Brojevi su i da u top 10 gradova i općina u BiH nema niti jedan većinski hrvatski grad, a po prometu to nije slučaj.Jabroni je napisao/la: ↑02 jan 2024, 19:21Nije teorija haveru nego stavljanje brojeva u kontekst koji ti ignorišeš. Brojevi su i statistika da ima samo jedan hrvatski grad u top 10 po ukupnom prometu. Tu recimo nemaš problem s razumijevanjem konteksta.
Tvoju teoriju možeš jednako prenijeti i na hrvatske neturističke gradove s tim redom veličine. Nećeš tu naći abnormalnije koje se mogu poredit sa općinama velikih gradova, ali možeš naći iste abnormalije u drugim zemljama u dijelovima gdje se koncentrišu manjine.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
- ArtemisFowl
- Kontakt:
A koliko ima srpskih gradova u top10 

-
- Kontakt:
Priča je o Federaciji, i podaci o prometu su podaci od porezne uprave FBIH. Kako je nekima teško pročitati malo dulji tekst.
Jel moguće da neko ode maksuz da sluša Elviru Rahić. Pa ova žena ne pjeva uopšte, samo se dere.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Zenicki Spiderman

Kakav debil
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- bavariapivo
- Kontakt:
Omco je druga prica.bavariapivo je napisao/la: ↑02 jan 2024, 21:05I omco je debil na kvadrat, ali se bogati na još većim retardosima…
Krimos uzima pare na TikToku, umjesto da lezi negdje daleko od civilizacije.
Tebi ovo "kao" zanimljivo? E, svasta.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Kako je tebi teško razumiti da u Federaciji živi 75% Bošnjaka.Vjeverica777 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 20:27Priča je o Federaciji, i podaci o prometu su podaci od porezne uprave FBIH. Kako je nekima teško pročitati malo dulji tekst.
-
- Kontakt:
Ne može mi biti teško razumjeti kada znam taj podatakArtemisFowl je napisao/la: ↑02 jan 2024, 21:14Kako je tebi teško razumiti da u Federaciji živi 75% Bošnjaka.Vjeverica777 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 20:27Priča je o Federaciji, i podaci o prometu su podaci od porezne uprave FBIH. Kako je nekima teško pročitati malo dulji tekst.
- Davidoffgold
- Kontakt:
Joj kad se sjetim prije ove pjesme, kao mali sam sa starim gledao svaku nedjelju formulu. Neka dobra stara vremena.
Une vie honorable est une vie éternelle
Schumi je dosta pomogao Sarajevu i BIH u ratu. Tuga me uhvati kad skontam u kakvom je stanju. 
Nije zasluzio. Jednostavno nema boga.

Nije zasluzio. Jednostavno nema boga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.