Bože sto je lijepo Sarajevo moje
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bože sto je lijepo Sarajevo moje
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
A da, Crnogorac ovaj, totalno sam smetnuo da je on Matanovic. Steta ponadao sam se da je Igor Matanovic, on je top!fks74 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 18:58Marko Matanović, momak već stigao.hz033 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 18:31Matanovic Igor ?Zizou je napisao/la: ↑03 jan 2024, 17:58Krzdalic je odlicno pojecanje!
Sarajevo ce sigurno zaraditi fini para ako ga proda za koju godinu.
Matanovic i Krzdalic dolaze
Sad je pitanje ko sve odlazi Balta i Vrancic? Buljabasic ?
Mozda cak i Mustafic, prica se da ima neku ponudu.
Evo sad ipak citam da Vrancic odlazi.
Ako je on, koliko je to sigurno ? On je top!
U novi boj ...
Ko ce vam biti novi trener, sta ja sa projektom iz Arabije

- TurkishAirlines
Strah me i pomisliti sta bi bilo da imamo vise udaraca na gol u gostima
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Pa nemojte više lažnog biznismena sramotiti, stvarno ce napravit haos na forumujurisicduska je napisao/la: ↑03 jan 2024, 11:17Evander
Viveros je došao besplatno.
Zbog neispunjavanja ugovornih obaveza Viverosu od Sarajeva nije isplaćena niti jedna plata.
Viveros je posuđen CD La Equidad Seguros SA sa mogućnošću otkupa za 500.000 eura na kraju sezone.
Usput velika šteta za njeg, jer je igracina ali nije mogao ovdje da se navikne.

još ako se završi ovaj transfer sa Penom...
al "navijač" govori da se u njegovom klubu peru pare
Banuj to Morteme
-
- Kontakt:
Sloga i jedinstvo ih sve boli,ne samo njih vec i lazne legende,dusmane.Riki10HZ je napisao/la: ↑03 jan 2024, 18:39Usutile se plave kone i zjanili se kakva sloga vlada konacno medju navijacima Sarajeva. Kontali ubaciti nemira ko ranijih puta li ne prolazi vise strumfovcici mali i mi smo se opametili doduse ima jos izuzetaka ali nadoci ce ako nista manjina su hvala Bogu... A sto kaze ovaj gore mi bi nesto da ae pitamo ne mozemo 10 milja skupit clanova ocm fuj bolje da sutimo i pokrijemo se i zajvaljujemo na Ismiru sto je dosao i spasio nas...
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
Neka se napuše qrca,sutra idu tri članske abdmosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 19:31Sloga i jedinstvo ih sve boli,ne samo njih vec i lazne legende,dusmane.Riki10HZ je napisao/la: ↑03 jan 2024, 18:39Usutile se plave kone i zjanili se kakva sloga vlada konacno medju navijacima Sarajeva. Kontali ubaciti nemira ko ranijih puta li ne prolazi vise strumfovcici mali i mi smo se opametili doduse ima jos izuzetaka ali nadoci ce ako nista manjina su hvala Bogu... A sto kaze ovaj gore mi bi nesto da ae pitamo ne mozemo 10 milja skupit clanova ocm fuj bolje da sutimo i pokrijemo se i zajvaljujemo na Ismiru sto je dosao i spasio nas...
Samo dovodit mlade igrače poput Matanovića, Krdžalića, i Mehmedovića te provjerene igračine poput Renana. Ne trebamo biti klub koji oživljava ikome karijeru, niti dovoditi "zvučna" imena koja ni sama ne znaju kako su dospjeli do Premier Lige/La Lige i tu naravno uveliko podbacili.
Bravo Senijade i Simone
Bravo Senijade i Simone

