Slavko Petrovic na klupi Tuzle. Garant ce se i pojacati sad. Njihov opstanak ocito nece dpoci u pitanje.
Znaci, imamo 3 realna kandidata za dvije pozocije sa kojih se ispada iz lige, Zvijezda, Igman i Zeljeznicar.
Ionako nemamo los sastav, uz par utakmica gdje smo osteceni, nebi ni bili u zoni ispadanja.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Al se lupa ovdje malo je reći. Niko veze nema, samo paničarenje i crnjaci. Sačekajmo pauzu, januar, biće svašta nešta.
Sačekajte januar biće “svašta nešta”
Ove godine pripreme u CSR Safet Zajko.
Ma ovo i on ko Basic dao ostavku čisto da se nešto događa, vidi ovi nikog ne otpuštaju nikog ne dovode pa da malo zakuha. Ali kažu ostaje pomoćnik Ancelotija i dovode Klopovog pomoćnika i vlada Ugande dala 20.000 km šalje trojicu trenera i 2 igrača. Ne sekirajte se.
Sretno mu na klupi Saudijske Arabije. Nije mala stvar.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 02 jan 2024, 22:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Klub nije ispunio obaveze prema Arapima, pa se ovi pokupiše, naravno uz neke penale prema klubu. Gašenje?
Tik-tak.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Znate šta vam Virto uvijek kaže, karma je kurvetina.
Ni sam ne znaš kolika.