Kada sam sebe uvjeravas da si u pravu a 40 likova te pisa po licu i smije ti se. To vise nije narcisoidni poremecaj nego se radi o obicnom degeneriku i maskoti

To je meni najsmjesnije, sto ga i njegovi prozivaju i pisaju u zadnje vrijeme. Sta reci kad lik i dan danas brani Amara i njegovu ekipu, koja ih je zamalo ugasila. Ali zato zna brojati Mirviceve pare. Kaze tik-tak, dok mu klub ide u federalnuCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 jan 2024, 13:29Napisa predgradje Mostara i opet bjezanje bez testisa za objasnjenje svih lazi kojima je filovao navijace Zelje![]()
Kada sam sebe uvjeravas da si u pravu a 40 likova te pisa po licu i smije ti se. To vise nije narcisoidni poremecaj nego se radi o obicnom degeneriku i maskoti![]()
Dobro, hajde sad ti nama reci sta je vas plan?
Legendo, ja nisam ni u upravi ni u skupštini kluba pa da znam šta je plan, i ono najvažnije - ima li ga uopšte. Sa tobom mogu normalno diskutovati, zato ovo i pišem.
Ojjj zadni na tabeli a imaju medju top najskupljim ekipama,moraju ostali pohvatati te Bekrijine poteze.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 02:45Haj sve i nekako, ali da navijaci Njanjajeva morališu nekom o vrijednosti ekipe i rezultatu na tabeli...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 02:40Strasno sta rade u Zeljkanu. Najskuplja ekipa ikad koja se bori za opstanak,sad ce sve da skrse da opstanu u ligi,bice ekipa top 4 u ligi koja najvise trosi a bore se za opstanak,to samo oni mogu. Jel Virtuelni dodao u svesku pranje novca Mirvica u ovih par dana? Molicu lijepo da nam ovih dana detaljno napises sve,hebo SIPU sta je ovaj crnogorski mag.
Saradnja sa Arapima je blazi vid humora sta se tek sprema.feniksptica je napisao/la: ↑03 jan 2024, 13:31Da l je taj pokusaj humora u istoj ravni ko ovo s Arapima.
Nebitan si da bi se kladio sa tobom. Dok sam se recimo sa jokerom kladio, i izgubio, i rekao mu da mi nađe avatar što je on gospodski odbio i halalio opkladu.nekoIzMostara je napisao/la: ↑03 jan 2024, 13:58Sta gubite vrijeme na Virtu, lik je klasicna kukavica, ubjeduje nekoga u nesto, napise 100 postova vodeci se onom da ce ponavljanje lazi postati istina, kada mu ponudis simbolicnu opkladu, cisto da ga ne smatraju klaunom i hostaplerom on se povuce. Klasicni primjer kukavice![]()
To je takav podanicki dnk tog kluba. Sakrij se na forumu ako nije forum trazi prvi zidnekoIzMostara je napisao/la: ↑03 jan 2024, 13:58Sta gubite vrijeme na Virtu, lik je klasicna kukavica, ubjeduje nekoga u nesto, napise 100 postova vodeci se onom da ce ponavljanje lazi postati istina, kada mu ponudis simbolicnu opkladu, cisto da ga ne smatraju klaunom i hostaplerom on se povuce. Klasicni primjer kukavice![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 18 gostiju.