Ukaljani smo do glave, jos samo to i fajront.
Alarm
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Da je ostala arapska neznalica, mi bi garant ispali. Ovako mozda opstanemoperodeformero je napisao/la: ↑02 jan 2024, 23:00Pa svi koji su se ispišali po njemu i njegovom arapskom fudbalskom znanju su ovdje sikanirani i usutkivani, ali eto kada je vec ovdje i obavezao se na nesto ne moze otici preko maila nakon pet utakmica i par igraca koje je otjerao, tuzio bih ja ovo arapsko govvno pa da vidimo ondalet3 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:41A taj famozni fond ko biva bio dosao i spustio sidroperodeformero je napisao/la: ↑02 jan 2024, 22:35Cuj poslao mail da ne dolazi, Rustemovic uzeo stvari i rekao da nece vise da igra, pa imaju li ovi ljudi neke ugovore, obaveze, nesto?! Znaci li ovo da i taj famozni fond dize sidro i odlazi![]()
I cemu ovoliko negodovanje ? jbt ko da je Guardiola otisao, pa je sad neki crnjakotisao lik koji je u 4 utakmice uzeo 1 bod i to golom Selimovica u 94 minuti.
hoce
Nek naredne 4 ne uzmu nijednu, a to upste nije nemoguce jos ako bude ovakva sitauacija u klubu...treba ce nam brat bratu 6/11 pobjeda a vjeoratnij 7 za opsatnak...mi se sprdamo od muke al ovo je bas katastrofa
Mahala ko je sledeci trener ??? Jeste se dog ?? Adzem aa
frenky1991 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 23:40Mahala ko je sledeci trener ??? Jeste se dog ?? Adzem aa