Toliko ste bogati da posudjujete nase igrace, vasi najbolji dolaze nama, a ovi sto ostaju igraju za 3-4 puta manje plate nego sto bi kod nas. Logicno. 'ta ce Mirvic i Tan, pare su u smilju.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑02 jan 2024, 16:23Ne moras se meni pravdati buraz. Cim nije na ovoj listi znaci da je iza ove trojice isto kao Mirvic. I ne znam gdje je problem prihvatiti tomosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 16:21Vidi se sve po ulaganjima, transferima najbogatiji covjek ikad u nasem fudbalu je Tan.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Koji Portal?
-
- Kontakt:
Sto posto,sirotnjina. Imam svoje oci i pratim fudbal da mi nije potreban nikakav pprtal,ova dva lika su ulozila ko svi zajedno.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑02 jan 2024, 16:23Ne moras se meni pravdati buraz. Cim nije na ovoj listi znaci da je iza ove trojice isto kao Mirvic. I ne znam gdje je problem prihvatiti tomosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 16:21Vidi se sve po ulaganjima, transferima najbogatiji covjek ikad u nasem fudbalu je Tan.![]()
Mehmedovic je doveden da odigra sezonu i ode negdje za koji milion jer je FK Sarajevo jak brend na evropskoj ljestvici i vrlo lagano nma je tusnuti nekome igraca za milion-dva kao sto to radimo vec godinama. Za ostatak lige je to svakako nepoznanica.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Jak brend, samo je jaci Torpedo iz Gruzije
- svrakino1921
- Kontakt:
Sada već bivši fudbaler zagrebačke Lokomotive Harun Karić trebao bi postati prvo zimsko pojačanje FK Željezničar
Karić je u julu prošle godine napustio Tuzla City i prešao u Lokomotivu, no odlučio je napustiti klub nakon pola godine jer nije dobio pravu priliku.
21-godišnji fudbaler igra u veznom redu, a preostalo je da dogovori još nekoliko detalja sa Upravom kluba sa Grbavice nakon čega bi trebao potpisati ugovor.
Karić je u julu prošle godine napustio Tuzla City i prešao u Lokomotivu, no odlučio je napustiti klub nakon pola godine jer nije dobio pravu priliku.
21-godišnji fudbaler igra u veznom redu, a preostalo je da dogovori još nekoliko detalja sa Upravom kluba sa Grbavice nakon čega bi trebao potpisati ugovor.
Kao sto rapisah, izlazni visemilionski transferi te visemilionske investicije su nepoznanica za vas, tako da se diskusija na ovoj temi ne moze voditi.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Ne rise matere ti....prodali jednog i ko da ste Boga za muda uhvatili...ja bi se stidio tolike investicije, da se toliko ulozi a ne mozes ni napretkov turnir uzeti...sramota
-
- Kontakt:
Lokomotiva BiH fudbala a Dzemo Berberovic im zadnji igrac koji je igrao na nekom nivou
Sahinovic je zavrsen, a u ovoj godini realno je ocekivati visemilionske transfere Renana i Buljubasica. Vise cemo u ovoj godini zaraditi od transfera nego sve ekipe u ligi zajedno u zadnje 3 godine.
I u vas je uloženo miliona i miliona para što od države što od navijača pa se borite za opstanak a mi smo nakon investicija osvajali titule i kupove,doveli Celtic 2x,Borusiju,Atalantu,počeli smo plaćati obeštećenja a ne samo tražiti slobodne i besplatne,omladinska škola je napredovala i naši juniori karaju redom,krenuli smo i sa ozbiljnom prodajom igrača a ne za 100.000,digli posjetu tako da smo sad najgledaniji klub u državi itd.Ovo samo slijep i glup ne vidi ili neće da vidiWalterrorist je napisao/la: ↑02 jan 2024, 17:14Ne rise matere ti....prodali jednog i ko da ste Boga za muda uhvatili...ja bi se stidio tolike investicije, da se toliko ulozi a ne mozes ni napretkov turnir uzeti...sramota
-
- Kontakt:
Eno Djokana grije klupu u Ankari, onda ide 2. Turska, pa povratak.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Te investicije nisu bile u kontinuitetu. Osvojila se titula sa Tanom, pa je covjek prestao ulagati. Pa je dosao Nam i sa njim se osvojila titula, pa je i on prestao ulagati. Sad imamo Mirvica koji je najozbiljniji sa investicijama. Zbog tih prekida se moralo kretati ispocetka, tako da nista to nije cudno sto ne osvajamo trofej svake godine.Walterrorist je napisao/la: ↑02 jan 2024, 17:14Ne rise matere ti....prodali jednog i ko da ste Boga za muda uhvatili...ja bi se stidio tolike investicije, da se toliko ulozi a ne mozes ni napretkov turnir uzeti...sramota
Zrinjski je kroz cijeli taj period bio finansiran od hdz, bez oscilacija. Onda tu dodas Borac koji je preuzeo Dodik i daje i sakom i kapom drzavne pare... Nikakve sramote tu nema, Sarajevo funkcionise po principu modernog sistema upravljanja fudbalskim klubom, dok vecina drugih ceka donaciju i kredite da formira budzet.
