FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako fakat ide u penjarol, sretno mu. Penjarol je ogroman klub, jbt oni su u rangu boke, sao paola i slicno. Ne vjerujem da ide za male pare, ali ni da je neka pljacka
Jedno pitanje za sve nas. Zasto se kao navijaci zamaramo s tim koliko trener ili igrac imaju platu? Sta me boli đoka igra li za 10 KM ili 20.000 KM. Mene samo tabela zanima i tu ne stojimo dobro.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Na tabeli stojimo odlicno za prilike u kojima se nalazimo. Nemojte tisra
Bojac znamo sta i kako.
Zrinjski ubire plodove svog rada.
Nemojte da moramo opet pisati hronoloski i dijelimo na periode, kad je ko ulagaoo u klub, ko je vodio finansije, kakvi su se igraci dovodili.
Klub ide u svim pravcima fino, trebaju jos rezultati da u fullu isprate.,
Dosao nam je covjek za vlasnika kakvog nismo imali. Direktno involviranog u procese i klub, drugaciji od Nama koji ne zna doci do stadiona i klub vidi kao top 11 i brojke.
Za ove “navijace” je nevjerovatno iznosenje prljavog vesa, ruzno pravo iz svoje kuce to iznositi i da su istine zive.
Ne treba obracati paznju na pacenike.
Bojac znamo sta i kako.
Nemojte da moramo opet pisati hronoloski i dijelimo na periode, kad je ko ulagaoo u klub, ko je vodio finansije, kakvi su se igraci dovodili.
Dosao nam je covjek za vlasnika kakvog nismo imali. Direktno involviranog u procese i klub, drugaciji od Nama koji ne zna doci do stadiona i klub vidi kao top 11 i brojke.
Za ove “navijace” je nevjerovatno iznosenje prljavog vesa, ruzno pravo iz svoje kuce to iznositi i da su istine zive.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ne slazem se sa konstatacijom da stojimo odlicno na tabeli. Nemoj se ljutiti ali biti cetvrti u ovoj ligi je sve osim odlicno. Ne biti prvi je za mene katastrofa i ne zanima me ko koliko igra, koliko ima platu, ko mu je zena, koga kara i popije li koje pivo. Ne zanima me plaho ni ko je predsjednik ili direktor, pa ni trener. Cak me ne zanima ni da li igramo za gol vise ili bunker. Eto od mene dosta.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 jan 2024, 00:51Na tabeli stojimo odlicno za prilike u kojima se nalazimo. Nemojte tisra
Bojac znamo sta i kako.
Puna podrška Rozmanu i Ibričiću u pravljenu tima i odabiru igrača siguran sam da su ljetos bili tu da Pena ne bi ni dolazio al et šta bi. Meni je iskreno bilo drago što u klubu imamo takvog igrača i nadao sam se da če na prolječe biti pravi i zvjezda kao Renan.
Al et i ako ide neka mu je sretno sigurno če se skinuti ogromna plata koju prima a i ako ima ugovor mozda bude i neko obeštecenje bar da se pokriju dosadasnji troškovi koje smo imali na njega.
Njegovim odlaskom ništa ne gubimo i da besplatno ode nije to neka lova za 6 mjeseci više dajemo ovima što su na tribinama bez učinka.
Al et i ako ide neka mu je sretno sigurno če se skinuti ogromna plata koju prima a i ako ima ugovor mozda bude i neko obeštecenje bar da se pokriju dosadasnji troškovi koje smo imali na njega.
Njegovim odlaskom ništa ne gubimo i da besplatno ode nije to neka lova za 6 mjeseci više dajemo ovima što su na tribinama bez učinka.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Otprilike zbog ucinka nekog igraca se dodje i do plate,nikoga ne bi zanimala plata da je on nesto uradio za klub,al brate bolju statistiku ima Andjusic a ovaj ko fol neki igrac,plus zauzima mjesto stranca i Kyeremeha isto treba nabit nogom zbog te cinjenice da je stranac a grije klupu i sad zamisli za te dvije plate kakvog igraca mozes dovest.
