FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Šta reći, koju posluku porati?
Jedino, ako je istina, pozitivno je od Uprave to da ako su nas Arapi zavlačili, da smo im odmah dali do znanja da pakuju kofere.
Jedino, ako je istina, pozitivno je od Uprave to da ako su nas Arapi zavlačili, da smo im odmah dali do znanja da pakuju kofere.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Ide borba....pripreme su dogovorene, i trener ce brzo.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja znam sta je jedino rjesenje.
Da se Misimovic i Amar pomire
Da se Misimovic i Amar pomire

Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Tu je i hepek impotentan
Nije istina. Naša uprava nije uradila ništa što je bilo dogovoreno. Arapi su tražili da sa nekoliko igrača bude raskinut ugovor. Jedino je rustemović bivši, ali je on sam otišao.MrAmarOsim je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:58Šta reći, koju posluku porati?
I tražili su da bekrić više ne bude u klubu, ali kao što vidimo on je trenutno alfa i omega Željezničara. Vidjeli su ljudi s kim imaju posla.
Novca nemamo, tako da neće biti ni pojačanja. Prije par dana su išli kod premijera federacije Nikšića i molili za novce ...
Mislim da više nema spasa. Od sljedeće sezone smo niželigaš, a mislim da se na tome neće stat.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
-
- Kontakt:
Vjerovatno se uvjek treba gledati i iz drugog ugla. Sta bi se npr desilo kad bi se rijesio tih igraca, pa i sportskog direktora, onda ti dodju ljudi i saopste iste informacije kao sto smo juce dobili. Ovako ispade kao da smo potpisali neki ugovor o namjeri sa njima, mi im dali njihovom treneru nekoliko utakmica kao povjerenje sa nase strane, i na kraju se odluci da posao ipak nije za njega. Fakticki nije bilo obaveza. Ja sam iskreno mislio da je taj potpis ugovora ipak znacio neke sledece korake o kokretnim investicijama u igracki kadar. Ovako ispade da bi bolje prosli sa Alihodzicem na klupi barem bi koji bod vise osvojili.
- dubioza144
- Kontakt:
Jel to Adzem novi stari
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Yebem ti familiju Rumeni
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Ide ovo na dobro, nema potrebe za brigom i sikiracijom 
Ma vala i to sa adzemom je jasan dokaz da nemamo pojma sta hocemo. Covjek nema veze sa ozbiljnim trenerskim poslom vise.
Kako god okrenes nakoj ove vijesti nije da imas neki izbor i za trenera i za igrace. Bice daj sta das.
Na kraju krajeva igraci ce napokon opet biti bez pritiska pa mozda i proigraju malo, naravno ako nas fakat ne dovedu u situaciju da se borimo za opstanak, u tom slucaju pod pritiskom kad budu igrali siguran sam u ispadanje.
Nama treba potpuni remont, od pocetka do kraja ako mislimo biti u buducnosti ozbiljan klub a vec smo toliko pali da narednih 5 godina ne mozemo ocekivati borbu za titulu. U tih 5 godina ce ostali jacati a mi ako ne promijenimo nesto od naredne sezone onda nam je zagarantovano 10 godina bez borbe za vrh a samim tim je klub unisten bez da ispadne iz lige.
Mi se iz ovog moramo izvuci, moramo zaobici podjele. Drugi se raduju ovome sto se desava ali mi ako padnemo, ovi nasi najveci dusmani padaju isto za 2 godine jer ni mirvic nece ulagati duze od jos 2 godine u njih bez rezultata, a kad ode nahebali su gore od nas.
Ovo mozemo spasiti samo MI, ljubitelji kluba, nikakve uprave, manijaci i slicno.
Kako god okrenes nakoj ove vijesti nije da imas neki izbor i za trenera i za igrace. Bice daj sta das.
Na kraju krajeva igraci ce napokon opet biti bez pritiska pa mozda i proigraju malo, naravno ako nas fakat ne dovedu u situaciju da se borimo za opstanak, u tom slucaju pod pritiskom kad budu igrali siguran sam u ispadanje.
Nama treba potpuni remont, od pocetka do kraja ako mislimo biti u buducnosti ozbiljan klub a vec smo toliko pali da narednih 5 godina ne mozemo ocekivati borbu za titulu. U tih 5 godina ce ostali jacati a mi ako ne promijenimo nesto od naredne sezone onda nam je zagarantovano 10 godina bez borbe za vrh a samim tim je klub unisten bez da ispadne iz lige.
