Sam si odgovorio sebi. Sve se svima vrati, danas si gore, sutra si dole, tako je u zivotu. Treba ostati dosljedan sebe, zezati se u sportskom duhu. Ismijavanje i prizeljkivanja da se ugasi bilo koji veci klub u nasoj ligi su bespotrebna. Neka svako bere ono sto zasluzi i plodove svoga rada, a ostali neka gledaju sebe. Mi smo kao navijaci nagli, ali nikad ne bismo dozvolili ovo u nasem klubu. Zato mi je cudan izostanak reakcije TM.tabba77 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:46A kad su se oni smijali i pišali po ostatku lige dok je kamatar bio na čelu? Karma je čudna, nikad ne znaš kako i na koji način će se vratiti i šta će ostaviti iza sebe.
Da napomenem, svakako da će mi biti žao da propadnu i postanu prosječni premijerligaš (eventualno) drugoligaš, jer je ovo idealna prilika Vici Zeljkoviću da ih pošalje u drugu ligu. Izbacio je brend i jedan od najvećih bh klubova, oslabio sport u glavnom gradu i još milion nekih stvari o kojim mi čak i ne razmišljamo.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Pact1921, rishovski i 36 gostiju.