FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
47%
Prolazak u Play off
44
23%
Grupnu fazu
57
30%

Ukupno glasova: 189

Istinasamo123
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Istinasamo123 » 03 jan 2024, 14:50

mosarajvosa83 je napisao/la:
03 jan 2024, 02:36
bozovic10 je napisao/la:
03 jan 2024, 00:56
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
03 jan 2024, 00:51
Na tabeli stojimo odlicno za prilike u kojima se nalazimo. Nemojte tisra
Bojac znamo sta i kako.
Zrinjski ubire plodove svog rada.
Nemojte da moramo opet pisati hronoloski i dijelimo na periode, kad je ko ulagaoo u klub, ko je vodio finansije, kakvi su se igraci dovodili.
Klub ide u svim pravcima fino, trebaju jos rezultati da u fullu isprate.,
Dosao nam je covjek za vlasnika kakvog nismo imali. Direktno involviranog u procese i klub, drugaciji od Nama koji ne zna doci do stadiona i klub vidi kao top 11 i brojke.

Za ove “navijace” je nevjerovatno iznosenje prljavog vesa, ruzno pravo iz svoje kuce to iznositi i da su istine zive.
Ne treba obracati paznju na pacenike.
Ne slazem se sa konstatacijom da stojimo odlicno na tabeli. Nemoj se ljutiti ali biti cetvrti u ovoj ligi je sve osim odlicno. Ne biti prvi je za mene katastrofa i ne zanima me ko koliko igra, koliko ima platu, ko mu je zena, koga kara i popije li koje pivo. Ne zanima me plaho ni ko je predsjednik ili direktor, pa ni trener. Cak me ne zanima ni da li igramo za gol vise ili bunker. Eto od mene dosta.
Zanima li te Dodik,Vico predsjednik Borca 2 dana prije nego je usao u savez,predsjednik sudacke komisije bivsi direktor borca a sada u upravi? Nije Mirvic svemoguc,pored borbe da dovedes i isfinansiras ekipu,moras se borit i protiv ovog sto je prosto nemoguce ne samo ove vec i sljedecih sezona.
Vi nemate sredine nikakave slijepo se zastupa sve i svasta.
Treba realno gledati na situaciju a sto se tice odnosa Mirvic - Vico je vise od prijateljskog i ne vidim kakvu to mi borbu vodimo kad malo malo sjede po Sarajevu zajedno.
Na sve kradje se ocigledne Borca sve se zavrsavalo na novinskim natpisima, je li nece ili ne smije ali Mirvic tu ne vodi nikakvu borbu za Sarajevo, sad zbog cega je to tako on zna.
A to da je nesto nemoguce je Zrinski prosle godinr pokazao da je moguce odes tamo toliko bolji i jaci od Borca i das im toliko golova da ih sudija toliko ne moze ponistiti. Mi trazimo u svemu krivca osim u nasem klubu. Dvije utakmice protiv sloge posteno izgubis, posteno si imao sudjenje protiv Borca na Kosevu, bolji ljudi bili. Druga stvar je to sto Mirvic misli da je namazan i da je nekom zamazao oci i ostavi rospiju da prima platu od kluba.
I za kraju za nasu traljavu igru preslikanu od evrope je zasluzan trener ne ja, Mirvic, Vico ili Zrinjski...

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 03 jan 2024, 14:51

Krdzalic pred potpisom
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 03 jan 2024, 14:52

UČLANJUJTE SE!

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 03 jan 2024, 14:53

Eto već 3 kvalitetna u21 igrača u veznom redu za rotacije
90!

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 03 jan 2024, 14:53

03 jan 2024, 13:58
VenamaHrabrih je napisao/la:
03 jan 2024, 13:54
Nećemo Sj. Koreju, ali de banuj onoga, jer nam se ne sviđa kako i šta piše.
Vrijeme je najbolji sudija i ono će pokazati. Samo ti Evanderu piši! Eto, svima ostalima "svaka ko u kamen uklesana". Jest, al' u curku.
Lik od kad je ovdje nije napisao nista pozitivno o klubu,navijacima. Lik je smece i pricacu njegovim jezikom. Ovo sto on radi nije misljenje ili kritika vec zloba,moras za pocetak nauciti razlike. Mozda volis da ti pljuje po klubu?
Možda čovjek ne vidi ništa pozitivno, kao što nisam vidio ni ja od rata na ovamo, a pogotovo u Mirzinoj eri. Ovo je po mome mišljenju, prvi put da klub zauzima čvrst kurs i postoje ozbiljne indicije da FKS ide pravim putem. Možda je jednostavno više umoran od raznoraznih iznevjerenih obećanja, pa sad i u hladno puše.
Ako ćemo biti do kraja iskreni, ko ovdje uopšte zna napisati konstruktivnu kritiku? Svi njegovi postovi, kakvi god da su, kad se stave na jednu hrpu, ne mogu pretegnuti jednu psovku upućenu našem igrača, a kojima vrvi ovaj pdf. Nešto se ne sjećam da ste tako unisono tražili ban tih i takvih osoba.
Možda ti voliš psovanje djece, matera i mnogobrojne uže i šire rodbine igračima?

