Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 04 jan 2024, 08:46, ukupno mijenjano 1 put.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Ako se dovoljno puta ponovi da Vlada FBiH osigurava 60% budžeta Veleža, to će stvarno postati istina.
NOT.
NOT.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Crnogorsko govedo.
-
- Kontakt:
Kako zavrsi ona anketa neki dan o najboljoj postavi polusezone? Jesmo li izabrali Velez posto nas najvise ima u drzavi
Do krila su bila dva uljeza primjetio sam

Do krila su bila dva uljeza primjetio sam

Da nije režima...
Da nije Torpeda...
Da nije Tana...
Da nije Kusturice...
Da nije Selimovića...
Da nije Ibrakovića...
Da nije Nam-a...
Da nije Sabrine...
Da nije Mirvića...
Da nije Ajle...
Da nije Vice...
Da nije općine...
Da nije kantona...
Da nije saveza...
Da nije države...
Da nije, da nije, da nije... Sarajeva nigdje ne bi bilo.
Kratak je dan, a previše je želja. Pardon, a previše je "da nije, da nije..."
Da nije Torpeda...
Da nije Tana...
Da nije Kusturice...
Da nije Selimovića...
Da nije Ibrakovića...
Da nije Nam-a...
Da nije Sabrine...
Da nije Mirvića...
Da nije Ajle...
Da nije Vice...
Da nije općine...
Da nije kantona...
Da nije saveza...
Da nije države...
Da nije, da nije, da nije... Sarajeva nigdje ne bi bilo.
Kratak je dan, a previše je želja. Pardon, a previše je "da nije, da nije..."
-
- Kontakt:
Kaže Ara Legero , kad je on igrao za marku da se to nije dovoljno cijenilo, torcida murale crta Kalini .
"Kalinić će u Hajduku igrati za jedan euro mjesečno"
"Hvala što ste došli u ovolikom broju, naš Armin ovo i zaslužiuje. Istakao bi da je Arminu bio cilj da se vrati u naš klub, da da sve od sebe da klub ispuni svoje ciljeve. Finansijski uslovi ga nisu zanimali, jednostavno dečko nije želio da ima primanja, želi da pomogne klubu, da ostvari ciljeve i mi ćemo tu pomoći da naš Armin vrati se u svoju formu. Svi znamo njegov kvalitet i potrudit ćemo se da bude A reprezentativac. Siguran sam da će imati podršku igrača, uprave, a siguran sam i naših sjajnih navijača. Ovo je još jedno iznenađenje za naše navijače i svima nama želim sreću u nastavku prvenstva"
i ono ga otjera ko kera
Ara > Kalina
"Kalinić će u Hajduku igrati za jedan euro mjesečno"
"Hvala što ste došli u ovolikom broju, naš Armin ovo i zaslužiuje. Istakao bi da je Arminu bio cilj da se vrati u naš klub, da da sve od sebe da klub ispuni svoje ciljeve. Finansijski uslovi ga nisu zanimali, jednostavno dečko nije želio da ima primanja, želi da pomogne klubu, da ostvari ciljeve i mi ćemo tu pomoći da naš Armin vrati se u svoju formu. Svi znamo njegov kvalitet i potrudit ćemo se da bude A reprezentativac. Siguran sam da će imati podršku igrača, uprave, a siguran sam i naših sjajnih navijača. Ovo je još jedno iznenađenje za naše navijače i svima nama želim sreću u nastavku prvenstva"
i ono ga otjera ko kera
Ara > Kalina
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Neka se spremi sunčana Barcelona. Dolazi svjetski raritet.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Sta ti je kume ba,pa nece niko da radi dzaba sa ekipom od kojih pola ima stipendijske ugovore.Lakrdija od kluba.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trolanje i podjebavanje na stranu sad, Željkan ako čučne, to će biti samo zato jer su im navijači većim dijelom idoti koji u svemu vide nešto pozitivno i traže neke druge krivce. Nema jarane ništa pozitivno kod vas, na korak ste od druge lige, svi ste krivi, počnite da se vadite kako znate i umijete. Horde nikad ne bi ovako šutile i radile ovo što rade TM, nek priča ko šta hoće. Kod njih izgleda svi bitni likovi su ili potkupljeni ili imaju neke svoje druge ciljeve, čitaj "punjenje džepa opet". Šprdali se sa našim bojkotom i sličnim stvarima, ali kod nas se odmah digne raja, nešto se radi. Kod njih nit je iko kriv, nit odgovoran, daj samo strpljenja i humanitarnih brojeva... 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- napoleon72
- Kontakt:
