Premijer liga BiH - aktuelno

ledesma
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la ledesma » 03 jan 2024, 13:18

Al bez zeze sad, koliko je na kraju zeljkan inkasiro para od saudijaca?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jan 2024, 13:21

Za sve ove godine na forumu nisu naučili da se ja ne raspravljam sa malicioznim dijabolama i pokvarenim hinjama. Pokušao sam sa svakim od njih, ali brzo su pokazali ko su šta su, pa su onda uglavnom počeli da vrijeđaju.

Znam da pate što ne želim da ih citiram, sanjaju da dobiju notifikaciju od mene, ali džaba im je - neće je dočekati. :wave:

Tu, naravno, prednjači par pacijenata iz predgrađa Mostara, ali oni mi svakako nisu zanimljivi, premaleni su. To je isto kao da se navijač Real Madrida nešto ubjeđuje sa navijačem Herculesa ili Cordobe. Nije to isti nivo. Da je bar približan, ali nije ni to.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 03 jan 2024, 13:23

Virtu4l je napisao/la:
03 jan 2024, 13:21
Za sve ove godine na forumu nisu naučili da se ja ne raspravljam sa malicioznim dijabolama i pokvarenim hinjama. Pokušao sam sa svakim od njih, ali brzo su pokazali ko su šta su, pa su onda uglavnom počeli da vrijeđaju.

Znam da pate što ne želim da ih citiram, sanjaju da dobiju notifikaciju od mene, ali džaba im je - neće je dočekati. :wave:

Tu, naravno, prednjači par pacijenata iz predgrađa Mostara, ali oni mi svakako nisu zanimljivi, premaleni su. To je isto kao da se navijač Real Madrida nešto ubjeđuje sa navijačem Herculesa ili Cordobe. Nije to isti nivo. Da je bar približan, ali nije ni to.
Ofiras se, opet. Bolje ti ide brojanje Mirvicevih para i mastanje o gasenju Sarajeva.

Sta god si ti podrzao, bilo je pogubno za Zeljeznicar. Ne bi najveci dusman to radio klubu za koji navija. Zaista pocinjem vjerovati da zapravo navijas za Zvezdu, kao sto su ovi neki tvoji pisali.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 03 jan 2024, 13:23

:shock:

Dosta foruma za danas, **** ovakav početak 2024te
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 03 jan 2024, 13:24

TM sa svojom kratkovidnoscu i licnim interesima pojedinaca, zajedno sa "novinarima" koji i u najtezim momentima pisu hvalospjeve i kriju probleme u tom klubu, su ih i doveli do ovoga, i na kraju ce ih srozati do dna.

Samo naprijed i jedni i drugi. Samo nastavite tako. :pray: :clap:
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 03 jan 2024, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jan 2024, 13:25

feniksptica je napisao/la:
03 jan 2024, 13:00
Na njegov post 3 forumasa ga argumentima pokopaju i dodje 4. forumas i nesto opsuje i ovaj samo njemu odgovori
E čuj par krezavih pitara i nekoliko kvarnjaka iz predgrađa Mostara da nekoga argumentima pokopaju. :bow:

Ispratio sam ja sa ovog foruma na desetine takvih što su "pokopavali", i nemam namjeru stati. Sanjaće me još dugo.

Nego sad je pauza, a na pauzama se uglavnom ne javljam, bilo da su reprezentativne ili one polusezonske. Ovo danas je vanredna situacija, pa sam tu samo da podijelim koju pljusku jer znam da će biti dosta kandidata.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 03 jan 2024, 13:25

Virtu4l je napisao/la:
03 jan 2024, 13:21
To je isto kao da se navijač Real Madrida nešto ubjeđuje sa navijačem Herculesa ili Cordobe. Nije to isti nivo. Da je bar približan, ali nije ni to.
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Evooo ga, ja sam mislio da smo mi vrh sa Dinamom, ali evo gaaa... Ukazao se Madridski div sa Grbavice. :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Prskaj ih Virto može ti se.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jan 2024, 13:26

OsmaDolazi je napisao/la:
03 jan 2024, 13:25
Znaš kako kaže Dubioza, sve dok je ovaca, neće falit vune. :ljepota:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 03 jan 2024, 13:27

Narcistički poremećaj ličnosti (eng. Narcissistic Personality Disorder - NPD; također megalomanija[1]) je psihički poremećaj ličnosti u kojem postoji dugoročan uzorak ponašanja koje karakteriziraju osjećaj samovažnosti (grandioznost), duboka potreba za pažnjom i divljenjem, pretjerana samouvjerenost i nedostatak razumijevanja za osjećaje drugih.

