Za neke sam se države iznenadio da su uopšte na listi

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Za neke sam se države iznenadio da su uopšte na listi
Sabura Maršale, ne nerviraj se stari. Samo sebi škodiš jbg.
Centre forward je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:46Pozz drugovi, treba mi pomoć ako se neko susret'o.
Naime, skenir'o sam neke dokumente i u pdf pa mi ovaj iz kopirnice poslo na email. Imam 6 dokumenata, a on je to "strp'o"u 2, a ja ih moram poslat' pojedinačno. Je li neko zna kako da recimo to nekako isiječem il' kako već da od 1 pdf-a napravim tri dokumenta, isto pdf?
Zahvaljujem.
Mislim da u bolnici (kad pacijenti tu preminu) kod takvih slucajeva bude ponudjena pomoc psihologa (dom zdravlja isto ima centar za mentalno zdravlje gdje su psiholozi), sad sto vecina ljudi odbije je druga stvar. Ne znam jel ovdje bio ukljucen i CZSR u njihovoj sredini, al u dosta slucajeva ljudi odbijaju to jer im je razgovor sa psihologom jos tabu tema.
Postoje li grupe, gdje ljudi idu sa slicnim"problemima", pa uz pomoc strucnog lica skupa/kolektivno pricaju o tome? I to zna pomocirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 17:02Mislim da u bolnici (kad pacijenti tu preminu) kod takvih slucajeva bude ponudjena pomoc psihologa (dom zdravlja isto ima centar za mentalno zdravlje gdje su psiholozi), sad sto vecina ljudi odbije je druga stvar. Ne znam jel ovdje bio ukljucen i CZSR u njihovoj sredini, al u dosta slucajeva ljudi odbijaju to jer im je razgovor sa psihologom jos tabu tema.
https://www.pdfill.com/pdf_tools_free.htmlCentre forward je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:46Pozz drugovi, treba mi pomoć ako se neko susret'o.
Naime, skenir'o sam neke dokumente i u pdf pa mi ovaj iz kopirnice poslo na email. Imam 6 dokumenata, a on je to "strp'o"u 2, a ja ih moram poslat' pojedinačno. Je li neko zna kako da recimo to nekako isiječem il' kako već da od 1 pdf-a napravim tri dokumenta, isto pdf?
Zahvaljujem.
Daleko najlaksa opcija. Otvori pdf dokument, pritisni CTRL + P, gore kod printer umjesto printera pritisni save as pdf.Centre forward je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:46Pozz drugovi, treba mi pomoć ako se neko susret'o.
Zahvaljujem.
Ljudino, mašinicu u ruke i obrij se prije nego počneš izigravat moralnu vertikalu.nerkolfc je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:09100%Felixians4 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 14:20Pojedinci koji opetovano prezentiraju takve kletve i grozote poput maršala kolegama forumašima, a nisu kažnjeni za isto, dok je gro vrsnih forumaša napustilo forum, katastrofalna je politika administrature
Naravno da je tabu, ljudi ce radije otici u apoteku ili praviti se kao da nemaju problema negoli potraziti strucnu pomoc.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.