Tacno tako. A u jug svi gledaju kao u svetu kravu, ne smije niko pisnut. Klub im doslovno na ivici gasenja, ili jos gore, ispadanja u nizi rang iskljucivo na zelenom terenu (njih da porezna izbaci za 10 godina bi se mitovi pricali da ih je rezim zaustavio kad su trebali Barseloni guzove poderat, ovako ne mogu nista reci), a oni se furaju da su against modern football i da se niko sa Zeljom nece igrat.joker90 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 11:11Trolanje i podjebavanje na stranu sad, Željkan ako čučne, to će biti samo zato jer su im navijači većim dijelom idoti koji u svemu vide nešto pozitivno i traže neke druge krivce. Nema jarane ništa pozitivno kod vas, na korak ste od druge lige, svi ste krivi, počnite da se vadite kako znate i umijete. Horde nikad ne bi ovako šutile i radile ovo što rade TM, nek priča ko šta hoće. Kod njih izgleda svi bitni likovi su ili potkupljeni ili imaju neke svoje druge ciljeve, čitaj "punjenje džepa opet". Šprdali se sa našim bojkotom i sličnim stvarima, ali kod nas se odmah digne raja, nešto se radi. Kod njih nit je iko kriv, nit odgovoran, daj samo strpljenja i humanitarnih brojeva...![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Malo je to drugačije, vi ste tražili smjene trenera i ljudi u administraciji. Mi smo to skandiranjem sa juga rješavali.joker90 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 11:11Trolanje i podjebavanje na stranu sad, Željkan ako čučne, to će biti samo zato jer su im navijači većim dijelom idoti koji u svemu vide nešto pozitivno i traže neke druge krivce. Nema jarane ništa pozitivno kod vas, na korak ste od druge lige, svi ste krivi, počnite da se vadite kako znate i umijete. Horde nikad ne bi ovako šutile i radile ovo što rade TM, nek priča ko šta hoće. Kod njih izgleda svi bitni likovi su ili potkupljeni ili imaju neke svoje druge ciljeve, čitaj "punjenje džepa opet". Šprdali se sa našim bojkotom i sličnim stvarima, ali kod nas se odmah digne raja, nešto se radi. Kod njih nit je iko kriv, nit odgovoran, daj samo strpljenja i humanitarnih brojeva...![]()
Koje zahtjeve Manijaci mogu iznijeti u ovakvoj situaciji kad je cijela vertikala truhla, od portira do direktora.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Vjeruj da sam se i ja na max sprdao i trollao ih ali vise nema potrebe nikakve za tim. Svi vide sve šta je konačni cilj da se uradi od Želje, ali na nasu srecu oni koji trebaju ne vide. Ali stvarno sam iznenađen da je ogromna ali ogromna manjina navijaca Zelje svjesna gdje se nalaze, sta im se sprema i šta su postali. I kada ovako kreneš normalno da diskutujes o stvarima koje se naziru i vide, oni okrenu priću na Mirvića, Velež, Borac, pranje para i svi su krivi ali oni nisu. Moji prijatelji navijaci Zelje su u bunilu sto im se navijacka skupina ne oglasava (i ja sam u neku ruku). Sve im je na neko strpljenje, sabur, pokusavanje zavrtanja ruku, talovi ispod stola, surovanje sa novinarima.joker90 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 11:11Trolanje i podjebavanje na stranu sad, Željkan ako čučne, to će biti samo zato jer su im navijači većim dijelom idoti koji u svemu vide nešto pozitivno i traže neke druge krivce. Nema jarane ništa pozitivno kod vas, na korak ste od druge lige, svi ste krivi, počnite da se vadite kako znate i umijete. Horde nikad ne bi ovako šutile i radile ovo što rade TM, nek priča ko šta hoće. Kod njih izgleda svi bitni likovi su ili potkupljeni ili imaju neke svoje druge ciljeve, čitaj "punjenje džepa opet". Šprdali se sa našim bojkotom i sličnim stvarima, ali kod nas se odmah digne raja, nešto se radi. Kod njih nit je iko kriv, nit odgovoran, daj samo strpljenja i humanitarnih brojeva...![]()
Mi se satrali da ih ugasimo na derbiju ali nismo vidjeli da se oni gase sami ima 10 godina
Uvijek mi je bilo cudno vidjeti dobro popunjenu Grbavicu kada je situacija užasna, sada shvatam da nisu mogli gori potez povlačiti od te podrške. Trenutno, nikada im gore situacija u klubu a oni šute, osim na forumima, a i to što je na forumima malo glasnije brzo utihne.
