FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nećemo Sj. Koreju, ali de banuj onoga, jer nam se ne sviđa kako i šta piše.
Vrijeme je najbolji sudija i ono će pokazati. Samo ti Evanderu piši! Eto, svima ostalima "svaka ko u kamen uklesana". Jest, al' u curku.
Vrijeme je najbolji sudija i ono će pokazati. Samo ti Evanderu piši! Eto, svima ostalima "svaka ko u kamen uklesana". Jest, al' u curku.
-
- Kontakt:
Lik od kad je ovdje nije napisao nista pozitivno o klubu,navijacima. Lik je smece i pricacu njegovim jezikom. Ovo sto on radi nije misljenje ili kritika vec zloba,moras za pocetak nauciti razlike. Mozda volis da ti pljuje po klubu?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑03 jan 2024, 13:54Nećemo Sj. Koreju, ali de banuj onoga, jer nam se ne sviđa kako i šta piše.
Molim teoretičare zavjera, mangupe pranja novca, da mi objasne na koji način to klub pere pare?
Konkretno ev Viveros i Pena?
Znamo li uopšte šta znači pranje novca?
Zašto bi naš Mirvić prao pare, kad npr. ima legalan izvor prihoda?
Čuli negdje pojam pranje novca i kao pametni smo ako to napišemo
Čuli negdje pojam pranje novca i kao pametni smo ako to napišemo
prva ljubav rudar, vjecna ljubav sarajevo...
-
- Kontakt:
Al najaci je smecarVenamaHrabrih je napisao/la: ↑03 jan 2024, 13:54Nećemo Sj. Koreju, ali de banuj onoga, jer nam se ne sviđa kako i šta piše.

- feniksptica
- Kontakt:
Ma nek pise ko sta hoce. Al on nije dosljedan i ne priznaje grešku a takvi ljudi idu u krajnost je to je ono sto ne valja.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑03 jan 2024, 13:54Nećemo Sj. Koreju, ali de banuj onoga, jer nam se ne sviđa kako i šta piše.
Ako je reko 50000 eur plata pa onda to sam promjeni u KM sve ok nesto tu nije uredu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Drug, nema potrebe za množinom.. samo jedan bolesnik to tvrdi.malibega je napisao/la: ↑03 jan 2024, 14:01Molim teoretičare zavjera, mangupe pranja novca, da mi objasne na koji način to klub pere pare?
Čuli negdje pojam pranje novca i kao pametni smo ako to napišemo![]()
Pošalji mu privatnu i nek ti objašnjava. Života ti, ne daj mu priliku da opet javno liječi komplekse. Alternativno možeš pitati malene prosjake na temi općenito, i oni misle kao taj bolid.
Teško da postoji gluplja tema za raspravu. Kao kad bi polemisali jel zemlja okrugla.
The saddest thing in life is wasted talent.
Haver Turkovića

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
hajduk za 3 dana 20k clanova
steta nase lose putne komunikacije u drzavi,uvjeren sam da bi sarajevo imalo duplo vise navijaca svaku utakmicu nego sto je sad,nema utakmice a da ja ne upoznam nekog iz bugojna,Gorazda,Vakufa,Krajine ,Tesnja,Zivinica,Lukavca...
steta nase lose putne komunikacije u drzavi,uvjeren sam da bi sarajevo imalo duplo vise navijaca svaku utakmicu nego sto je sad,nema utakmice a da ja ne upoznam nekog iz bugojna,Gorazda,Vakufa,Krajine ,Tesnja,Zivinica,Lukavca...
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
To je klasicno vađenje karakteristicno za narode s nasih prostora. Eto Vico, Dodik, Sudijska pa se Zrinjski opet s... po Borcu i nastavit ce se srati. Biti drugi je za mene neuspjeh a cetvrti rezultatska katastrofa. To su stvari na kojima se mora raditi i koje ne smiju biti normalne nego ono da kazem j... takva nam sezona.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 02:36Zanima li te Dodik,Vico predsjednik Borca 2 dana prije nego je usao u savez,predsjednik sudacke komisije bivsi direktor borca a sada u upravi? Nije Mirvic svemoguc,pored borbe da dovedes i isfinansiras ekipu,moras se borit i protiv ovog sto je prosto nemoguce ne samo ove vec i sljedecih sezona.bozovic10 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 00:56Ne slazem se sa konstatacijom da stojimo odlicno na tabeli. Nemoj se ljutiti ali biti cetvrti u ovoj ligi je sve osim odlicno. Ne biti prvi je za mene katastrofa i ne zanima me ko koliko igra, koliko ima platu, ko mu je zena, koga kara i popije li koje pivo. Ne zanima me plaho ni ko je predsjednik ili direktor, pa ni trener. Cak me ne zanima ni da li igramo za gol vise ili bunker. Eto od mene dosta.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 jan 2024, 00:51Na tabeli stojimo odlicno za prilike u kojima se nalazimo. Nemojte tisra
Bojac znamo sta i kako.
