FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Znači Arapi otpali.Svejedno je, svakako je bila upitna stručnost Hakima. Pored toga na prvu je bila izražena arapska bahatost kod lika. iDEMO DALJE.
ne OSTAVKE. Vadite kako znate i umijete. Što se tiče trenera, ne mogu vjerovati da neko plače za Bašićem. Najveća greška je što se nije prihvatila ostavka ublehaša pred derbi. Koga dovesti?? Prijeko nam je potreban trener koji poznaje ligu, i koji će izvući maksimum od igrača koje bude imao na raspolaganju. Opcije su razne: Jusufbegović, Karačić, Alihodžić, ALispahić... Koga dovesti?? Odgovornost neka preuzme uprava. Opstanak mora biti osiguran, pa na kraju sezone reset. Biće guravo proljeće. Moje je da dođem i podržim ekipu.
ne OSTAVKE. Vadite kako znate i umijete. Što se tiče trenera, ne mogu vjerovati da neko plače za Bašićem. Najveća greška je što se nije prihvatila ostavka ublehaša pred derbi. Koga dovesti?? Prijeko nam je potreban trener koji poznaje ligu, i koji će izvući maksimum od igrača koje bude imao na raspolaganju. Opcije su razne: Jusufbegović, Karačić, Alihodžić, ALispahić... Koga dovesti?? Odgovornost neka preuzme uprava. Opstanak mora biti osiguran, pa na kraju sezone reset. Biće guravo proljeće. Moje je da dođem i podržim ekipu.
-
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
670 clanova za 4 dana nove godine, hajmo zeljovci produzite clansku idemo do nedjelje prebaciti brojku od 1000 clanova.
Zanemarite trenutnu situaciju u klubu biti clan kluba je STVAR FILOZOFIJE, nemojte se pokolebati.
Zanemarite trenutnu situaciju u klubu biti clan kluba je STVAR FILOZOFIJE, nemojte se pokolebati.
Zato što je Misketo **** koji radi po naredbi, opstruirali su svaki mogući ulazak vanjskog kapitala u klub jer hoće da grande miske pozajmi i da bude spasiocSudoHusika je napisao/la: ↑03 jan 2024, 20:17Što si ti toliko protiv Edisa?VeteranSA je napisao/la: ↑03 jan 2024, 20:08Razotkrio je on sebe...čuj " staze stare slave" a ne uzmeš boda na gostovanju, gdje si ti Želju gledo moj Kovačeviću, uhljebu.
Čuvo si priču za Misimovića, i nakon bojkota i opstrukcija Diglisica, Mirvica, i ovih Saudijaca( nisi sam naravno) sad si našo nešto pametovat.
Fataj se državnih jasli, ne radi ništa, a uzimaj cifru i šuti. To ti je najpametnije..
Ja mislim da je on sasvim solidan posao uradio, čak štaviše, odličan. U sljedeću sezonu bi ušli maltene čisti k'o suza.
On je tv u boji za ove debilčine koji su ostali u UO. Pogledaj saziv i od koga mi očekujemo da nas spasi ispadanja... Jusuf, Amira, Balić i nekakva 2 zvekir novinara... znači, no comment.
I kad god je Veteran protiv nekog budi siguran da je sa razlogom, on voli ovaj klub kao malo ko
-
- Kontakt:
Izgleda da je kraj veoma blizu.
Lik je mutan ko Vardar, daleko mu lijepa kuća bila. tačno se vidi da je pripremao teren za nekoga. Neka se drži posla u centralnoj banci gdje ionako ništa ne radi i to za extra lovu i ne sere previše.Zoze19 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 10:47Zato što je Misketo **** koji radi po naredbi, opstruirali su svaki mogući ulazak vanjskog kapitala u klub jer hoće da grande miske pozajmi i da bude spasiocSudoHusika je napisao/la: ↑03 jan 2024, 20:17Što si ti toliko protiv Edisa?VeteranSA je napisao/la: ↑03 jan 2024, 20:08Razotkrio je on sebe...čuj " staze stare slave" a ne uzmeš boda na gostovanju, gdje si ti Želju gledo moj Kovačeviću, uhljebu.
