Previse? Ja odrastao (uz brata) na Metalici i Alice Cooper

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A jel razumiješ podatak da je najmnogoljudniji grad s hrvatskom većinom poslije Mostara Livno?Vjeverica777 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 21:37Ne može mi biti teško razumjeti kada znam taj podatakArtemisFowl je napisao/la: ↑02 jan 2024, 21:14Kako je tebi teško razumiti da u Federaciji živi 75% Bošnjaka.Vjeverica777 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 20:27
Priča je o Federaciji, i podaci o prometu su podaci od porezne uprave FBIH. Kako je nekima teško pročitati malo dulji tekst.
Zar je ziv ovaj likBosanskohercegovački kantautor Mugdim Avdić Henda objavio je svoj dvanaesti album.
- Evo dan uoči 03.01.2024. godine na svoj rođendan i zvanično objavljujem svoj dvanaesti po redu album. Ujedno se navršava i 45 godina od izdavanja mog prvog singla "I dok predajem se tebi". Tako da ujedno slavim i rođendan i 45 godina rada, napisao je Henda.
Momak bez ikakve uvrede, ali brzaš sa podacima bez neke provjere. Dopusti. Ok znam uzeo si listu prema popisu iz 2013.godine gdje je Livno na mjestu broj 20 prema broju stanovnika,. Ok tu imamo Sarajevo kao grad na broju 1 ali tu je Sarajevo kao cjelina bez Sarajevo Centar, Sarajevo Stari Grad, Novo Sarajevo, Ilidža koji su po broju stanovnika ispred Livna. I samim time ta lista se ne podudara s ovom vezanoj za podatke iz porezne. I ako ćemo gledati Sarajevo kao cjelinu kako si ti predstavio onda u top 20 po fiskalnom prometu imamo Mostar na 3., Široki Brijeg na 7., Vitez na 13., Posušje na 14., Grude na 16., Ljubuški na 17., Čitluk na 19 mjestu. Dakle 7 gradova sa hrvatskom većinom u top 20 po prometu ( iako po meni Mostar je grad pola - pola), a što se tiče stanovnika samo 2 grada sa hrvatskom većinom u top 2 ( ako računamo Mostar) Tako da ne možeš ovdje prikazati jedne podatke zanemarujući druge, totalno amaterski.ArtemisFowl je napisao/la: ↑03 jan 2024, 07:07A jel razumiješ podatak da je najmnogoljudniji grad s hrvatskom većinom poslije Mostara Livno?Vjeverica777 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 21:37Ne može mi biti teško razumjeti kada znam taj podatakArtemisFowl je napisao/la: ↑02 jan 2024, 21:14
Kako je tebi teško razumiti da u Federaciji živi 75% Bošnjaka.
HINT: Livno je na 20. mjestu po broju stanovnika u FBiH.
Ništa ti manje ne manipuliraš podacima.Vjeverica777 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 08:53Momak bez ikakve uvrede, ali brzaš sa podacima bez neke provjere. Dopusti. Ok znam uzeo si listu prema popisu iz 2013.godine gdje je Livno na mjestu broj 20 prema broju stanovnika,. Ok tu imamo Sarajevo kao grad na broju 1 ali tu je Sarajevo kao cjelina bez Sarajevo Centar, Sarajevo Stari Grad, Novo Sarajevo, Ilidža koji su po broju stanovnika ispred Livna. I samim time ta lista se ne podudara s ovom vezanoj za podatke iz porezne. I ako ćemo gledati Sarajevo kao cjelinu kako si ti predstavio onda u top 20 po fiskalnom prometu imamo Mostar na 3., Široki Brijeg na 7., Vitez na 13., Posušje na 14., Grude na 16., Ljubuški na 17., Čitluk na 19 mjestu. Dakle 7 gradova sa hrvatskom većinom u top 20 po prometu ( iako po meni Mostar je grad pola - pola), a što se tiče stanovnika samo 2 grada sa hrvatskom većinom u top 2 ( ako računamo Mostar) Tako da ne možeš ovdje prikazati jedne podatke zanemarujući druge, totalno amaterski.ArtemisFowl je napisao/la: ↑03 jan 2024, 07:07A jel razumiješ podatak da je najmnogoljudniji grad s hrvatskom većinom poslije Mostara Livno?Vjeverica777 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 21:37
Ne može mi biti teško razumjeti kada znam taj podatak
HINT: Livno je na 20. mjestu po broju stanovnika u FBiH.
