FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- TurkishAirlines
E sad, kakve su pare, kakav ima interes Mirvic, sta on planira da radi. Koliko god on to nesta iz ljubavi radio, za tolike pare ima i interesa. I neka ima, i treba da ima.
Iskreno mislim da smo mi kao klub poprilicno zasticeni u ovoj situaciji.
Uglavnom, covjke ima pare i radi sa njima sta zeli. Da svaki igrac ima milion maraka, boli me qurac. Ne dajem ih ja iz svog djepa.
Mene samo ne boli qurac, nego dusa i srce, sto mi nemamo u gostima SUTAAAAA NA GOL
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pa pišu bgm na oba foruma da je otjeran zbog prekida suradnje sa Arapima, mali je baš talent.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:29Jesu ga to otjerali debili? Ako jesu, obavezno zaganjati i na posudbu sto kazes. Bez zajebancije. Mali fakat moze biti super igrac, a skup sigurno nije.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ja bi ga doveo i na posudbu jednu sezonu
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Možda Arapi malo poguraju i sa krovom
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Na stranu sto smo ih mi sprdali Al Dzabe ovo ono, ali jedan je od najtalentovanijih mladih igraca u ligi uopste, kamo li kod njih. To se vidi nakon par dodira. Ako iko ima neki kontakt sa Mirvicem ili Ibricicem pisite ljudimaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:34Al Jaber je vrhunski igrac i veliki talenat.Jedini u onom ruglu od ekipe da vrijedi nesto i moze napredovati
Ja bi ga doveo i na posudbu jednu sezonu
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
100% treba vidjeti ako je raskinuoNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:42Na stranu sto smo ih mi sprdali Al Dzabe ovo ono, ali jedan je od najtalentovanijih mladih igraca u ligi uopste, kamo li kod njih. To se vidi nakon par dodira. Ako iko ima neki kontakt sa Mirvicem ili Ibricicem pisite ljudimaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:34Al Jaber je vrhunski igrac i veliki talenat.Jedini u onom ruglu od ekipe da vrijedi nesto i moze napredovati
Ja bi ga doveo i na posudbu jednu sezonu![]()
@mnon46 e bas od Kyeremeha imamo puno koristi i sansu da ga prodamo
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
mozda najtalentovaniji arap u ligiNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:42Na stranu sto smo ih mi sprdali Al Dzabe ovo ono, ali jedan je od najtalentovanijih mladih igraca u ligi uopste, kamo li kod njih. To se vidi nakon par dodira. Ako iko ima neki kontakt sa Mirvicem ili Ibricicem pisite ljudimaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:34Al Jaber je vrhunski igrac i veliki talenat.Jedini u onom ruglu od ekipe da vrijedi nesto i moze napredovati
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Pa nemamo iskreno, al ako smo već digli standard...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:47100% treba vidjeti ako je raskinuoNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:42Na stranu sto smo ih mi sprdali Al Dzabe ovo ono, ali jedan je od najtalentovanijih mladih igraca u ligi uopste, kamo li kod njih. To se vidi nakon par dodira. Ako iko ima neki kontakt sa Mirvicem ili Ibricicem pisite ljudimaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:34Al Jaber je vrhunski igrac i veliki talenat.Jedini u onom ruglu od ekipe da vrijedi nesto i moze napredovati
@mnon46 e bas od Kyeremeha imamo puno koristi i sansu da ga prodamo![]()
Ali da mi smo milijarderi, nama je Jaber mizeran.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Kad sa istoka neko zagrmi HAJDE LAGANIII....pa to bi bilo nenadjjebivo
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Aduka87, ajdohordas, Amidzaa, Ammko99, Arma00, bordobijeli, Braachuka, cacken, Cattivi87, dencho, f16, iliyaa8, Imamkarbarum, inzomni, itatabisine, J1897, Jet2Holiday, KarloIvandic, labostarmomosa, MaroonBjelave, miguelramos, MokraKifla, NazorUso, NebeskaSila96, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, Pantelija, PingoFTW, Posejdon, rimljanin90, ristagrad, ronaldo99, Sarajevskigigant1921, Seher1921, selver79, strogoca, Velaxsa, VensanKasel, Zaboljesutra, Zeljoo1921, ŠTA_JE i 495 gostiju.