Mi se iz ovog moramo izvuci, moramo zaobici podjele. Drugi se raduju ovome sto se desava ali mi ako padnemo, ovi nasi najveci dusmani padaju isto za 2 godine jer ni mirvic nece ulagati duze od jos 2 godine u njih bez rezultata, a kad ode nahebali su gore od nas.
Ovo mozemo spasiti samo MI, ljubitelji kluba, nikakve uprave, manijaci i slicno.
Bog te mazo 130KM **** Macron dux sa grbom u Shopu… Red Bull Salzburg ima nize cijeni trenerki i duxa
i necudi me sto smo u qrcu!
Ovo sve sto se desava je bar za mene znak da ispadamo… jos nisam vidio bar u evropi da je trener preko e-maila poslao/podnio ostavku
i necudi me sto smo u qrcu!
Ovo sve sto se desava je bar za mene znak da ispadamo… jos nisam vidio bar u evropi da je trener preko e-maila poslao/podnio ostavku
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
- invincible1921
- Kontakt:
Slazem se da je Basic nikakav tener..pogotvo crna serija koju je imao..previse je jbg. Mada moje misljenje da je osto vjerovatno se ne bi doveli dje smo sad.
Ono bilo bi prezivi sigurno budi 7/8. i tjt do boljih dana.
Mada lako je i meni sad pricat..mozda bi isti radpad bio i da je osto jer ocigledno sa igracima nije dosta toga stimali.
Nemam neko misljenje o Nedi, al odgleda onaj podcast cisto da vidim zna li sta vise, iskreno trebaju ljudi prestati razmisljati o bilo cemu osim opstanku. Dovedi neku siguricu da nas izvuce i tjt...sezona je ionako izgubljena a mi nismo svjesni ocigledno koliko lako mozemo ispast i dozivjet nevidjenu bruku.
Raja prica o planovima za burucnost mijenja uprave igrace...a mi na ivici ponora sa tendecijom pada u istu
O Arapu treneru se moglo naslutit kakav je kad je predlozio da se otjera 15 igraca...pa ne bi da smo Real jbt
=\_1921_/=
Kad je press?
- MocMahale444
Glupa prica pa taj Basic je ostao bez dva najbolja igraca i uz to Stila nije ni blizu kao prosle sezone.
Sablja je sve to imao pa se patio ko riba na suhom.
Basicu poturili Alisona, Bibera i Turanjanina.
Hajde ba nema veze s vezom, za to je kriv imenom i prezimenom SAMIR BEKRIC.
Ovog celavog brabonjka nam doveli on veze s vezom.
Kuku lele na bretele.
Kuku lele na bretele.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Imao je Basic i Hodzica i Santosa. Pa se ne sjecam nekih predstava. Na kraju je i protiv Slobode bilo guravo.
Osim predstave od pojedinaca kako je Hodzic glavom van Zelje..
Aminovao je sva pojacanja, neke je sa probe uzeo Turanjanin, Alyson npr..
Osim predstave od pojedinaca kako je Hodzic glavom van Zelje..
Aminovao je sva pojacanja, neke je sa probe uzeo Turanjanin, Alyson npr..
A dzaba to njima govoritMocMahale444 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 19:26Glupa prica pa taj Basic je ostao bez dva najbolja igraca i uz to Stila nije ni blizu kao prosle sezone.
Kuku lele na bretele.
Nerminu odu dva najbolja igraca,dovedu mu teske panjeve umjesto pojacanja koja ga jos sabotiraju uz lopova Bekrica
Svakog ces vidjet da tjeraju ali legendu njihovu jok
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Za koji dan ce prica da je Bekric i ovog Arapa minirao
-
- Kontakt:
Rumeni kriv, otjerao arape, Jozaka, kriminalca Sapinu..Hansestadt je napisao/la: ↑03 jan 2024, 19:32Za koji dan ce prica da je Bekric i ovog Arapa minirao
Trebao je otjerati 20 igraca i sebi dati otkaz, da bi Hakim imao odrijesene ruke. Nisam tucetov fan, ali kad vidim ko ga pljuje ne mogu da ga "ne branim".
Slicna prica kao i sa Diglisicem, isti ljudi, iste reakcije na forumu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.