Zrinjski ubire plodove svog rada.
Nemojte da moramo opet pisati hronoloski i dijelimo na periode, kad je ko ulagaoo u klub, ko je vodio finansije, kakvi su se igraci dovodili.
Klub ide u svim pravcima fino, trebaju jos rezultati da u fullu isprate.,
Dosao nam je covjek za vlasnika kakvog nismo imali. Direktno involviranog u procese i klub, drugaciji od Nama koji ne zna doci do stadiona i klub vidi kao top 11 i brojke.
Za ove “navijace” je nevjerovatno iznosenje prljavog vesa, ruzno pravo iz svoje kuce to iznositi i da su istine zive.
Ne treba obracati paznju na pacenike.
Izgleda da smo dogovorili ovog i trebalo bi da potpise
https://www.transfermarkt.com/anes-krdz ... ler/665532
- BordoBBoja
- Kontakt:
Posebno kad su ovi audio-vizuelni dokazi u pitanjuVenamaHrabrih je napisao/la: ↑03 jan 2024, 13:48Bogami, i ti ga imaš pravo u jednu ruku, što jes' jes'.BordoBBoja je napisao/la: ↑03 jan 2024, 10:33U pravu si Boga miVenamaHrabrih je napisao/la: ↑03 jan 2024, 09:37Ne postoji istina i neistina. Ono što je nekome suha istina, za mene može biti gruba laž i obratno. Postoje samo činjenice bazirane na dokazima. Sve ostalo je trla baba lan, mlaćenje prazne slame, šuplja priča, mahalsko naprđivanje.
Nije ona ni za sta, ona je u klubu iz nekih drugih razloga koji nemaju veze sa sposobnoscu obavljanja posla, ali hajd.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 jan 2024, 13:37Ne znam sto se opet poteze prica o Ajli, valjda dosadno na pauzi. Ajla se ofirala sa izjavama i postovima na drustvenim mrezama, tj. pojavom i ponasanjem nije bila dostojna svoje pozicije. Ali u sustini ono sto su zaduzenja direktora je dosta dobro obavljala. Drugo je sto su navijaci namastali da ona dovodi i tjera igrace, haman u svlacionicu upada i postavlja taktiku, sto je naravno apsurdno. Neka je negdje u pozadini i koga boli ****, samo nek se ne blamira, jer za javnosti nije.
Mirvic je ostavio njegova stvar, samo joj podcrtao da se usutari i da se javno ne blamira.
Daleko njoj kuca da bude i to sto prije!
Tako je, srećo moja. Šta ćeš da ti kupim? Kad već toliko misliš o meni, red je. Može li "Najlepše želje", mliječna?BordoBBoja je napisao/la: ↑03 jan 2024, 14:39Posebno kad su ovi audio-vizuelni dokazi u pitanjuVenamaHrabrih je napisao/la: ↑03 jan 2024, 13:48Bogami, i ti ga imaš pravo u jednu ruku, što jes' jes'.
-
- Kontakt:
Trudio sam se da ne pisem ali, evo Belmin potvrdi. Odličan igrač.
Nije Menalo ali jeste Krdžalić, dobrodošao
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ma zastekao si ti dovoljno para, pa nemoj steditVenamaHrabrih je napisao/la: ↑03 jan 2024, 14:43Tako je, srećo moja. Šta ćeš da ti kupim? Kad već toliko misliš o meni, red je. Može li "Najlepše želje", mliječna?BordoBBoja je napisao/la: ↑03 jan 2024, 14:39Posebno kad su ovi audio-vizuelni dokazi u pitanjuVenamaHrabrih je napisao/la: ↑03 jan 2024, 13:48
Bogami, i ti ga imaš pravo u jednu ruku, što jes' jes'.
Uzmi milku
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
U Olimpiji je bio fenomenalan, ne znam zašto nigdje drugo nije dobio priliku.ado-hz je napisao/la: ↑03 jan 2024, 14:37Izgleda da smo dogovorili ovog i trebalo bi da potpise
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijeli, Burberry46, bvsic, jurisicduska, Lecler, muhamedhulk, Tarapi, VolimoSarajevo i 90 gostiju.