Copy/pasteao sam podatke chatgptu, nisam ni primjetio. Svejedno, poenta ostaje.Vjeverica777 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 10:18Momak uzeti su podaci za period od 01.01 do 30.11. Sve si rekao ovom rečenicom mrsko mi provjeravati. A tvoje znanje o fiskalizaciji i porezu je toliko da nisi primjetio u broju 1,6 milijardi da taj iznos je toliko nerealan za našu državu da neki grad može u jednom mjesecu to ostvariti da si pomislio da sam uzeo za 11 mjesec iznos od 1,6 milijardiKM![]()
Kako ovo ide u prilog tvojoj tezi da gradovi s hrvatskom većinom varaju državu?Vjeverica777 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 08:53
Momak bez ikakve uvrede, ali brzaš sa podacima bez neke provjere. Dopusti. Ok znam uzeo si listu prema popisu iz 2013.godine gdje je Livno na mjestu broj 20 prema broju stanovnika,. Ok tu imamo Sarajevo kao grad na broju 1 ali tu je Sarajevo kao cjelina bez Sarajevo Centar, Sarajevo Stari Grad, Novo Sarajevo, Ilidža koji su po broju stanovnika ispred Livna. I samim time ta lista se ne podudara s ovom vezanoj za podatke iz porezne. I ako ćemo gledati Sarajevo kao cjelinu kako si ti predstavio onda u top 20 po fiskalnom prometu imamo Mostar na 3., Široki Brijeg na 7., Vitez na 13., Posušje na 14., Grude na 16., Ljubuški na 17., Čitluk na 19 mjestu. Dakle 7 gradova sa hrvatskom većinom u top 20 po prometu ( iako po meni Mostar je grad pola - pola), a što se tiče stanovnika samo 2 grada sa hrvatskom većinom u top 2 ( ako računamo Mostar) Tako da ne možeš ovdje prikazati jedne podatke zanemarujući druge, totalno amaterski.
Svi je varaju, netko na amaterski način a netko malo profesionalnijeArtemisFowl je napisao/la: ↑03 jan 2024, 10:18Kako ovo ide u prilog tvojoj tezi da gradovi s hrvatskom većinom varaju državu?Vjeverica777 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 08:53
Momak bez ikakve uvrede, ali brzaš sa podacima bez neke provjere. Dopusti. Ok znam uzeo si listu prema popisu iz 2013.godine gdje je Livno na mjestu broj 20 prema broju stanovnika,. Ok tu imamo Sarajevo kao grad na broju 1 ali tu je Sarajevo kao cjelina bez Sarajevo Centar, Sarajevo Stari Grad, Novo Sarajevo, Ilidža koji su po broju stanovnika ispred Livna. I samim time ta lista se ne podudara s ovom vezanoj za podatke iz porezne. I ako ćemo gledati Sarajevo kao cjelinu kako si ti predstavio onda u top 20 po fiskalnom prometu imamo Mostar na 3., Široki Brijeg na 7., Vitez na 13., Posušje na 14., Grude na 16., Ljubuški na 17., Čitluk na 19 mjestu. Dakle 7 gradova sa hrvatskom većinom u top 20 po prometu ( iako po meni Mostar je grad pola - pola), a što se tiče stanovnika samo 2 grada sa hrvatskom većinom u top 2 ( ako računamo Mostar) Tako da ne možeš ovdje prikazati jedne podatke zanemarujući druge, totalno amaterski.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.