FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma mi smo putujuci cirkus
Opravdano predmet ismijavanja
Opravdano predmet ismijavanja
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Pravi potez uprave!
Lik nije uspio bod iscupati ni protiv jedne ekipe.
Lik nije uspio bod iscupati ni protiv jedne ekipe.
- invincible1921
- Kontakt:
E ybeo mater nije da sam neke nade polago, al opet kontam pa nece nas valjda izradit ko svi do sad

=\_1921_/=
- dubioza144
- Kontakt:
Jel ima Aco Kosoric kakvu licencu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- MocMahale444
Naravno da je bruka i sramota, sve i svasta se pusta ali eto.VeteranSA je napisao/la: ↑02 jan 2024, 20:56Da je htio izbrisao bi je odmah...nigdje veze fakat. Ma sve torpedersko maslo. I botovi na ovom pdf-u hulahopke i slične pizde materine, i taj pdf, bruka i sramota.MocMahale444 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 20:50Glupost zesca valjda ce @Admin izbrisati onu temu.
Otvorio temu pitar koji ovdje nama glumi Željovca.
Ode ovaj Arap sarme nije probo, ljudi dokle ce nas brukati pa jebla ga lipa samo laži.
Vracaj Basica ili Sablju da izginemo posteno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Meni odavno vise nije zalosno nego PRESMIJESNOinvincible1921 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:25E ybeo mater nije da sam neke nade polago, al opet kontam pa nece nas valjda izradit ko svi do sadtacno mi je vise smijesno nego zalosno sta sebi dopustamo
Cirkus obicni,dobar za zezancije
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
U klubu je sve naopako.
Uprava, navijaci, igraci, treneri uloge su pomjesane. Ovdje navijaci donose pare, uprava usmjerava, igraci su treneri..
Uprava, navijaci, igraci, treneri uloge su pomjesane. Ovdje navijaci donose pare, uprava usmjerava, igraci su treneri..
-
Ja opet budala ? Jeli trebam citirat post od prije mjesec gdje sam govorio da nema od Arapa nista ? Ajde Bobe imenuj Adzema
Kako SportSport.ba nezvanično saznaje, trener iz Saudijske Arabije je poslao e-mail u klub i saopštio da odlazi. Također, upitan je i odlazak na pripreme u Španiju.
Kazem ja SPRDAČINA TESKA
Konjic see you again
Kazem ja SPRDAČINA TESKA
Konjic see you again
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- mamonelafo
- Kontakt:
"Dva projekta ove uprave" Bašić, pa sada ovo sa Arapima FIJASKO!
Koja je uloga Romea Šapine?
Uprava napolje!
Cirkusanti!
Koja je uloga Romea Šapine?
Uprava napolje!
Cirkusanti!
Zadnja izmjena: mamonelafo, dana/u 02 jan 2024, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
-
- Kontakt:
Ovaj sunovrat zeljo nece prezivjeti.
-
- Kontakt:
Cuj poslao mail da ne dolazi, Rustemovic uzeo stvari i rekao da nece vise da igra, pa imaju li ovi ljudi neke ugovore, obaveze, nesto?! Znaci li ovo da i taj famozni fond dize sidro i odlazi
- MocMahale444
Najjace je to da stvarno igraci glume trenere i igraju kako zele i hoce.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:30U klubu je sve naopako.
Samo pogledaj izjave trenera (nasih) nismo ispostovali dogovor

Ovo sad nam je karta za direktno putovanje u federalku.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Nista od Panate i Antonia Marina
I ja sam takvog misljenja po prvi put...ovi izgleda nemaju uopste viziju sta dalje...ovo je poslije prosle godine i onoga sa imovinom izgleda gore...il neko zeli ovim putem da nas unisti...
-
- Kontakt:
Dolazi Misimović
-
- Kontakt:
On nije skontao da nema neogranicen budzet i da se ovdje igra fudbal (kao i svugdje na svijetu), a ovdje je to poprilicni zajeban sport. Vjerovatno je mislio otpustiti i dovesti novih 15 igraca, taj dio nas klub nikada i sad nije mogao ispostovati.MocMahale444 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:35Najjace je to da stvarno igraci glume trenere i igraju kako zele i hoce.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:30U klubu je sve naopako.
Samo pogledaj izjave trenera (nasih) nismo ispostovali dogovora kako ce ispostovati kad igraju kako zele.
Ovo sad nam je karta za direktno putovanje u federalku.
I ni cim on nije zasluzio povjerenje, a ni to da se uradi.
Igraci rade sta hoce jer uprava i administracija kluba ne postoji. Sve ih raspustiti sto prije.
Meni ovo daje nadu da cemo ostati u ligi. Vjeruj brate da se ti i ja svadjamo na klupi ko je gori Basic ili Mulalic da bi osvojili vise bodova od ove ublehe. Hotic je za njega fudbal izmislio.
-
Megamix 🫣
A taj famozni fond ko biva bio dosao i spustio sidroperodeformero je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:35Cuj poslao mail da ne dolazi, Rustemovic uzeo stvari i rekao da nece vise da igra, pa imaju li ovi ljudi neke ugovore, obaveze, nesto?! Znaci li ovo da i taj famozni fond dize sidro i odlazi

I cemu ovoliko negodovanje ? jbt ko da je Guardiola otisao, pa je sad neki crnjak