-
- Kontakt:
Bilo pa proslo, od stare slave se ne zivi, ovo za sve klubove vrijedi...dzaba ti to sve sto si nabrojao, i dalje vas nema na mapi...o nama je suvisno i komentarsati...ajmo realno pricati, sve je to ziv k...c, gdje ste zadnje 3 godine? A toliki milioni...istina je da je i kroz nas klub proslo para, pokrali su sve sto se moglo pokrasti plus ljudi koji su na pozicijama u klubu nisu kompetentni da rade taj posao, a sto se vas tice, eto kao vi imate taj neki "kadar" ali vas nema i dalje na mapi....Zrinjski treba da nam je primjer svima kako se radi...nista ne moze preko noci...hebo ti nase klubove, ne mogu igraca da zadrze duze od godine..a i to je puno..LPAnex je napisao/la: ↑02 jan 2024, 17:24I u vas je uloženo miliona i miliona para što od države što od navijača pa se borite za opstanak a mi smo nakon investicija osvajali titule i kupove,doveli Celtic 2x,Borusiju,Atalantu,počeli smo plaćati obeštećenja a ne samo tražiti slobodne i besplatne,omladinska škola je napredovala i naši juniori karaju redom,krenuli smo i sa ozbiljnom prodajom igrača a ne za 100.000,digli posjetu tako da smo sad najgledaniji klub u državi itd.Ovo samo slijep i glup ne vidi ili neće da vidiWalterrorist je napisao/la: ↑02 jan 2024, 17:14Ne rise matere ti....prodali jednog i ko da ste Boga za muda uhvatili...ja bi se stidio tolike investicije, da se toliko ulozi a ne mozes ni napretkov turnir uzeti...sramota
Predlažem da shizopitari ulože protestnu notu zbog te liste najbogatijih i da usput objasne tom portalu kako je Mirvić oslobođen plaćanja poreza u SAD-u radi ulaganja u fudbal u BiH. Biće zanimljivo za pročitati, a sigurno je i da će odjeknuti mimo granica naše države.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Da se prvo malo podsjetimo:
Najveći sportski klub u BiH.
Prvi donijeli SFRJ titulu u BiH 1967g.
Prvi imali električni semafor u BiH -1954
(2 željezničara do 1986 rukom šperploče i kazaljke
Ručno vrtjeli)
Prvi reflektori u BiH 1966.
Kroz historiju najveće posjete koje nikad neće biti
Dostignute ni na jednom stadionu.
55 000
50 000
50 000
Nekoliko desetina puta po 40 000 i vise.
Da se skupite sa svih planina i poljana od BL -Golubnjaka
I Mostara,djaba vam.
Najvise navijača u BiH,najvise po svijetu,
Najaci sportski brend
Najmoćniji vlasnici -ulagači.
Pa Vincent Tan kad dodje prve godine iskesira hadjo nas skoro
Pola miliona za poplave.
Adidas -sportska oprema
Turkish Airlines -generalni sponzor
Milionski izlazni transferi mladih igrača
Najaca akademija za mlađe igrače koji pristižu sasvim strana.
Najvise uposlenih za kojih se plaća najveći porez od
Svih sportskih kolektiva z BiH.
Nazalost,dio tog novca ide za pomoć javnoj kuci i
političkim droljama.
Čitajte novinarcici i botovi.
Bude još !!
Najveći sportski klub u BiH.
Prvi donijeli SFRJ titulu u BiH 1967g.
Prvi imali električni semafor u BiH -1954
(2 željezničara do 1986 rukom šperploče i kazaljke
Ručno vrtjeli)
Prvi reflektori u BiH 1966.
Kroz historiju najveće posjete koje nikad neće biti
Dostignute ni na jednom stadionu.
