Vi nemate sredine nikakave slijepo se zastupa sve i svasta.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 02:36Zanima li te Dodik,Vico predsjednik Borca 2 dana prije nego je usao u savez,predsjednik sudacke komisije bivsi direktor borca a sada u upravi? Nije Mirvic svemoguc,pored borbe da dovedes i isfinansiras ekipu,moras se borit i protiv ovog sto je prosto nemoguce ne samo ove vec i sljedecih sezona.bozovic10 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 00:56Ne slazem se sa konstatacijom da stojimo odlicno na tabeli. Nemoj se ljutiti ali biti cetvrti u ovoj ligi je sve osim odlicno. Ne biti prvi je za mene katastrofa i ne zanima me ko koliko igra, koliko ima platu, ko mu je zena, koga kara i popije li koje pivo. Ne zanima me plaho ni ko je predsjednik ili direktor, pa ni trener. Cak me ne zanima ni da li igramo za gol vise ili bunker. Eto od mene dosta.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 jan 2024, 00:51Na tabeli stojimo odlicno za prilike u kojima se nalazimo. Nemojte tisra
Bojac znamo sta i kako.
Zrinjski ubire plodove svog rada.
Nemojte da moramo opet pisati hronoloski i dijelimo na periode, kad je ko ulagaoo u klub, ko je vodio finansije, kakvi su se igraci dovodili.
Klub ide u svim pravcima fino, trebaju jos rezultati da u fullu isprate.,
Dosao nam je covjek za vlasnika kakvog nismo imali. Direktno involviranog u procese i klub, drugaciji od Nama koji ne zna doci do stadiona i klub vidi kao top 11 i brojke.
Za ove “navijace” je nevjerovatno iznosenje prljavog vesa, ruzno pravo iz svoje kuce to iznositi i da su istine zive.
Ne treba obracati paznju na pacenike.
Treba realno gledati na situaciju a sto se tice odnosa Mirvic - Vico je vise od prijateljskog i ne vidim kakvu to mi borbu vodimo kad malo malo sjede po Sarajevu zajedno.
Na sve kradje se ocigledne Borca sve se zavrsavalo na novinskim natpisima, je li nece ili ne smije ali Mirvic tu ne vodi nikakvu borbu za Sarajevo, sad zbog cega je to tako on zna.
A to da je nesto nemoguce je Zrinski prosle godinr pokazao da je moguce odes tamo toliko bolji i jaci od Borca i das im toliko golova da ih sudija toliko ne moze ponistiti. Mi trazimo u svemu krivca osim u nasem klubu. Dvije utakmice protiv sloge posteno izgubis, posteno si imao sudjenje protiv Borca na Kosevu, bolji ljudi bili. Druga stvar je to sto Mirvic misli da je namazan i da je nekom zamazao oci i ostavi rospiju da prima platu od kluba.
I za kraju za nasu traljavu igru preslikanu od evrope je zasluzan trener ne ja, Mirvic, Vico ili Zrinjski...