Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Daj ne guraj ih nama svakako se trebamo plasirati 2025 za 80 godina Čelika u PLBIH, jos nam oni trebaju za vratom. Neka ih u Premijer ligi svakako nikoga ne mogu ugroziti od prva 4 tima iducih 10 godina.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Željkan OUT, Stupčanica IN

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Da nas nema kome bi se smijali.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Bice Zeljo opet sampion!
Ne shvatam sad baš najbolje, Željezničar nema pfeninga, raskinuta sva saradnja sa Arapima to je već zvanično. Ko će pojačati ekipu?
Na sva zvona, čak i javno kružila imena igrača koji su otpisani i sad nakon propale suradnje, oni treba da igraju srcem za taj klub?

Na sva zvona, čak i javno kružila imena igrača koji su otpisani i sad nakon propale suradnje, oni treba da igraju srcem za taj klub?

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
zamisli tek ko je i kako doveo nekakvog karica, na ciji zahtjev i kroz koju analizuSurreal je napisao/la: ↑03 jan 2024, 00:54Ne shvatam sad baš najbolje, Željezničar nema pfeninga, raskinuta sva saradnja sa Arapima to je već zvanično. Ko će pojačati ekipu?![]()
Na sva zvona, čak i javno kružila imena igrača koji su otpisani i sad nakon propale suradnje, oni treba da igraju srcem za taj klub?![]()

NEMA NAZAD
Ma nadje se domaci trener.napoleon72 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 00:03Svaki put do sad kad smo se sprdali s njima i najavljivali neka gasenja, imali su odlicnu ekipu, medju 4 najbolje u ligi. Sad em nema para, em nema slobodnih trenera koji bi ih mogli povadit (a treba im strogo domaci trener koji ce odmah cupat ovo, nikakva navikavanja), a igracki kadar im je medju tri najgora u ligi. Fakat sad ako se izvuku...
Ali oni su izgleda potpisali da budu poligon da se arapski studenti uce na njima u zamjenu za besplatne pripreme.
TMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 21:11Vecina raje konta to su bahati Arapi nasli poligon kod nas , poslali nekog lika koji ima prvi dodir sa fudbalom i zeli nesto da nauci. Medjutim ti isti Saudijci su ovog ljeta napravili haos u svijetu fudbala,pravili nevjerovatne transfere , digli svoju ligu na visok level i plus dobili domacinstco SP 2034.
Ljudi svojim projektima zele da edukuju svoje trenere i igrace u Evropi .Koliko god vam to cudno bilo BiH je magnet za Arape , vole nasu drzavu i zato dolaze kod nas jer osjete dobro gostoprimstvo. Ja sam imao priliku upoznati ljude iz Kuvajta,UAE,Qatra i svi imaju lijepo misljenje o nasoj drzavi ,poslije nas Azerbejdjan je popularan kod njih, zanimljivo ne gotive nesto Turke.
Samo moramo biti pametni i strpljivi sa njima , vjerujem da ce ovo izaci na dobro.

-
- Kontakt:
Da li ja to osjetim fearofthemaniacs kod smogovaca?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
@Evander zasto te vrijedjaju ovoliko na vasem pdf?
Sheyi je napisao/la: ↑03 jan 2024, 00:33Zeljini navijaci, a znate na koga se najvise misli, bi trebali pognuti glave, ne trositi energiju da pokusavaju ikoga vise sprdati do kraja sezone, a Boga mi niti ih se treba toliko sprdati, jer je zalosno da ovakav velikan spadne na ovakve grane, ovo je ujedno jos jedan poraz nase domovine, nema segmenta u kojem Bosnje znaju ista voditi,definitivno nema smotanije nacije u Evropi.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Virto se konacno oglasio.
Kakav poraz domovine, kakve gluposti. Ti kao da fudbal od juce gledas, pa sjeti se samo sta su zuluma pocinili oni dok im je onaj kriminalac brkovic harao po savezu? Kako radili, tako im se vratilo.Sheyi je napisao/la: ↑03 jan 2024, 00:33Zeljini navijaci, a znate na koga se najvise misli, bi trebali pognuti glave, ne trositi energiju da pokusavaju ikoga vise sprdati do kraja sezone, a Boga mi niti ih se treba toliko sprdati, jer je zalosno da ovakav velikan spadne na ovakve grane, ovo je ujedno jos jedan poraz nase domovine, nema segmenta u kojem Bosnje znaju ista voditi, definitivno nema smotanije nacije u Evropi.
-
- Kontakt:
Kako sijes-tako zanjes.
Ne volim Zelju i sve sto ima veze sa njim, ali falice ti derbiji na gradskom/grbavici..
Ne volim Zelju i sve sto ima veze sa njim, ali falice ti derbiji na gradskom/grbavici..
-
- Kontakt:
Nisu Arapi znali da trebaju uložiti u igrački kadar kad su im ovi rekli raskinuli saradnju.
To oni namastali nekakve arapske pare ovi poslali trenera i igrača i to je to.
U upravi im sjede Virtuali i Kontrasvih , namastavaci.
To oni namastali nekakve arapske pare ovi poslali trenera i igrača i to je to.
U upravi im sjede Virtuali i Kontrasvih , namastavaci.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: pitara, worchester i 28 gostiju.