Čuvo si priču za Misimovića, i nakon bojkota i opstrukcija Diglisica, Mirvica, i ovih Saudijaca( nisi sam naravno) sad si našo nešto pametovat.
Fataj se državnih jasli, ne radi ništa, a uzimaj cifru i šuti. To ti je najpametnije..
Ja mislim da je on sasvim solidan posao uradio, čak štaviše, odličan. U sljedeću sezonu bi ušli maltene čisti k'o suza.
On je tv u boji za ove debilčine koji su ostali u UO. Pogledaj saziv i od koga mi očekujemo da nas spasi ispadanja... Jusuf, Amira, Balić i nekakva 2 zvekir novinara... znači, no comment.
I kad god je Veteran protiv nekog budi siguran da je sa razlogom, on voli ovaj klub kao malo ko
-
- Kontakt:
Gledajuci tabele dosadasnjih sezona , za opstanak ce nam u posljednjih 12 utakmica trebati 5 ili cak 6 pobjeda. Nema sanse da ova ekipa pobjedi svaku drugu utakmicu.
-
hahahha koja si ti budalaitatabisine je napisao/la: ↑04 jan 2024, 10:28670 clanova za 4 dana nove godine, hajmo zeljovci produzite clansku idemo do nedjelje prebaciti brojku od 1000 clanova.
- dubioza144
- Kontakt:
Jos samo ovaj Mesinovic fali u ekipi
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
E cuj Jusufbegovic i Adzem kandidati, daj nam ekipu iz 2018 nek nas ugase da se ne brinemo vise.
Fk Željezničar.
-

Gledajuci raspored nakon 19 kola mi smo u zoni ispadanja i to tri boda zaostatka za Igmanom.Posto ovi igrajuj kuci s Goskom a mi sa Zrinjskim.Stvarno smo se doveli u situaciju da mislimo o opstanku.Nama trebaju 2-3 top pojacanja i ovaj put ne gledati tu finansisku situaciju naci pare bilo gdje al dovesti te igrace koji ce biti prevaga.Mi moramo vec sad gledatikako otkinuti bodove Zrinjskom,Sarajevu...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nekome ko ima 41 godinu reci da je budala je cisti primitivizam. Nagledao sam se ja raznoraznih uprava ali od 1998 godine kada su izasle prve godisnje karte svake godine kupim godisnju i uclanim se u klub. Razlog je taj sto ja navijam za Zelju a ne za Upravu, Zeljo je dio mene i mog zivota, tako odgajam i svoje dijete, a ti se zapitaj kako si ODGOJEN.frenky1991 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 11:19hahahha koja si ti budalaitatabisine je napisao/la: ↑04 jan 2024, 10:28670 clanova za 4 dana nove godine, hajmo zeljovci produzite clansku idemo do nedjelje prebaciti brojku od 1000 clanova.
Zanemarite trenutnu situaciju u klubu biti clan kluba je STVAR FILOZOFIJE, nemojte se pokolebati.![]()
Pozz
-
- Kontakt:
Ovo ko da nas neko zayebavafrenky1991 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 11:22Mesinovic
Ima li kraja Mahalasi ?
80tekmi 2 gola ,dobar za Federalne bgmi

Napravili onakve failove sa Allysonom, Biberom, Turanjaninom i oni i dalje nastavljaju u istom smjeru...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Koja smo mi sprdancija Allahami19vendetta87 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 11:56Ovo ko da nas neko zayebavafrenky1991 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 11:22Mesinovic
Ima li kraja Mahalasi ?
80tekmi 2 gola ,dobar za Federalne bgmi
![]()
Napravili onakve failove sa Allysonom, Biberom, Turanjaninom i oni i dalje nastavljaju u istom smjeru...
- invincible1921
- Kontakt:
Ma nema od tog nista...do kraja sezone i posjeta ce se srozat pa cemo i bez tog rijetkog svjetlog segmenta ostatiitatabisine je napisao/la: ↑04 jan 2024, 10:28670 clanova za 4 dana nove godine, hajmo zeljovci produzite clansku idemo do nedjelje prebaciti brojku od 1000 clanova.
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Prozivka za par dana, niti ima ko prozvati, niti ima koga prozvati