Upravo tako.Svako dvije godine se raspadnemo, uprava i trenera promijenimo broj im se ne zna.Svaka sezona šatro sistem se gradi otpočetka kako u akademiji tako i u prvom timu.A o pišanju po navijačima od strane iste te uprave da ne govorimo.I onda se nadaju nekakvom članstvu.zlo87 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 20:37Mislim da previše očekujete ove godine od članskih. Brojke koje @MortemHz objavljuje je jasan pokazatelj da se počela stvarati kultura učlanjivanja u klub zadnje dvije godine, ali za ozbiljne rezultate, to je jako dugoročan proces. Prije svega, potreban je stabilan klub sa jasnim ciljem i pravcem. Trenutno imamo obrazac toga i nadat se da će se ići tim putem. S tim dođu i rezultati. Dugoročan cilj treba biti 30,000 članova godišnje, kroz 5-10 godina uz ispravan sistem i rad mislim da je to ostvarivo, naravno i uz bolji ugođaj na stadionu to bi bilo još više. Klub je posljednju polusezonu počeo i sa stvaranjem kulture odlaska na Koševo. To je također dugoročan proces i nadat se da će ići putem kojim ide za sada.
Treba raditi na tome da postaneš klub,pa onda sljedeći korak.Do tada je ovo ekstra što se broja članova tiće.
Mislim da ni Vojvodina,Olimpija,Osijek ...nemaju više, e mi smo taj rang.Možda malo ispod.