Kao i ostale vrste mentalnih poremećaja, narcistički poremećaj ličnosti može uzrokovati poteškoće u razvoju.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 03 jan 2024, 13:28

Virtu4l je napisao/la:
feniksptica je napisao/la:
03 jan 2024, 13:00
Na njegov post 3 forumasa ga argumentima pokopaju i dodje 4. forumas i nesto opsuje i ovaj samo njemu odgovori
E čuj par krezavih pitara i nekoliko kvarnjaka iz predgrađa Mostara da nekoga argumentima pokopaju. :bow:

Ispratio sam ja sa ovog foruma na desetine takvih što su "pokopavali", i nemam namjeru stati. Sanjaće me još dugo.

Nego sad je pauza, a na pauzama se uglavnom ne javljam, bilo da su reprezentativne ili one polusezonske. Ovo danas je vanredna situacija, pa sam tu samo da podijelim koju pljusku jer znam da će biti dosta kandidata.
Pa normalno da si ispratio kad si ovdje od 2008 i imas 60 hiljada postova. Mnoge si vjerovatno i na ahiret ispratio.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 03 jan 2024, 13:28

Virtu4l je napisao/la:
03 jan 2024, 13:26
OsmaDolazi je napisao/la:
Znaš kako kaže Dubioza, sve dok je TMovaca, neće falit vune. :ljepota:
:tokralju:
Slažem se u potpunost. Budala i krivih drva nikada neće nestati.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 03 jan 2024, 13:29

Napisa predgradje Mostara i opet bjezanje bez testisa za objasnjenje svih lazi kojima je filovao navijace Zelje :mrgreen:

Kada sam sebe uvjeravas da si u pravu a 40 likova te pisa po licu i smije ti se. To vise nije narcisoidni poremecaj nego se radi o obicnom degeneriku i maskoti :rol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jan 2024, 13:29

A da, tu su dobri stari pokušaji humora u vidu ispravljanja postova. Originalnost isijava iz njih. :kafa:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 03 jan 2024, 13:31

Da l je taj pokusaj humora u istoj ravni ko ovo s Arapima.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 03 jan 2024, 13:31

Imal gdje @Pablo11 ? Da nam kaze kako cemo se sjebat ko dolazi, da se strpimo do iza Nove? Mi se sjebasmo a niko nije doso. :mrgreen:
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 03 jan 2024, 13:33

CampobelloDiMazara je napisao/la:
03 jan 2024, 13:29
Napisa predgradje Mostara i opet bjezanje bez testisa za objasnjenje svih lazi kojima je filovao navijace Zelje :mrgreen:

Kada sam sebe uvjeravas da si u pravu a 40 likova te pisa po licu i smije ti se. To vise nije narcisoidni poremecaj nego se radi o obicnom degeneriku i maskoti :rol:
To je meni najsmjesnije, sto ga i njegovi prozivaju i pisaju u zadnje vrijeme. Sta reci kad lik i dan danas brani Amara i njegovu ekipu, koja ih je zamalo ugasila. Ali zato zna brojati Mirviceve pare. Kaze tik-tak, dok mu klub ide u federalnu 🤣Da i u kanton ispadnu, on bi se opet time bavio. Stvarno bolest, a dobro si primjetio da bilo kakvu argumentovanu raspravu izbjegava. Sve u svemu, tragicna pojava.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jan 2024, 13:33

Znači ništa, par loših fora, pokušaj padinskog, ruralnog humora, to je sve što imate?

Nikad lošija i manje inteligentna postava na ovoj temi.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 03 jan 2024, 13:36

Pa gdje su nestali najaktivniji članovi ove teme? :(

Pozdrav.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 03 jan 2024, 13:36

Virtu4l je napisao/la:
03 jan 2024, 13:33
Znači ništa, par loših fora, pokušaj padinskog, ruralnog humora, to je sve što imate?

Nikad lošija i manje inteligentna postava na ovoj temi.
Dobro, hajde sad ti nama reci sta je vas plan?
Kako se vadite iz ovoga u cemu ste?
- FKS -

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jan 2024, 13:42

Hajdeee je napisao/la:
03 jan 2024, 13:36
Dobro, hajde sad ti nama reci sta je vas plan?
Kako se vadite iz ovoga u cemu ste?
Legendo, ja nisam ni u upravi ni u skupštini kluba pa da znam šta je plan, i ono najvažnije - ima li ga uopšte. Sa tobom mogu normalno diskutovati, zato ovo i pišem.

Ova saradnja je pukla jer su ovi tražili potpunu autonomiju u odlučivanju, odnosno da ne možemo otpustiti trenera i pored loših rezultata. Nema kluba koji bi pristao na to.

Dakle, vraćamo se na početak, dug je prepolovljen i sad ono što ima para treba uložiti u ekipu da se bar malo ublaži ovosezonska katastrofa. Još uvijek u klubu ima dosta onih sa nekom skrivenom agendom koji su pod kontrolom jednog čovjeka. Preživio je Željo i gore, pa će i ovo. Zato je najveći.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 26 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []