S.P.husrefbeg je napisao/la: ↑02 jan 2024, 18:03Pa forum i služi za pretpostavke, nagađanja i druge priče koje nisu oficijalnog karaktera. Samo ime ništa ne znači sve je do Azmirove odluke. Ja sam čuo da je zbog licence trebao biti Fudo Grbesic a nastavio bi da radi Buco.
I niko ti ne može zamjeriti jer si forumaš tako slobodno napiši ime.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Znači Slavko Petrovic. Pa dobro nije loš za dril ali nema kod njega lijepog fudbala. Međutim, treba gledati da se što prije osigura opstanak.Hazre je napisao/la: ↑02 jan 2024, 18:23S.P.husrefbeg je napisao/la: ↑02 jan 2024, 18:03Pa forum i služi za pretpostavke, nagađanja i druge priče koje nisu oficijalnog karaktera. Samo ime ništa ne znači sve je do Azmirove odluke. Ja sam čuo da je zbog licence trebao biti Fudo Grbesic a nastavio bi da radi Buco.
I niko ti ne može zamjeriti jer si forumaš tako slobodno napiši ime.![]()
Ako se radi o Slavku Petroviću nisam baš oduševljen. Njegov jedini uspjeh je pobjeda protiv Slobode u finalu kupa. Bar se ja ne sjećam da je šta više napravio u Bih.
Nisam ni ja oduševljen sa Petrovucem al izgleda da je istina. Nema dobrog fudbala za oči al dobro bar će ih tjerati na trku.
Sva je prilika da je istina.Evo sportsport objavio.Nije Klop al mislim da Buco ima šta naučiti od njega pa u nekom budućen mandatu da bude spreman.Lako ću zaboravit dobar fudbal( nismo ga ni imali od Jovića) ako brzo izbori opstanak i otrese Velež bar na penale.
Izgleda da sam pogodio sa Petrovicem.Beledija je napisao/la: ↑02 jan 2024, 21:06Sva je prilika da je istina.Evo sportsport objavio.Nije Klop al mislim da Buco ima šta naučiti od njega pa u nekom budućen mandatu da bude spreman.Lako ću zaboravit dobar fudbal( nismo ga ni imali od Jovića) ako brzo izbori opstanak i otrese Velež bar na penale.
Sad je velika šteta što Karić neće u TC.Petrović izuzetno cijeni igrače njegovog formata.
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Karic je odbio Zelju prije par dana, jedino ako su mu nesto enormno ponudili pa se predomislio. Koliko imam inf . ne ide u Zelju, moze doci do preokreta ali vidjecemo. Sto se tice trenera nekom sam privatno napisao da dolazi trener, ime nisam spominjao, jos uvijek nije nista zvanicno.
Elvir Baljic
Izgleda ove mlade igrace sramota se vratiti odakle su otisli… karic se izdefiniso u igraca u tc, a prije par mjeseci sam Vam napisao da je za Vas i Vase igrace ( manekene, alkose ) najbolja opcija Slavko Petrovic. Sretno.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑02 jan 2024, 23:05Karic je odbio Zelju prije par dana, jedino ako su mu nesto enormno ponudili pa se predomislio. Koliko imam inf . ne ide u Zelju, moze doci do preokreta ali vidjecemo. Sto se tice trenera nekom sam privatno napisao da dolazi trener, ime nisam spominjao, jos uvijek nije nista zvanicno.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Zeljo je trenutno nikakva opcija, stanje nikad gore . Problem je sto mladi ne razmisljaju svojom glavom, drugi ljudi odlucuju za njih.mirsonetz je napisao/la: ↑03 jan 2024, 08:29Izgleda ove mlade igrace sramota se vratiti odakle su otisli… karic se izdefiniso u igraca u tc, a prije par mjeseci sam Vam napisao da je za Vas i Vase igrace ( manekene, alkose ) najbolja opcija Slavko Petrovic. Sretno.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑02 jan 2024, 23:05Karic je odbio Zelju prije par dana, jedino ako su mu nesto enormno ponudili pa se predomislio. Koliko imam inf . ne ide u Zelju, moze doci do preokreta ali vidjecemo. Sto se tice trenera nekom sam privatno napisao da dolazi trener, ime nisam spominjao, jos uvijek nije nista zvanicno.
Elvir Baljic
Pravilo da igrač do 21 g. mora biti u timu je izbacilo mnoštvo momaka u prvi plan. Mnogi su imali zapaženu ulogu u svojim timovima pa su tako Savić i Bašić čak i bili nosiovi igre Zrinjskog, Kulašin i Ćetković Borca.Prva dva su napravili dobre transfere dok druga dvojca su istekom prava zaštićenog god. pali u zaborav. Čitava plejada mladih igrača( Mehmedović, Kapetanobić, Osmić, Drina, Beča, V Subašić, Gasal, Kovčić, Mešinović Brajlović i mnogi drugi) morat će po federalci tražiti povratak u elitu i na žalost većina neće uspjeti.Zato Kariću treba da igra a ne da bude rezerva istrošenom Mekiću. Do njega je, uz korekciju tehnike potencijal koji posjeduje uspjeh mu je na dohvat ruke.
De Balja javno sto samo na inbox. Hocemo svi da znamo kako i sta.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑02 jan 2024, 23:05Karic je odbio Zelju prije par dana, jedino ako su mu nesto enormno ponudili pa se predomislio. Koliko imam inf . ne ide u Zelju, moze doci do preokreta ali vidjecemo. Sto se tice trenera nekom sam privatno napisao da dolazi trener, ime nisam spominjao, jos uvijek nije nista zvanicno.
Nemam nista protiv Petrovica.
Vrijeme ce pokazat.
Mislim da nije losa opcija za ekipe kojima je osnovni cilj opstanak. Al eto, kao sto ovi napisase, s Radnikom je dvaput izasao u Evropu, pa se nadam da ce uspjet tako nesto ponovit i sa nama...
Ako nista ocekivao bih od njega vecu pozrtvovanost u ekipi, bolju fizicku spremu i definitivno vecu odgovornost u defanzivnim zadacima.
Karic - nisam siguran da nam treba.
Defanzivni vezni Delimedjac i Karjasevic - to nam je vjerovatno i najbolje pokrivena pozicija u ekipi.
Centralni vezni - Susic i Ordagic, mogao bi tu uletit kao mladji igrac i zamjena za jednog od ove dvojice, ali plasim se da je on daleko slabiji na lopti od obojice. Ali iako je slabiji s loptom, bolji bi bio sto se tice vrsenja pritiska na protivnicku odbranu.
Mislim, nemam nista protiv da dodje, ali nisam siguran da bi se i kod nas naigrao...
Vrijeme ce pokazat.
Mislim da nije losa opcija za ekipe kojima je osnovni cilj opstanak. Al eto, kao sto ovi napisase, s Radnikom je dvaput izasao u Evropu, pa se nadam da ce uspjet tako nesto ponovit i sa nama...
Ako nista ocekivao bih od njega vecu pozrtvovanost u ekipi, bolju fizicku spremu i definitivno vecu odgovornost u defanzivnim zadacima.
Karic - nisam siguran da nam treba.
Defanzivni vezni Delimedjac i Karjasevic - to nam je vjerovatno i najbolje pokrivena pozicija u ekipi.
Centralni vezni - Susic i Ordagic, mogao bi tu uletit kao mladji igrac i zamjena za jednog od ove dvojice, ali plasim se da je on daleko slabiji na lopti od obojice. Ali iako je slabiji s loptom, bolji bi bio sto se tice vrsenja pritiska na protivnicku odbranu.
Mislim, nemam nista protiv da dodje, ali nisam siguran da bi se i kod nas naigrao...
Dobro dosao sefe. Samo red i disciplina. Ova ekipa ima kvalitet. Samo klub neka odradi svoj posao i to ce biti dobro ako bog da
DOBRO DOŠAO U NAŠ KLUB GOSPODINE PETROVIĆU!

Sad će Memišević Midhat dovesti bar dva živiničanina.
Volio bih da dovedu Faruka Gogića iz GOŠK-a.
Volio bih da dovedu Faruka Gogića iz GOŠK-a.
Amar Kovčić u NK Trnju iz Zagreba.NE TREBA ODUSTATI OD OVOG MOMKA.
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Da sam oduševljen dolaskom Petrovića nisam.
Da sam razočaran nisam. Što napisa Emir12 vrijeme he najbolji sudija. Ipak kad bih birao između lepršavog fudbala i donjeg dijela tabele i tvrdog i negledljivog i gornjeg dijela tabele uvijek bi izabrao ovu drugu opciju. Pre nama je.
Da sam razočaran nisam. Što napisa Emir12 vrijeme he najbolji sudija. Ipak kad bih birao između lepršavog fudbala i donjeg dijela tabele i tvrdog i negledljivog i gornjeg dijela tabele uvijek bi izabrao ovu drugu opciju. Pre nama je.
Šteta za Gogića što nije završen, pogotovu što je malo trebalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.