Ovo ako je istina gasi odmaBHRT upozorava: Ako se mi ugasimo, gasi se i internet i mobilna telefonija u BiH

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ovo ako je istina gasi odmaBHRT upozorava: Ako se mi ugasimo, gasi se i internet i mobilna telefonija u BiH
Hahahha kakva su ovo bacanja prašine, cuj oni nekom prijete , dabogda se ugasili što prije.
A ovakvo stanje nam je zadnje 3 godine il zadnjipih 30 gRollMan je napisao/la: ↑04 jan 2024, 13:19Vraćaju se i mladi i stari znači, a gdje i neće , balkanski Emirati, tax free zona ,pogotovo sa smjenom vlasti sve više i više će to biti izraženije bit cemo mini Švicarska ili Monaco ,a sto i ne bi , ogromni prihodi, a mali troskovi zivota u bejha, hadžije
Trebas se bacit pod onaj sto slijece
Kad nesto hoces da uradis, nadjes nacinVensanKasel je napisao/la: ↑04 jan 2024, 13:09Važi , pamtimo ovaj post . Samo nemoj kad to bude , da se ušutiš kao svi što su obećavali na ovo forumu .
Samo me interesuje kako ćeš se baciti , neće ti dati da uđeš na pistu ? Daj nešto što je realno , pa da vidimo imaš li obraza .![]()
Racuna li on da mu nije vise 30 godina, da ako se razboli bacit ce ga ko cuku na ulicu, bit ce prepusten sam sebi? Daleko je mobilnost do Amerike u tom slucaju.alemsa je napisao/la: ↑04 jan 2024, 13:08Moj stari se vraca za 15 dana, skroz
Al iz razloga sto je:
Jebga lijeci se i ostalih 3 miliona ljudi, a i k'o sto ti @marsal rece ima privatno i u Bosni. Ima i Americki pasos tako da se moze tivra. Uzo je kartu u jednom pravcu, kupio auto dole, platio nekim ljudima da mu naprave i vikendicu i ode coj'k. Pozelio malo gledati i Zelju cesto i to.numanumaye22 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:06Racuna li on da mu nije vise 30 godina, da ako se razboli bacit ce ga ko cuku na ulicu, bit ce prepusten sam sebi? Daleko je mobilnost do Amerike u tom slucaju.
Jel realno da je sad minimalac veci u RS? Gdje je ta milja?Najniža plata u Federaciji BiH tokom 2024. godine iznosit će 619 KM
Bit će milja obećo je Vojin.numanumaye22 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:26Jel realno da je sad minimalac veci u RS? Gdje je ta milja?Najniža plata u Federaciji BiH tokom 2024. godine iznosit će 619 KM![]()
ako zeli sacuvati zdravlje bolje da ne gleda Zeljualemsa je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:22Jebga lijeci se i ostalih 3 miliona ljudi, a i k'o sto ti @marsal rece ima privatno i u Bosni. Ima i Americki pasos tako da se moze tivra. Uzo je kartu u jednom pravcu, kupio auto dole, platio nekim ljudima da mu naprave i vikendicu i ode coj'k. Pozelio malo gledati i Zelju cesto i to.numanumaye22 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:06Racuna li on da mu nije vise 30 godina, da ako se razboli bacit ce ga ko cuku na ulicu, bit ce prepusten sam sebi? Daleko je mobilnost do Amerike u tom slucaju.
I ja sam mu to rekao, nea kaze veze gledo ih je i 78-e kad su ispali iz lige, kad god je mogaodonDondon je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:36ako zeli sacuvati zdravlje bolje da ne gleda Zeljualemsa je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:22Jebga lijeci se i ostalih 3 miliona ljudi, a i k'o sto ti @marsal rece ima privatno i u Bosni. Ima i Americki pasos tako da se moze tivra. Uzo je kartu u jednom pravcu, kupio auto dole, platio nekim ljudima da mu naprave i vikendicu i ode coj'k. Pozelio malo gledati i Zelju cesto i to.numanumaye22 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:06
Racuna li on da mu nije vise 30 godina, da ako se razboli bacit ce ga ko cuku na ulicu, bit ce prepusten sam sebi? Daleko je mobilnost do Amerike u tom slucaju.![]()
dok bošnjo vozi argetu sudzuku paradajz paprike u autima kada ide vani ovdje aerodrom nece prbaciti neku vecu cifruVensanKasel je napisao/la: ↑04 jan 2024, 13:09Važi , pamtimo ovaj post . Samo nemoj kad to bude , da se ušutiš kao svi što su obećavali na ovo forumu .
Skopje prije 5 godina je imalo 1.8 miliona putnika , sada su blizu 3 miliona . Samo me interesuje kako ćeš se baciti , neće ti dati da uđeš na pistu ? Daj nešto što je realno , pa da vidimo imaš li obraza .![]()
na tim aerodromima radi 10% strucnih ljudi i 90 stranackih uhljupaVensanKasel je napisao/la: ↑04 jan 2024, 13:09Važi , pamtimo ovaj post . Samo nemoj kad to bude , da se ušutiš kao svi što su obećavali na ovo forumu .
Skopje prije 5 godina je imalo 1.8 miliona putnika , sada su blizu 3 miliona . Samo me interesuje kako ćeš se baciti , neće ti dati da uđeš na pistu ? Daj nešto što je realno , pa da vidimo imaš li obraza .![]()
Zbog toga sada hamburgere jedem samo sa zelenom salatom.feniksptica je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:54Hamburgeri su postali neka elita sta li vec...
Nije to više fastfood. Ne mozes ga jest normalno da se ne isprljas i da ti ne poispada pola.
Svakako doner se jos i nekako drzi ko obrok kojeg fakticki moes jest hodajuci a ni cijenom nije jos dostigao da ga zamijenis s restoranskim obrokom
Jeste slažem se, u Tuzli neki dan na adventu hamburgeri od 10 do 17 KM...feniksptica je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:54Hamburgeri su postali neka elita sta li vec...
Nije to više fastfood. Ne mozes ga jest normalno da se ne isprljas i da ti ne poispada pola.
Svakako doner se jos i nekako drzi ko obrok kojeg fakticki moes jest hodajuci a ni cijenom nije jos dostigao da ga zamijenis s restoranskim obrokom
Trenutno korisnika/ca: ASD, Goalgetter i 9 gostiju.