Dali je pogriješio mail ili šta ,ali nemoguce je ovo

Na redakciju portala **** stiglo je oproštajno pismo saudijskog trenera.
Zvanične potvrde nema.Evo što stoji u dopisu koji je stigao na našu adresu.
Dali je pogriješio mail ili šta ,ali nemoguce je ovo
Na redakciju portala **** stiglo je oproštajno pismo saudijskog trenera.
Zvanične potvrde nema.Evo što stoji u dopisu koji je stigao na našu adresu.
“Draga ekipo i navijači,
nakon pažljivog promišljanja, odlučio sam se na tešku odluku da neću više biti šef stručnog štaba. Duboko sam zahvalan za svu podršku od strane igrača, stručnog štaba i strastvenih navijača koji su stajali iza nas. Predvoditi ovaj tim je bila privilegija i to mi ostaje kao uspomena.
Nažalost, posljednji potezi menadžmenta kluba se kose sa mojom vizijom. Nakon razmišljanja odlučio sam da se sklonim sa puta uspjeha za ovu ekipu.
Želim uvjeriti navijače da ova odluka nije donesena ishitreno. Ona je urađena zbog ekipe i njihovog prosperiteta. Cijenim naporan rad i posvećenost od igrača i članova stručnog štaba. Za navijače imam samo riječi hvale. Vaša podrška je bila moje gorivo. Hvala za ovo nevjerovatno putovanje. Bila je čast i od srca želim ekipi i navijačima uspjeh koji zaslužuju
Srdačno,
Hakeem”, stoji u objavi.
Nažalost, posljednji potezi menadžmenta kluba se kose sa mojom vizijom. Nakon razmišljanja odlučio sam da se sklonim sa puta uspjeha za ovu ekipu.
Ma daj tebra ni blizu. Niko nije ovako kao Željkan. Cerić, Amar pa ovaj cirkusant.
Pisao sam ja šta je u pitanju. Provjerena informacija 100%.Bazinga12345 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 23:17
![]()
Surreal je napisao/la: ↑02 jan 2024, 23:15“Draga ekipo i navijači,
nakon pažljivog promišljanja, odlučio sam se na tešku odluku da neću više biti šef stručnog štaba. Duboko sam zahvalan za svu podršku od strane igrača, stručnog štaba i strastvenih navijača koji su stajali iza nas. Predvoditi ovaj tim je bila privilegija i to mi ostaje kao uspomena.
Želim uvjeriti navijače da ova odluka nije donesena ishitreno. Ona je urađena zbog ekipe i njihovog prosperiteta. Cijenim naporan rad i posvećenost od igrača i članova stručnog štaba. Za navijače imam samo riječi hvale. Vaša podrška je bila moje gorivo. Hvala za ovo nevjerovatno putovanje. Bila je čast i od srca želim ekipi i navijačima uspjeh koji zaslužuju
Hvala dragom Allahu, pa se izvukoh na vrijeme.
Srdačno,
Hakeem”, stoji u objavi.
NazorUso je napisao/la: ↑02 jan 2024, 23:03gegenpressing je napisao/la: ↑07 nov 2023, 13:56Zbog činjenice da ljudi iz Saudije imaju plan i program rada svih fudbalskih struktura za slijedećih 10 godina,a upravo je ovaj lik pik broj 1 da bude selektor kad bude Svjetsko kod njih 2034.perodeformero je napisao/la: ↑07 nov 2023, 13:41Nije problem novi trener nego majke vam zbog cega bas ovaj lik?! Valjda neko moze da objasni zbog cega Abdulhakim iz Saudije koji nikad nigdje do sada nije radio, zar nije dovoljan jedan Milos Kostic
Zato se mora dokazati u Evropi,zato je i dobio vrhunske ljude oko sebe da uspije.
egocentrik je napisao/la: ↑17 dec 2023, 01:58Pogledaj izjavu trenera AlTiuwali i shvatit ces da je ovo njegova posljednja utakmica na klupi. Da li se prekida saradnja..ne znamCelicni je napisao/la: ↑16 dec 2023, 20:46On je projekat uprave Željezničara 100%.Nije doveden da bude kao trener, nego da se privuku saudijci na taj način.
Igrač Al-jaber im saudijac, onda trener isto..nije to slučajno, a pokazalo se neki dan kad su potpisali saradnju sa FS Saudijske Arabije.Vidjet cemo vrijeme ce pokazati, ili se Željo tuši lagano Saudijcima ili će biti bezuspješan pokušaj da nisu zainteresovani.Mislim da će saudijci pomalo ulaziti u Želju.
Sad će doći da napiše kako je 10 stranica u sat napisanoHordasOdMalena je napisao/la: ↑02 jan 2024, 23:06Tik-tak.
Gdje nestadoše dva najaktivnija člana ove teme?
Ne mogu ni zamisliti da izgube pomoćni, pa hajde izađi pred navijače a toliko si se ponosio njime.jurisicduska je napisao/la: ↑02 jan 2024, 23:21Da li je penal za neispunjavanje obaveza prema partneru zemljište u Bulevaru Ivice Osima ostaje da vidimo.
E zamisli kad ti otkaz da trener cija vlada plaća tebi da te trenira. Dokle si ti dospio.
Ode u Saudiju, Zeljkanu dolazi Mancini.
Trenutno korisnika/ca: Pitaristok i 8 gostiju.