-
- Kontakt:
Zanima li te Dodik,Vico predsjednik Borca 2 dana prije nego je usao u savez,predsjednik sudacke komisije bivsi direktor borca a sada u upravi? Nije Mirvic svemoguc,pored borbe da dovedes i isfinansiras ekipu,moras se borit i protiv ovog sto je prosto nemoguce ne samo ove vec i sljedecih sezona.bozovic10 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 00:56Ne slazem se sa konstatacijom da stojimo odlicno na tabeli. Nemoj se ljutiti ali biti cetvrti u ovoj ligi je sve osim odlicno. Ne biti prvi je za mene katastrofa i ne zanima me ko koliko igra, koliko ima platu, ko mu je zena, koga kara i popije li koje pivo. Ne zanima me plaho ni ko je predsjednik ili direktor, pa ni trener. Cak me ne zanima ni da li igramo za gol vise ili bunker. Eto od mene dosta.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 jan 2024, 00:51Na tabeli stojimo odlicno za prilike u kojima se nalazimo. Nemojte tisra
Bojac znamo sta i kako.
Realno Peneranda,Viveros i jos neki igraci su dovedeni ‘onako’ nasumice,bez ikakvog plana i ideje. Sad je tu (konacno) struka koja radi svoj posao,cisti ekipu i koja procjenjuje ko treba ekipi,a ko ne pa pustimo ih neka rade rezultat ce na kraju suditi svakome.
-
- Kontakt:
Ako igras u napadackoj liniji(napadac,krilo pa i prednji vezni)tvoj posao je gol+asistencija i na osnovu toga ti se sudi kakav si.Sve ostalo je suplja.Kretnja nekakva,gradjenja,pred pred pred pred asistencija.Od tebe se ocekuje da napravis nesto na zadnjoj 1/3 terena i da budes opasnost za gol protivnika a ostali zadaci tipa vracanje u odbranu da pomognes beku je druga prica.Ti ako si klasa izvoli pokazi,zabij poneki gol ili izbaci napadaca u sansu.Ni Penaranda ni Kyeremeh nisu dovoljno dobri to je cinjenica na osnovu ovoga vidjenog.Penaranda hajlajt za citavu polusezonu jedan izboren penal,Kyeremeh za godinu dana 2 gola(Sloga kuci i Gornji Vakuf Uskoplje).Do duse imao je on i jako dobre asistencije tipa derbi prosle sezone ili protiv Torpeda ali sve u svemu po meni nedovoljno dobar za mjesto stranca.Stranac naprijed ti mora bas bit konkretan i ubica kao Renan.Pustio bi ja sad obojicu,doveo jedno jako krilo,imamo Hasica,probati Ziljkica dohavizati,na ljeto se vraca i Guliashvili i eto.Francisa smo dovoljno vidjeli a Penaranda ne vjerujem da ce bit nesto puno bolji i ako ostane nakon priprema.Ima neki kvalitet ali nema ono sto nama treba.Ne djeluje mi kao igrac koji ce ucestvovati u 10+ golova.To pokazuje i statistika dosadasnje karijere,nigdje nije bio nesto ubojit.Realnost je da mi od konkretni igraca gore u ekipi imamo Renan i Hasica,Andjusic nam isto valja.Zahvalan igrac u svakom slucaju,uvijek iskoristi priliku i dobar potez sto se vratio ali eto ovdje mu se zamjera kako trci hahahahah.Mislim da je Simon zadovoljan s njima trojicom naprijed a ovo ostalo i ne bas.Da je tu od ljeta Penaranda i Viveros se ne bi svakako ni dovodili a vjerovatno bi Kyeremeh i Guli zamjenili uloge.Sada ima citav rok pa nek po svom ukusu nastima to.Vezni red mislim da nam je dovoljan sad.Buljubasic,Julardzija,Mustafic,Matanovic,Mehmedovic+Andjusic sasvim dovoljno.Nazad treba jedan stoper jos i naprijed Boga pitaj sta ce bit,samo je Hasic siguran za proljeceSanchez87hz je napisao/la: ↑03 jan 2024, 02:19Otprilike zbog ucinka nekog igraca se dodje i do plate,nikoga ne bi zanimala plata da je on nesto uradio za klub,al brate bolju statistiku ima Andjusic a ovaj ko fol neki igrac,plus zauzima mjesto stranca i Kyeremeha isto treba nabit nogom zbog te cinjenice da je stranac a grije klupu i sad zamisli za te dvije plate kakvog igraca mozes dovest.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Peneranda objavio sliku sa aerodroma, mislim da je kreno za Sarajevo.
