FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Re: FK Željezničar
Sta je Mahalasii !!! Ocemo clansku produzit vama u djep a ?
-
- Kontakt:
Ponuditi klupu Adzemu ili Karacicu, mi treceg rjesenja nemamo.
Treba nam neko ko zna nasu ligu i poznaje nase igrace, treba nam neko ko ce izvuci ovu sezonu.
Cisto sumnjam da bi se Basic vratio nakon svega, ali nama treba neko ko poznaje nasu ligu i da BEKRIC ODJ.EBE sa svoje funkcije.
Treba nam neko ko zna nasu ligu i poznaje nase igrace, treba nam neko ko ce izvuci ovu sezonu.
Cisto sumnjam da bi se Basic vratio nakon svega, ali nama treba neko ko poznaje nasu ligu i da BEKRIC ODJ.EBE sa svoje funkcije.
- dubioza144
- Kontakt:
Nemamo igrace, nemamo trenera, nemamo pripreme šta reći
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ekipa koja stigne do finala na memorijalnom turniru Hase ima dovoljan kvalitet da izbori opstanak
Jest da su u finalu izgubili od dva sezdesetogodisnjaka al u formi su oni ipak

Jest da su u finalu izgubili od dva sezdesetogodisnjaka al u formi su oni ipak
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kantonalna aBd
-
- Kontakt:
Bitno je kad su Arapi došli da je se krenulo sa pričom, na kojih se cca 10 igrača ne računa, a od tih 10, 8 su igrali svaku utakmicu i naravno donjeli su to što su donjeli, 1/15 i stavili nas na diobu mjesta koji vodi u niži rang, arapi odoše a ove **** od igrača ostadoše.
A ovaj trener, logično kad je vidio da se u Bosni najmanje igra fudbal a više voda teče na mlin Vici i Borcu, i ostalim ekipama, gdje se svako kolo unaprijed zna kako će završit, logično je da će dić sidro i otić.
A ovaj trener, logično kad je vidio da se u Bosni najmanje igra fudbal a više voda teče na mlin Vici i Borcu, i ostalim ekipama, gdje se svako kolo unaprijed zna kako će završit, logično je da će dić sidro i otić.
Ma sta vam je, nema predaje!!! Ima da se igra jos 15 utakmica, ili koliko vec. Bice pidrske, bice raje na tekmama. Doci ce navijači Želje, a ne raznoraznih uprava i interesnih grupa ili pojedinaca. U inat svim dušmanima, vidjećete!!!
-
- Kontakt:
Arapi skontali da nama ni dragi Bog ne moze pomoci pa pobjegli 

Hrvate sam dao za primjer. U stvari, u sustini i jesu puno sposobniji od nas.let3 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 09:58godrina je napisao/la: ↑03 jan 2024, 09:19Najispravniji post u zadnjih 25 godina. Ogledalo naseg drustva. Svi su krivi samo mi ne.nindza je napisao/la: ↑03 jan 2024, 08:43Krivi su Arapi, kriv je Santos, kriv je Hodžić, kriv je Diglisić, kriva je imovina, kriv je Amar, kriv je Slavko Petrović, kriva je korona, kriv je Cerić, kriva je porezna, kriv je savez, kriv je sudija, kriv je Konyaspor itd
Svi su krivi samo uprava nije. Nismo naučili ništa ni na jednog greški. Ako su svi ostali krivi šta je uprava učinila da zaštiti klub?
Uprava se samo uvlači vladama i režimima da naprosi malo para da prežive sezonu i da se oni mogu igrati i vladati a budućnost i interes kluba ko je*e.
Malo Vici na noge naprosit za tribinu, malo od navijača naprosit jer ko ih je*e Željo se voli i kad gubi. Bitno je samo da mi vladamo i da je nama dobro.
Tražimo investitora a molimo Boga da ga ne nađemo.
Ne znamo vodit fudbalski klub i.
Valjda postoji neka osoba koja voli, zna i zeli se ufatit posla i usput zaradit. Dovest Hrvate i nek nam pokazu kako se to radi.
Takav potencijal se nije iskoristio. Neuki smo, realno.![]()
![]()
Isto kao da su bosanci maloumni, pa nam trebaju hrvati voditi klub. I sto bas hrvati![]()
Bosanci nisu maloumni ali jesu nesposobni. Rezultati govore. Ne znamo i to je to.
Klub pokrene sudske porocese protiv odredjenih ljudi, smjeni se uprava odma se prekidaju procesi.
Nesposobni, povodljivi lako kupljivi.
Mozemo mi ostat u ligi ove godine, samo bi odlozili opstanak kluba.
Totalni reset ili ovakvo stanje vazda.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Od slobodnih trenera daleko je najbolji Branko Karačić
U Posušju je radio mislim za 7000km mjesecno
U Posušju je radio mislim za 7000km mjesecno
Ovdje nije problem niti je bitan trener, nego sve ostalo iznad u hijerarhiji u klubu.
- dubioza144
- Kontakt:
Javite mi kad se oglasi Kemal Alispahic ovo me ostalo ne zanima
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
- mamonelafo
- Kontakt:
Upravo tako. Trener je vrh ledenog brijega.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
-
- Kontakt:
Ja ne vidim bolju opciju u ovom momentu od Amara, ili evt Adzema kao drugu opciju.
Mislim da je Sir Amar Osim jedini pravi i logican izbor za novog trenera

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slazem se i ekipa sampanjac,nek nas skroz ugase da se ni mi ne nerviramo bezveze.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Moze se pricati sta hoce, ali u situaciji u kojoj jesmo, gdje ti je potreban iskusan trener koji se razumije u crisis management, tu je sigurno Amar Osim najbolji.
zavise nas ljudi u crno, i finansijski i rezultatki, a niko ih ne tjera, sta se desava?
FKŽ !
-
- Kontakt:
Vidim 3 imena se vrte, Mulalic, Basic, Alihodzic...za Basica znamo da nece, rekao je to skoro u podcastu..nece dok se ne slegne neko vrijeme, najbolji bi izbor po meni bio cetvrta opcija Karačić, nije skup
Trenutno korisnika/ca: Mana, PeppermintSA, ristagrad i 40 gostiju.