trener Radnika
Denis Ćorić novi trener Posušja

Kad god bude magla u Mostaru slobodno dodji na pivoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑02 jan 2024, 13:32https://www.whatsupcams.com/hr/webcams/ ... a-neretva/
Ne blamirajte se![]()
svrakino1921 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 14:44
Amir Hadžiahmetović seli u Seriju A? Bešiktaš već odredio cijenu
Ako ode Amir u Italiju
Zelji ide 500 000 konv.maraka
![]()
![]()
Gledaj kako on fudbal vidizeljovolimte je napisao/la: ↑02 jan 2024, 14:04Cekaj..NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑02 jan 2024, 12:46Mislim da je bolji igrac, mada Karic bolje pjeva.
Sad saznadoh od @Hansestadt da su vam pjevaci i glumci veoma bitni, tako da je ovo super ispalo po oba kluba.![]()
Karic je igrao u TC, Mehmedovic nije redovan ni u Slobodi bio. Kasnije su odabrali, apsolutno isti klub i istu ligu i isti ucinak imali.
Na osnovu cega je jedan pojacanje za ekipu koja se bori duplu krunu, a drugi nije za ekipu koja se za opstanak bori.
Za mene Karic nije neka pljacka, ali je bas nivo Eldara Mehmedovica.
quote=holyman post_id=9610908 time=1704203517 user_id=27764]holyman je napisao/la: ↑02 jan 2024, 14:51svrakino1921 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 14:44
Ako ode Amir u Italiju
![]()
![]()
Mnogo je tuzno procitati ovaj post.
Ne znam sta je veci blam, cifra kojoj se nadaju, nacin na koji prezivljavaju, cifra koja ih cini sretnom ili nada da ce se potencijalni novac uloziti u pravu stvar.
svrakino1921 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 14:44
Ako ode Amir u Italiju
![]()
![]()
svrakino1921 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 15:10quote=holyman post_id=9610908 time=1704203517 user_id=27764]holyman je napisao/la: ↑02 jan 2024, 14:51svrakino1921 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 14:44
Ako ode Amir u Italiju
![]()
![]()
Ne znam sta je veci blam, cifra kojoj se nadaju, nacin na koji prezivljavaju, cifra koja ih cini sretnom ili nada da ce se potencijalni novac uloziti u pravu stvar.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 14:44
Ako ode Amir u Italiju
![]()
![]()
Ne znam sta je veci blam, cifra kojoj se nadaju, nacin na koji prezivljavaju, cifra koja ih cini sretnom ili nada da ce se potencijalni novac uloziti u pravu stvar.
Gdje ste fransize u NBA kada sam ja rekao da je Mirvic samo prenosnik pozajmicaPortal ****** je istražio koje su tri najbogatije osobe u bosanskohercegovačkom fudbalu
1. Amir Gross Kabiri HŠK Zrinjski
2. Admir Rahimić FK Velež
3. Borislav Stanišić FK Zvijezda 09
Kako si ovo zaključio? Mehmedović je mlađi igrač, a ima više utakmica u ligi od Karića.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 jan 2024, 14:04Cekaj..NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑02 jan 2024, 12:46Mislim da je bolji igrac, mada Karic bolje pjeva.
Sad saznadoh od @Hansestadt da su vam pjevaci i glumci veoma bitni, tako da je ovo super ispalo po oba kluba.![]()
Karic je igrao u TC, Mehmedovic nije redovan ni u Slobodi bio.
jedan dolazi da pojaca konkurenciju da vreba sa klupe a drugi dolazi da izvadi klub iz go.vana,bolje da nisi nista napisaozeljovolimte je napisao/la: ↑02 jan 2024, 14:08To je praksa inace ekipi koja se bori za duplu krunu (Sarajevo). U21 bez treninga Mehmedovic..donDondon je napisao/la: ↑02 jan 2024, 13:14ma ovi su se pomirili da ce na kraju biti 7,8 na tabeli,sto je realno na osnovu prve polusezone a nerealno na osnovu budzeta i imena.