Uvijek mi je drago bilo što je kod nas uvijek postojala kriticki nastrojena masa, što i kada je sve bilo potaman uvijek smo tražili neku grešku i tu grešku ispravljali u koraku. Malo smo se i mi kao razjedinili,ali sitno je to i totalno nebitno u kontekstu ove priće, ali ovo kod njih sve vuče na propast, a nemaju zrno svjesnosti da su sami sebi krivi.
Vrhunski početak 2024. godine.
- TurkishAirlines
Dobra stvar je sto su otpisani igraci opet upisani 
Samo jadan Kosoric poletio da ode, a idealan je za zelju bio. Pogotovo sljedece godine u drugoj ligi

Samo jadan Kosoric poletio da ode, a idealan je za zelju bio. Pogotovo sljedece godine u drugoj ligi
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Sve o tome kako im u klubu razmisljaju govori cinjenica da im je Jusufbegovic prva zelja. Pa to je tragikomicno jbt, bolje da Stilicu daju da bude trener-igrac. Inteligentan je momak, a i vjerovatno veci autoritet bi imao u svlacionici od Nedima.
Meni se čini da i jug neku svoju računicu ima u svemu ovome. Baš se more hijena okupilo oko vas, oko tog pomoćnog, čega već. Misimović, Amar, jug, ne zna se više ni ko pije ni ko plaća, ni ko kome nogu potura. Boga mi ko onaj klip, kad Mirvad kaže da Želju ništa ne vadi.Virtu4l je napisao/la: ↑04 jan 2024, 11:54Malo je to drugačije, vi ste tražili smjene trenera i ljudi u administraciji. Mi smo to skandiranjem sa juga rješavali.joker90 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 11:11Trolanje i podjebavanje na stranu sad, Željkan ako čučne, to će biti samo zato jer su im navijači većim dijelom idoti koji u svemu vide nešto pozitivno i traže neke druge krivce. Nema jarane ništa pozitivno kod vas, na korak ste od druge lige, svi ste krivi, počnite da se vadite kako znate i umijete. Horde nikad ne bi ovako šutile i radile ovo što rade TM, nek priča ko šta hoće. Kod njih izgleda svi bitni likovi su ili potkupljeni ili imaju neke svoje druge ciljeve, čitaj "punjenje džepa opet". Šprdali se sa našim bojkotom i sličnim stvarima, ali kod nas se odmah digne raja, nešto se radi. Kod njih nit je iko kriv, nit odgovoran, daj samo strpljenja i humanitarnih brojeva...![]()
Koje zahtjeve Manijaci mogu iznijeti u ovakvoj situaciji kad je cijela vertikala truhla, od portira do direktora.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- napoleon72
- Kontakt:
Jug i generalno navijaci su glavni krivci za sve ovo kod njih. Kult licnosti je stvoren od raznoraznih persona, Bekricu se klanjali a jednu im je titulu direktno izbio pa onda u svlacionici skakao uz "bice Zeljo qrac sampion", a danas je SD najgoreg Zelje ikad. Ko ga stiti, sto se njegova glava ne trazi? Kod nas se uvijek trazila smjena i SDa i trenera, u paketu su letjeli. Njima krivi Basic i Alyson, a nije kriv onaj ko je tom Basicu doveo tog Alysona.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ovo sve pisu navijaci kluba koji su bojkotovali Ajlu, a koja im je i dan danas u klubu. Da ne spominjem da je navijac Zelje uvijek bila.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- napoleon72
- Kontakt:
Pisu navijaci koji su se rijesili agenture na tribini, koji su kasnije oformili tijelo koje je dovelo investitora i spasilo klub od dubioze. Navijaci koji su borbama hiljadu puta spasavali klub od raznoraznih lesinara. Al po vama je bolje sutit i cekat sadaku.KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 jan 2024, 12:18Ovo sve pisu navijaci kluba koji su bojkotovali Ajlu, a koja im je i dan danas u klubu. Da ne spominjem da je navijac Zelje uvijek bila.
A kad smo kod tog ko je ciji navijac, kapiten Mekic vam u bordo dukserici na Kosevo dolazi, bivsi trener za kojim placete sad javno izjavio da je bio bordo sako kupio da dodje na Kosevo, bivsi kapiten Stanic kojem ste parole dizali odrastao na sjeveru.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- invincible1921
- Kontakt:
"Tako reci na guzove"NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jan 2024, 00:22Ne znam zasto o Karacicu ne razmisljaju. Eto slobodan od nedavno, a covjek je dobar trener i zna voditi ekipe dna i sredine tabele. Jusufbegovic je dobar za prokomentarisati sta na Areni, inace tanak strucnjak i voli opsovati igracu.

=\_1921_/=
Doskorašnji član Tuzla Cityja Belmin Mešinović nalazi se na meti FK Željezničar, saznaje N1.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.