55 000
50 000
50 000
Nekoliko desetina puta po 40 000 i vise.
Da se skupite sa svih planina i poljana od BL -Golubnjaka
I Mostara,djaba vam.
Najvise navijača u BiH,najvise po svijetu,
Najaci sportski brend
Najmoćniji vlasnici -ulagači.
Pa Vincent Tan kad dodje prve godine iskesira hadjo nas skoro
Pola miliona za poplave.
Adidas -sportska oprema
Turkish Airlines -generalni sponzor
Milionski izlazni transferi mladih igrača
Najaca akademija za mlađe igrače koji pristižu sasvim strana.
Najvise uposlenih za kojih se plaća najveći porez od
Svih sportskih kolektiva z BiH.
Nazalost,dio tog novca ide za pomoć javnoj kuci i
političkim droljama.
Čitajte novinarcici i botovi.
Bude još !!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:

Kad je već tema oko Amirovih novih transfera da se prisjetimo prethodno i kako je Amar Osim bio mag poslovanja i rukovođenja klubom. Jedan gigant.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Hajmo realno,niko pojma nema koliko je Mirvić uložio a lupa se o basnoslovnim ciframa,ja ne pričam o staroj slavi i titulama iz bivše juge već o periodu od kada je Tan tu, trenutno prvi tim malo kaska sa rezultatima ali to je više rezultat domaćih lopova i taldžija koji podmeću nogu gdje stignu i trenutnog stanja u savezu,o ulaznim i izlaznim transferima sve što sam rekao je aktuelno kao i o Akademiji,nekad su djecu tjerali sa treninga a sad imamo kamp i omladinske selekcije sa najboljim rezultatima,i najbolja posjeta je trenutno a nije stara slava,opet kažem dosta stvari se vidi ko hoće da vidiWalterrorist je napisao/la: ↑02 jan 2024, 17:39Bilo pa proslo, od stare slave se ne zivi, ovo za sve klubove vrijedi...dzaba ti to sve sto si nabrojao, i dalje vas nema na mapi...o nama je suvisno i komentarsati...ajmo realno pricati, sve je to ziv k...c, gdje ste zadnje 3 godine? A toliki milioni...istina je da je i kroz nas klub proslo para, pokrali su sve sto se moglo pokrasti plus ljudi koji su na pozicijama u klubu nisu kompetentni da rade taj posao, a sto se vas tice, eto kao vi imate taj neki "kadar" ali vas nema i dalje na mapi....Zrinjski treba da nam je primjer svima kako se radi...nista ne moze preko noci...hebo ti nase klubove, ne mogu igraca da zadrze duze od godine..a i to je puno..LPAnex je napisao/la: ↑02 jan 2024, 17:24I u vas je uloženo miliona i miliona para što od države što od navijača pa se borite za opstanak a mi smo nakon investicija osvajali titule i kupove,doveli Celtic 2x,Borusiju,Atalantu,počeli smo plaćati obeštećenja a ne samo tražiti slobodne i besplatne,omladinska škola je napredovala i naši juniori karaju redom,krenuli smo i sa ozbiljnom prodajom igrača a ne za 100.000,digli posjetu tako da smo sad najgledaniji klub u državi itd.Ovo samo slijep i glup ne vidi ili neće da vidiWalterrorist je napisao/la: ↑02 jan 2024, 17:14
Ne rise matere ti....prodali jednog i ko da ste Boga za muda uhvatili...ja bi se stidio tolike investicije, da se toliko ulozi a ne mozes ni napretkov turnir uzeti...sramota
Šta onda tek reći za brend 17045
-
- Kontakt:
Kako su zapjenili na tako respektabilan portal koji je samo objavio da su trenutno najbogatiji ljudi u bh fudbalu u Velezu Zrinjskom i Zvijezdi 09Balorda je napisao/la: ↑02 jan 2024, 17:41Predlažem da shizopitari ulože protestnu notu zbog te liste najbogatijih i da usput objasne tom portalu kako je Mirvić oslobođen plaćanja poreza u SAD-u radi ulaganja u fudbal u BiH. Biće zanimljivo za pročitati, a sigurno je i da će odjeknuti mimo granica naše države.

Upumpavati tudje pare u klub kao pozajmice ne mora znaciti da si jak businessman kao naprimjer Rahimic ili Kabiri. Shizopitari su skroz pobjesnili
Trenutno korisnika/ca: Argentina, MostarReds22, riki46 i 38 gostiju.