pa gdje si vidio da ekipa koja se bori za opstanak dovodi igraca u21 bez ijedne minute na treningu
sad ce te napadati da mu dignes cijenu ,kako je to novi muhamed besic
Kakva si ti dalabu,raspitaj se malo bolje. Nego Tana nesto nisu spomenuli ovdje,moze ih svi trojicu iz temelja kupit,lafo elektrane i smilje i bosilje,dezite se toga. Cujem kod vase se trazile pozajmice nazad?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑02 jan 2024, 16:02Gdje ste fransize u NBA kada sam ja rekao da je Mirvic samo prenosnik pozajmicaPortal ****** je istražio koje su tri najbogatije osobe u bosanskohercegovačkom fudbalu
3. Borislav Stanišić FK Zvijezda 09![]()
Stari sta pjenis nisam ja ovo pravio samo kopirao sa ovog portala. Ljudi imaju istazivacko novinarstvo i zasto bi lagali. Uglavnom potvrdilo se ono sto smo i mi pisali neki dan koji su ljudi najbogatiji u nasem fudbalumosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 16:17Kakva si ti dalabu,raspitaj se malo bolje. Nego Tana nesto nisu spomenuli ovdje,moze ih svi trojicu iz temelja kupit,lafo elektrane i smilje i bosilje,dezite se togaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑02 jan 2024, 16:02Gdje ste fransize u NBA kada sam ja rekao da je Mirvic samo prenosnik pozajmicaPortal ****** je istražio koje su tri najbogatije osobe u bosanskohercegovačkom fudbalu
3. Borislav Stanišić FK Zvijezda 09![]()
Razlika je u pet mjeseci. Igraci koji su otprilike prosli isti put, Eldar je prosle godine igrao u najgoroj ekipi u ligi.HordasOdMalena je napisao/la: ↑02 jan 2024, 16:07Kako si ovo zaključio? Mehmedović je mlađi igrač, a ima više utakmica u ligi od Karića.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 jan 2024, 14:04Cekaj..NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑02 jan 2024, 12:46
Mislim da je bolji igrac, mada Karic bolje pjeva.
E čuj ovaj igrao u TC, a Mehmedović nije bio redovan.![]()
Ili da zamjeni odlazak Avramovskog, Mustafica?donDondon je napisao/la: ↑02 jan 2024, 16:12jedan dolazi da pojaca konkurenciju da vreba sa klupe a drugi dolazi da izvadi klub iz go.vana,bolje da nisi nista napisaozeljovolimte je napisao/la: ↑02 jan 2024, 14:08To je praksa inace ekipi koja se bori za duplu krunu (Sarajevo). U21 bez treninga Mehmedovic..donDondon je napisao/la: ↑02 jan 2024, 13:14
ma ovi su se pomirili da ce na kraju biti 7,8 na tabeli,sto je realno na osnovu prve polusezone a nerealno na osnovu budzeta i imena.
pa gdje si vidio da ekipa koja se bori za opstanak dovodi igraca u21 bez ijedne minute na treningu
sad ce te napadati da mu dignes cijenu ,kako je to novi muhamed besic
Vidi se sve po ulaganjima, transferima najbogatiji covjek ikad u nasem fudbalu je Tan. Odma bidis da je clanak smece. Vise je Mirvic ulozio i od Stanisica i od Rahimica zajedno.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑02 jan 2024, 16:19Stari sta pjenis nisam ja ovo pravio samo kopirao sa ovog portala. Ljudi imaju istazivacko novinarstvo i zasto bi lagali. Uglavnom potvrdilo se ono sto smo i mi pisali neki dan koji su ljudi najbogatiji u nasem fudbalumosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 16:17Kakva si ti dalabu,raspitaj se malo bolje. Nego Tana nesto nisu spomenuli ovdje,moze ih svi trojicu iz temelja kupit,lafo elektrane i smilje i bosilje,dezite se togaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑02 jan 2024, 16:02
Gdje ste fransize u NBA kada sam ja rekao da je Mirvic samo prenosnik pozajmica![]()
![]()
Ne moras se meni pravdati buraz. Cim nije na ovoj listi znaci da je iza ove trojice isto kao Mirvic. I ne znam gdje je problem prihvatiti tomosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 16:21Vidi se sve po ulaganjima, transferima najbogatiji covjek ikad u nasem fudbalu je Tan.
Samo mi je zaparala uši tvoja konstatacija da je jedan igrao u timu, a drugi nije bio redovan u drugom što nije tačno.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 jan 2024, 16:19Razlika je u pet mjeseci. Igraci koji su otprilike prosli isti put, Eldar je prosle godine igrao u najgoroj ekipi u ligi.HordasOdMalena je napisao/la: ↑02 jan 2024, 16:07Kako si ovo zaključio? Mehmedović je mlađi igrač, a ima više utakmica u ligi od Karića.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 jan 2024, 14:04
Cekaj..
E čuj ovaj igrao u TC, a Mehmedović nije bio redovan.![]()
I da napomenem, ako ekipa koja je u borbi za duplu krunu moze dovesti nekoga ko nije igrao osam mjeseci (iako financijski itekako mogu platit ove u formi) mislim da je jos manji problem ekipi koja se bori za opstanak dovesti igraca koji je isto van forme..
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Bing [Bot], Bordo10, MostarReds22 i 13 gostiju.