FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
- gegenpressing
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I slučajno bude jedan od boljih igrača.Vama Bog ne može ugoditi,ko da ste plaćeni da pljujete i izmišljate.frenky1991 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 11:02Jbo te hljeb pa ja cu bez treninga srediti da zaigram za repku.. Pitas li se druze kako je pozvan covjek da igra,bez minute u Klubu gdje treba igrati ? Mucni glavom jbem vam sunce glupo.. Vama pojacanja ljudi sto nisu na Prijateljskim utakmicama upisali sekunde…gegenpressing je napisao/la: ↑02 jan 2024, 10:49Kako nema,igrao za U-21,protiv Austrije i Francuske(po 90. min)a veliko “pojačanje” Mehmedović nije bio ni pozvan.frenky1991 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 10:33
Nedo bog nikome… 8 mjeseci nema sekunde na terenu cak i u prijateljskoj utakmici…
Nemojte iz krajnosti u krajnost.
Uostalom niko nije pojačanje dok to ne dokaže,niti je ko to napisao.
A nama taj profil defanzivnog veznog fali,naravno u slučaju da potpiše.
Brohra ribo se...
-
Radi takvih ko ti,federalna ne ginegegenpressing je napisao/la: ↑02 jan 2024, 12:29I slučajno bude jedan od boljih igrača.Vama Bog ne može ugoditi,ko da ste plaćeni da pljujete i izmišljate.frenky1991 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 11:02Jbo te hljeb pa ja cu bez treninga srediti da zaigram za repku.. Pitas li se druze kako je pozvan covjek da igra,bez minute u Klubu gdje treba igrati ? Mucni glavom jbem vam sunce glupo.. Vama pojacanja ljudi sto nisu na Prijateljskim utakmicama upisali sekunde…gegenpressing je napisao/la: ↑02 jan 2024, 10:49
Kako nema,igrao za U-21,protiv Austrije i Francuske(po 90. min)a veliko “pojačanje” Mehmedović nije bio ni pozvan.

Članske obnovljene, idemo dalje!
05.01. Idemoooo
-
- Kontakt:
Druze, ova debilcina i perodeformero sigurno nisu nasi navijaci, debili u rangu Sempera. Nisam siguran za bojudaosinebu.gegenpressing je napisao/la: ↑02 jan 2024, 12:29I slučajno bude jedan od boljih igrača.Vama Bog ne može ugoditi,ko da ste plaćeni da pljujete i izmišljate.frenky1991 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 11:02Jbo te hljeb pa ja cu bez treninga srediti da zaigram za repku.. Pitas li se druze kako je pozvan covjek da igra,bez minute u Klubu gdje treba igrati ? Mucni glavom jbem vam sunce glupo.. Vama pojacanja ljudi sto nisu na Prijateljskim utakmicama upisali sekunde…gegenpressing je napisao/la: ↑02 jan 2024, 10:49
Kako nema,igrao za U-21,protiv Austrije i Francuske(po 90. min)a veliko “pojačanje” Mehmedović nije bio ni pozvan.
Na temu, Karic mi je bas zapao za oko kada smo na Grbavici zijanili od Tuzle prosle sezone i to ne zbog toga sto nam je zabio gol nego sto je cupavi krakat, bori se, gura, udara, sasvim solidan zadnji vezni. Pojacaje ako gledamo ove nase pickice u vezi, jos U21 igrac

-
- Kontakt:
Karic Mekic Hiros Santos Amoah Boljevic
- NerminFatic
- Kontakt:
Ode li Amir u Italiju eto nam oko pola miliona KM! 

Je li ikada stigao onaj milion od transfera u Bešiktaš?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- NerminFatic
- Kontakt:
Mislim da je to na sudu, nismo mi te pare dobili čini mi se.
Zadnji put je to mislim Kovačević nekad spominjao krajem ljeta/početkom jeseni, tada je govorio da još nisu stigle koliko se sjećam. Od tada niko ništa, pojeo vuk magarca.
Koliko nas je samo Mersin zayebavao sa parama za Šehića, ja mislim da te pare nismo par godina dobili, ako smo ih i dobili na kraju opšte
Koliko nas je samo Mersin zayebavao sa parama za Šehića, ja mislim da te pare nismo par godina dobili, ako smo ih i dobili na kraju opšte

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- NerminFatic
- Kontakt:
Jedino je od Evrope sigurna lova. Oni ne znaju kud ce s parama i njima je €550000 smijesan iznos. S Turcima se malo ko usrecio.
Zadnja izmjena: NerminFatic, dana/u 02 jan 2024, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
- dubioza144
- Kontakt:
Željo je spreman platiti obestecenje za stopera Slobode hahaha ovaj Husara je menadzerski mag
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Sve ove informacije oko igraca su možda i šuplje, i ako ih ne dovedemo biće novi napadi, nesposobni, tjeraj sve, raspadamo se i slično. Dobro se zna iz čije kuhinje to dolazi. Polako ne ložimo se bezze. Biće promjena, sigurno će bolji doći od trenutnih, što nije ni teško.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zamisli pregovora njega i Bekrijedubioza144 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 16:50Željo je spreman platiti obestecenje za stopera Slobode hahaha ovaj Husara je menadzerski mag

- StrikeWarzone
- Kontakt:
S Husarom ne pregovaramo, jednostavno.Raonffa je napisao/la: ↑02 jan 2024, 19:17Zamisli pregovora njega i Bekrijedubioza144 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 16:50Željo je spreman platiti obestecenje za stopera Slobode hahaha ovaj Husara je menadzerski mag![]()
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ma pretpostavljam, jer upratio sam da je neki dan prozivao nešto BekrićaStrikeWarzone je napisao/la: ↑02 jan 2024, 19:35S Husarom ne pregovaramo, jednostavno.Raonffa je napisao/la: ↑02 jan 2024, 19:17Zamisli pregovora njega i Bekrijedubioza144 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 16:50Željo je spreman platiti obestecenje za stopera Slobode hahaha ovaj Husara je menadzerski mag![]()
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ovakvi dolasci su ok. Ne gubiš ništa, a možeš ubosti kao sa Hodžićem.
Problem je što nam bar tri provjerena igrača, u kakvom takvom takmičarskom ritmu trebaju..inače segunda division.
Problem je što nam bar tri provjerena igrača, u kakvom takvom takmičarskom ritmu trebaju..inače segunda division.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.