Prozivka je 8.1
Prozivka je 8.1
Dodje nekakav Evender, bolesnik u glavu i po ko zna koji put posere se na temu, al dobro. Nikom nista, niti je ban dobio, sve OK.
I onda se neko cudi sto normalna raja sve manje pise ovdje. Morto fakat se ovakve idiotarije MORAJU sankcionisati, bas nema smisla vise.
I onda se neko cudi sto normalna raja sve manje pise ovdje. Morto fakat se ovakve idiotarije MORAJU sankcionisati, bas nema smisla vise.
Ma ne zna raja uzivati,niti naci normalan vid diskusije niti bilo sta,nadje se neko i pocne nebuloze i neistine pricati... U ponedeljak ako Bog da prozivka, bit ce veselo kod nas ovih sedmica...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Sve su šanse da ćemo dovesti 15 igrača sve ukupno kako je krenulo sa odlascima 

Ma nece niko otici, jedino oni na kojih se nece racunati u nastavku sezone, i koji nista pokazqli nisu, max 2 do 3 igraca ce doci
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pa vec su tri dosla, Iliev, Mehmedovic i Matovic.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
imas ekipu,imas finansije,imas sd,imas trenera imas investitora i onda klasnicni bosnjo nadje neku zamjerku
a kad kuce se ne pita ni za boju zidova
a kad kuce se ne pita ni za boju zidova
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Ma ocekivati jos krilo eventualno stopera.....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ne postoji istina i neistina. Ono što je nekome suha istina, za mene može biti gruba laž i obratno. Postoje samo činjenice bazirane na dokazima. Sve ostalo je trla baba lan, mlaćenje prazne slame, šuplja priča, mahalsko naprđivanje.
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 jan 2024, 00:51Na tabeli stojimo odlicno za prilike u kojima se nalazimo. Nemojte tisra
Bojac znamo sta i kako.
Bravo za razmisljanje. Tako razmislja neko ko gleda siru sliku i ko razumije fudbal. Ovi sto kazu briga ih samo tabelu gledaju oni veze nemaju vjerovatno nikad lopte sutnuli nisu pa ni na tjelesnom. Fudbal je mnogo vise od tabele a mi smo tek u procesu rasta a krenuli smo sa nule prije 2 godine dok su drugi bili u prednosti. Ali stici cemo mi to sve abd uz pametan pristup nase struke i nasih strpljivih i pametnih navijaca a izbacivanja ovakvih mahalasa iz kluba pa i sa tribina jer samo stvaraju negativu...
Koliko smo napredovali rezultatski u odnosu na prije dvije godine, kada smo krenuli od nule ? Rezultat je ipak ono što nas najviše zanima i što je majka svega ?Riki10HZ je napisao/la: ↑03 jan 2024, 09:56Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 jan 2024, 00:51Na tabeli stojimo odlicno za prilike u kojima se nalazimo. Nemojte tisra
Bojac znamo sta i kako.
Bravo za razmisljanje. Tako razmislja neko ko gleda siru sliku i ko razumije fudbal. Ovi sto kazu briga ih samo tabelu gledaju oni veze nemaju vjerovatno nikad lopte sutnuli nisu pa ni na tjelesnom. Fudbal je mnogo vise od tabele a mi smo tek u procesu rasta a krenuli smo sa nule prije 2 godine dok su drugi bili u prednosti. Ali stici cemo mi to sve abd uz pametan pristup nase struke i nasih strpljivih i pametnih navijaca a izbacivanja ovakvih mahalasa iz kluba pa i sa tribina jer samo stvaraju negativu...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Dave, Jadnimi, nedimmmm1337, Pena, PeppermintSA, tuitamo, Vanja8 i 105 gostiju.