TAKO JE BRACO! Samo sebe gledat idemo se uclanivat baa... Volim te Sarajvo!Anex je napisao/la: ↑03 jan 2024, 19:46Neka se napuše qrca,sutra idu tri članske abdmosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 19:31Sloga i jedinstvo ih sve boli,ne samo njih vec i lazne legende,dusmane.Riki10HZ je napisao/la: ↑03 jan 2024, 18:39Usutile se plave kone i zjanili se kakva sloga vlada konacno medju navijacima Sarajeva. Kontali ubaciti nemira ko ranijih puta li ne prolazi vise strumfovcici mali i mi smo se opametili doduse ima jos izuzetaka ali nadoci ce ako nista manjina su hvala Bogu... A sto kaze ovaj gore mi bi nesto da ae pitamo ne mozemo 10 milja skupit clanova ocm fuj bolje da sutimo i pokrijemo se i zajvaljujemo na Ismiru sto je dosao i spasio nas...
Meni je fakat nevjerovatno da neko ko sebe naziva navijacem FKS u situaciji kad se fakat vidi da se pravi nekakav sistem u svakom aspektu kluba moze da pljuje i negoduje i izmislja razne idiotarije. Evo cak ima primjer u komsiluku koji ponizavanja kluba trpe njihovi navijaci i ono opet nesta nezadovoljno a smijem glavu dati da ovi evanderi istinasamo i lukasi koseva nisu vidjeli ni na slikama. Jer nema mi drugog objasnjenja takvog nezadovoljstva.
Fakat mozda i ne treba obracati paznju i jednostavno ignorisati takve likove ali ne mogu, moram prokomentarisati.
Samo me zanima konkretan i stvaran razlog stalnog pljuvanja. Nedostatak inteligencije da se vidi dalje od 4 mjesta?
Najureni iz kluba?
Nisu nasi navijaci?
Ne vidim nista drugo.
Ok je imati razlicito misljenje i konstruktivna kritika, ali ovo nema veze s tim! Ovo je ko kompanija Zeka runda isl.
Fakat mozda i ne treba obracati paznju i jednostavno ignorisati takve likove ali ne mogu, moram prokomentarisati.
Samo me zanima konkretan i stvaran razlog stalnog pljuvanja. Nedostatak inteligencije da se vidi dalje od 4 mjesta?
Najureni iz kluba?
Nisu nasi navijaci?
Ne vidim nista drugo.
Ok je imati razlicito misljenje i konstruktivna kritika, ali ovo nema veze s tim! Ovo je ko kompanija Zeka runda isl.
Privrženost,pripadnost i ljubav dokažimo članstvom,ovo moramo prekucati
TurkishAirlines je napisao/la: ↑03 jan 2024, 19:21Strah me i pomisliti sta bi bilo da imamo vise udaraca na gol u gostima
TurkishAirlines je napisao/la: ↑02 jan 2024, 20:05Mi se ovde prepiremo oko legendi kluba, a mi na gostovanje idemo sa nadom da cemo bar sutnuti na gol.
Skontali smo kralju ovo za sut, dobro je...TurkishAirlines je napisao/la: ↑28 dec 2023, 19:26
Uz ova pojacanja, aBd mozemo ocekivati koji sut u okvir gola kad izadjemo iz Sarajeva![]()
Prvi put na Koševu na utakmici Sarajeva bio 1990, kad ti nisi bio ni rođen, u periodu od 1996 pa do osnivanja Premijer lige imam vise gostovanja nego ti domacih utakmica u životu sto si vidio, baklje krio u gačama, ni sam ne znam koliko sam pendreka dobio po leđima po raznim našim vukojebinama i takav jazavac napise da nisam Koševa vidio. Živ bio zaobiđi me i ne spominji vise nikad.nokee je napisao/la: ↑03 jan 2024, 20:00Meni je fakat nevjerovatno da neko ko sebe naziva navijacem FKS u situaciji kad se fakat vidi da se pravi nekakav sistem u svakom aspektu kluba moze da pljuje i negoduje i izmislja razne idiotarije. Evo cak ima primjer u komsiluku koji ponizavanja kluba trpe njihovi navijaci i ono opet nesta nezadovoljno a smijem glavu dati da ovi evanderi istinasamo i lukasi koseva nisu vidjeli ni na slikama. Jer nema mi drugog objasnjenja takvog nezadovoljstva.
Najureni iz kluba?
Nisu nasi navijaci?
Ne vidim nista drugo.
Mislim da Krdzalic moze biti jedan veliki dobitak ako se bude imalo strpljenja s njim. S 19 godina jako dobar igrac, samo mu minute trebaju.
U svakom slucaju lijepa transfer politika da se dovode mladi igraci, zeljni dokazivanja. Naravno, golman je izuzetak jer se trazio neko s iskustvom.
Penarandu bih bez razmisljanja prodao, a onda doveo neku zamjenu s dosta manjom platom
U svakom slucaju lijepa transfer politika da se dovode mladi igraci, zeljni dokazivanja. Naravno, golman je izuzetak jer se trazio neko s iskustvom.
Penarandu bih bez razmisljanja prodao, a onda doveo neku zamjenu s dosta manjom platom
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Pokazi ulaznicu iz ’96 i povjerovat cemo tiLucas je napisao/la: ↑03 jan 2024, 20:14Prvi put na Koševu na utakmici Sarajeva bio 1990, kad ti nisi bio ni rođen, u periodu od 1996 pa do osnivanja Premijer lige imam vise gostovanja nego ti domacih utakmica u životu sto si vidio, baklje krio u gačama, ni sam ne znam koliko sam pendreka dobio po leđima po raznim našim vukojebinama i takav jazavac napise da nisam Koševa vidio. Živ bio zaobiđi me i ne spominji vise nikad.nokee je napisao/la: ↑03 jan 2024, 20:00Meni je fakat nevjerovatno da neko ko sebe naziva navijacem FKS u situaciji kad se fakat vidi da se pravi nekakav sistem u svakom aspektu kluba moze da pljuje i negoduje i izmislja razne idiotarije. Evo cak ima primjer u komsiluku koji ponizavanja kluba trpe njihovi navijaci i ono opet nesta nezadovoljno a smijem glavu dati da ovi evanderi istinasamo i lukasi koseva nisu vidjeli ni na slikama. Jer nema mi drugog objasnjenja takvog nezadovoljstva.
Najureni iz kluba?
Nisu nasi navijaci?
Ne vidim nista drugo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.