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 03 jan 2024, 14:53

Još malo pa će se Krdžalić učlaniti, a vi još niste.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 03 jan 2024, 14:54

Morpheus je napisao/la:
03 jan 2024, 14:52
UČLANJUJTE SE!
OBAVEZNO!

Trebao ti bar klub da malo poradi na hajcu. Ovo do sad je nula obicna.

Kakav je ovaj mali novi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 03 jan 2024, 14:54

Krdžalić bi bio dobro pojačanje,samo da šarne

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 03 jan 2024, 14:55

Cora1946 je napisao/la:
03 jan 2024, 14:53
Eto već 3 kvalitetna u21 igrača u veznom redu za rotacije
Samo se nadam da ovo ne znači da Buljubašić ide.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 03 jan 2024, 14:55

Morpheus je napisao/la:
UČLANJUJTE SE!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 03 jan 2024, 14:55

Istinasamo123 je napisao/la:
03 jan 2024, 14:50
03 jan 2024, 02:36
bozovic10 je napisao/la:
03 jan 2024, 00:56

Ne slazem se sa konstatacijom da stojimo odlicno na tabeli. Nemoj se ljutiti ali biti cetvrti u ovoj ligi je sve osim odlicno. Ne biti prvi je za mene katastrofa i ne zanima me ko koliko igra, koliko ima platu, ko mu je zena, koga kara i popije li koje pivo. Ne zanima me plaho ni ko je predsjednik ili direktor, pa ni trener. Cak me ne zanima ni da li igramo za gol vise ili bunker. Eto od mene dosta.
Zanima li te Dodik,Vico predsjednik Borca 2 dana prije nego je usao u savez,predsjednik sudacke komisije bivsi direktor borca a sada u upravi? Nije Mirvic svemoguc,pored borbe da dovedes i isfinansiras ekipu,moras se borit i protiv ovog sto je prosto nemoguce ne samo ove vec i sljedecih sezona.
Vi nemate sredine nikakave slijepo se zastupa sve i svasta.
Treba realno gledati na situaciju a sto se tice odnosa Mirvic - Vico je vise od prijateljskog i ne vidim kakvu to mi borbu vodimo kad malo malo sjede po Sarajevu zajedno.
Na sve kradje se ocigledne Borca sve se zavrsavalo na novinskim natpisima, je li nece ili ne smije ali Mirvic tu ne vodi nikakvu borbu za Sarajevo, sad zbog cega je to tako on zna.
A to da je nesto nemoguce je Zrinski prosle godinr pokazao da je moguce odes tamo toliko bolji i jaci od Borca i das im toliko golova da ih sudija toliko ne moze ponistiti. Mi trazimo u svemu krivca osim u nasem klubu. Dvije utakmice protiv sloge posteno izgubis, posteno si imao sudjenje protiv Borca na Kosevu, bolji ljudi bili. Druga stvar je to sto Mirvic misli da je namazan i da je nekom zamazao oci i ostavi rospiju da prima platu od kluba.
I za kraju za nasu traljavu igru preslikanu od evrope je zasluzan trener ne ja, Mirvic, Vico ili Zrinjski...
Zrinjski ima Beusa. Sta nekog brine kome sad Mirvic i kako daje plate? Jel je dajem ja ili ti? Jel mislis da ce te neko pitati gdje ce svoje licne pare trositi i nama racune polagati. Zaboravite to napokon,odmaknite se od mahalskog razmisljanja,cim izadjete vani negdje to zaboravite da ce vama neko racune polagat.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 03 jan 2024, 14:55

Morpheus je napisao/la:
UČLANJUJTE SE!
Ide dobro
1800+.....i dalje brojimo
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

HZbec
Kontakt:

Post Postao/la HZbec » 03 jan 2024, 14:57

Dobar je Anes, cudi me da mu nisu dali sansu u Lokomotivi
Bog Bosna i Bošnjaci

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 03 jan 2024, 14:57

03 jan 2024, 14:53
03 jan 2024, 13:58
Vrijeme je najbolji sudija i ono će pokazati. Samo ti Evanderu piši! Eto, svima ostalima "svaka ko u kamen uklesana". Jest, al' u curku.
Lik od kad je ovdje nije napisao nista pozitivno o klubu,navijacima. Lik je smece i pricacu njegovim jezikom. Ovo sto on radi nije misljenje ili kritika vec zloba,moras za pocetak nauciti razlike. Mozda volis da ti pljuje po klubu?
Možda čovjek ne vidi ništa pozitivno, kao što nisam vidio ni ja od rata na ovamo, a pogotovo u Mirzinoj eri. Ovo je po mome mišljenju, prvi put da klub zauzima čvrst kurs i postoje ozbiljne indicije da FKS ide pravim putem. Možda je jednostavno više umoran od raznoraznih iznevjerenih obećanja, pa sad i u hladno puše.
Ako ćemo biti do kraja iskreni, ko ovdje uopšte zna napisati konstruktivnu kritiku? Svi njegovi postovi, kakvi god da su, kad se stave na jednu hrpu, ne mogu pretegnuti jednu psovku upućenu našem igrača, a kojima vrvi ovaj pdf. Nešto se ne sjećam da ste tako unisono tražili ban tih i takvih osoba.
Možda ti voliš psovanje djece, matera i mnogobrojne uže i šire rodbine igračima?
Koliko sam losih trenutaka imao sa klubom,razocarenja itd pa nisam kkub pljuvao,opet sam imao neku nadu,pozitivu al nikad na klub kao ovaj pavijan sto radi. Jest,volim da psujem igracima familije,majke itd iz prve si pogodio.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 03 jan 2024, 14:58

Andy Bara

“Anes je mladi reprezentativac BiH i dijete Dinama. Bio je jedan od najboljih juniora. Doveo sam ga u Kustošiju, iz razloga što je Albert Riera tražio igrača koji je mlad i dobar. Preporučio sam ga i otišao je u Olimpiju.

Nije se nikako trebao vraćati u HNL, ali Dinamo je insistirao. Uvjerili su ga da će dobiti priliku i napravili smo grešku, prije svega ja koji sam to dozvolio, jer sam pao na njegove emocije”, rekao je Bara i dodao:

“Vjerovao sam da ako bude igrao u Dinamu da može postati svjetska klasa, ali kada su počele pripreme nije dobivao šansu. Nije se znalo ko šta radi. Trener ga je htio, Uprava nije i na kraju je otišao u Lokomotivu. Dinamo je platio Olimpiji transfer za njega.

Jedna čudna situacija, neobjašnjiva. Sve sam doživio u nogometu, ali ovo je jedna od najčudnijih stvari. Mislim da je dobar igrač i da može napraviti dobru karijeru.”
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 03 jan 2024, 14:58

AVNOJ je napisao/la:
03 jan 2024, 14:55
Morpheus je napisao/la:
UČLANJUJTE SE!
Ide dobro
1800+.....i dalje brojimo
Do petka da je preko 2000!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jan 2024, 14:59

Krdzalic je od Andy Bare igrac,fulio je sa povatkom u Dinamu i menadjer mu je to potvrdio ,bili mu rekli igrat ce bla bla pa sad u Lokomotivi nesto slicno....Mislim da skupa Andy i Mirvic mogu izvuci ozbiljnu lovu za njega...

Btw i dalje sam misljenja da moramo dovuci ofanzivnog veznog boljeg koji ce povuc prema naprijed,to nam je po meni pod moranjem.Nemoraju baš svi biti izlog za prodaju :mrgreen:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 jan 2024, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 03 jan 2024, 14:59

03 jan 2024, 14:05
Al najaci je smecar :lolno: kaze ja sam za vas iznad prosjecno inteligentan,obrazovan,firma i plus u drzavnoj radim jer su me zvali :lolno: Poslije toga koji je in nivo kaze Mirvic kamiondzija :lolno: Nece reci uspjesniji,moze me kupit nego kamiondzija a lik veze sa kamionima nema
Dobro! Zašto to tebe toliko pogađa? Time govori o sebi, a ne o Mirviću. Svaka, prosječno inteligentna osoba, krenut će od činjenice da ništa ne zna van svog kruga djelovanja, odnosno, bit će svjesna svog neznanja.
Mene Mirvić kao Mirvić ne interesuje. Samo me interesuje klub i neću nikad pisati o onomešto ne znam, a počesto prešutim i ono što znam. Ali ako je to njegov način da izrazi brigu, ne treba ga radi toga razapinjati, kao uostalom nikoga od nas

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 03 jan 2024, 15:00

donDondon je napisao/la:
03 jan 2024, 09:10
imas ekipu,imas finansije,imas sd,imas trenera imas investitora i onda klasnicni bosnjo nadje neku zamjerku
a kad kuce se ne pita ni za boju zidova
Sve imas najbolje u ligi i 4 si.Ja necu slijepo biti zaludjen necim sto ovde se predstavlja a mi u biti nista bolji nego 2014.
Ja neznam u kojem svijetu zivite kakvim ocima gledate na svijet,. Ovde sam primjetio da kad se kritika i najmanja uputi javi se 5 matuzalema koji samo sjede i cekaju da se prepiru sa nekim jer nemaju nikakvih obaveza u zivotu.Navijaci Real Madrida nadju zamjerke svom klubu najvecem na svijetu ali eto mi ne smijemo nista ruzno napisati na klub koji je za taj Real amatersko drustvo..
Svi neke napretke vide 2023 je godina a meni je sve u klubu kao da je 2014.
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 03 jan 2024, 15:17, ukupno mijenjano 2 puta.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 03 jan 2024, 15:01

miky_hz je napisao/la:
03 jan 2024, 14:59
.Mislim da skupa Andy i Mirvic mogu izvuci ozbiljnu lovu za njega...
Nisam siguran al mislim da su oni raskinuli saradnju nakon toga
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Bordo10, BungaBum, ErosViverosViv, nedimmmm1337, Vanja8 i 64 gosta.