Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 04 jan 2024, 15:07

Davidoffgold je napisao/la:
04 jan 2024, 14:42
Koja je vama najbolja brza hrana (mislim koji oblik brze hrane, durum,doner,ćevapi,hamburger). Meni nekako doner najbolji jer me zasiti em je ukusan.
Meni se od donera povraca, ne znam zasto, tekstura mesa ili sta vec

Svi cevapi se uglave u stomak

Samo hamburgere imam volje jest
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Davidoffgold
Kontakt:

Post Postao/la Davidoffgold » 04 jan 2024, 15:09

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
04 jan 2024, 15:07
Koja je vama najbolja brza hrana (mislim koji oblik brze hrane, durum,doner,ćevapi,hamburger). Meni nekako doner najbolji jer me zasiti em je ukusan.

Zavisi koje uzmeš pileće/juneće jbg. Meni je svaki baš ukusan. Mogu ga jest uvijek. Primjetio sam da ga i na zapadu baš gotive stranci
Une vie honorable est une vie éternelle

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 04 jan 2024, 15:15

alemsa je napisao/la:
04 jan 2024, 14:22
numanumaye22 je napisao/la:
04 jan 2024, 14:06
alemsa je napisao/la:
04 jan 2024, 13:08

Moj stari se vraca za 15 dana, skroz

Al iz razloga sto je:
Steko penziju
Racuna li on da mu nije vise 30 godina, da ako se razboli bacit ce ga ko cuku na ulicu, bit ce prepusten sam sebi? Daleko je mobilnost do Amerike u tom slucaju.
Jebga lijeci se i ostalih 3 miliona ljudi, a i k'o sto ti @marsal rece ima privatno i u Bosni. Ima i Americki pasos tako da se moze tivra. Uzo je kartu u jednom pravcu, kupio auto dole, platio nekim ljudima da mu naprave i vikendicu i ode coj'k. Pozelio malo gledati i Zelju cesto i to.
Nije bas da su i privatnici nesto poznati po dobroj dijagnostici. Samo kazem. Ali posteno, covjek zaradio, hoce sad nazad s finom penzijom. Sretno mu.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 04 jan 2024, 15:19

04 jan 2024, 15:15
alemsa je napisao/la:
04 jan 2024, 14:06

Racuna li on da mu nije vise 30 godina, da ako se razboli bacit ce ga ko cuku na ulicu, bit ce prepusten sam sebi? Daleko je mobilnost do Amerike u tom slucaju.
Jebga lijeci se i ostalih 3 miliona ljudi, a i k'o sto ti @marsal rece ima privatno i u Bosni. Ima i Americki pasos tako da se moze tivra. Uzo je kartu u jednom pravcu, kupio auto dole, platio nekim ljudima da mu naprave i vikendicu i ode coj'k. Pozelio malo gledati i Zelju cesto i to.
Nije bas da su i privatnici nesto poznati po dobroj dijagnostici. Samo kazem. Ali posteno, covjek zaradio, hoce sad nazad s finom penzijom. Sretno mu.
Ne znam jebga, nahodo sam se kad mi je zena bila trudna po privatnoj bolnici u BiH, jest da sam se naplaco ali je sve bilo uredno, cisto, profesionalno, legitimno. Ako je suditi po tome, onda je i u drugim oblastima barem slicno. Nema doduse nikakvih zdrastvenih problema, hoce coj'k da prozivi ostatak zivota u BiH i to je to.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 04 jan 2024, 15:23

donDondon je napisao/la:
04 jan 2024, 14:38
VensanKasel je napisao/la:
04 jan 2024, 13:09
donDondon je napisao/la:
04 jan 2024, 12:28
ako ijedan aerodrom bude imao u Bosni 2.5m putnika ja cu licno da se bacim pod prvi sljedeci koji bude uzlijetao
Važi , pamtimo ovaj post . Samo nemoj kad to bude , da se ušutiš kao svi što su obećavali na ovo forumu . :thumbup:

Skopje prije 5 godina je imalo 1.8 miliona putnika , sada su blizu 3 miliona . Samo me interesuje kako ćeš se baciti , neće ti dati da uđeš na pistu ? Daj nešto što je realno , pa da vidimo imaš li obraza . :kafa:
dok bošnjo vozi argetu sudzuku paradajz paprike u autima kada ide vani ovdje aerodrom nece prbaciti neku vecu cifru
Pa vidi buraz , eto prvi ja kad je Ryanair objavio da će letjeti za Solun ozbiljno razmišljam da idem u Grčku na more , jučer pričam još dvojica kolega su isto zainteresovana .

Nas 5 je kupilo karte za Skopje u martu da idemo avionom , vikend turistički laganini .

Kada ima ponude , ima i potražnje :kafa:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 04 jan 2024, 15:23

Ja sam isao u Plavu kliniku u Tuzli i ono ne bi platio nikad :D

Idem na procjenu kod psihijatra u kojoj stoji i rukovanje oruzjem a ona tipka po mobitelu,izade pa se vrati i samo me ispituje jel se drogiram i jesam li se udaro u proslosti :D

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 04 jan 2024, 15:26

Doner se jede bas puno, posebno je popularan ovdje u zapadnim drzavama. Jeftino, ukusno, dobro drzi, za 5 eura rucak imas. Ne treba trazit vise od toga. Zanimljivo, u Berlinu se moze pojesti najbolji doner na svijetu, a ne u Turskoj, kako vecina pomisli. Jeo sam kod Mustafe onaj poznati, samo cekas sat dva red u Berlinu.

Davidoffgold
Kontakt:

Post Postao/la Davidoffgold » 04 jan 2024, 15:40

Rosicky je napisao/la:
04 jan 2024, 15:23

Idem na procjenu kod psihijatra u kojoj stoji i rukovanje oruzjem a ona tipka po mobitelu,izade pa se vrati i samo me ispituje jel se drogiram i jesam li se udaro u proslosti :D
Brate, nemoj da te to prevari. Što se tiče navedene ustanove sve najgore iskreno o njoj. Dođeš doktoru jer te nešto boli, oni hajde što urade nalaze koji su potrebi, već rade i stvari koje apsolutno nemaju veze sa tvojim tegobama. Samo iz razloga da ti račun na kraju bude veći. Razumijem potrebu za zaradom, ali problem je što tim svim dijagnostikama koje su nepotrebne prepadneš pacijenta. Druge klinike (bayer, mediscan) ne rade na tom principu vjeruj ;) . Sve je čisto pošteno, rade doktori koji su prešli sa UKCa ili završili državne fakultete (dakle nisu majmumi sa Kallosa).

Davidoffgold
Kontakt:

Post Postao/la Davidoffgold » 04 jan 2024, 15:42

04 jan 2024, 15:26

Doner se jede bas puno, posebno je popularan ovdje u zapadnim drzavama. Jeftino, ukusno, dobro drzi, za 5 eura rucak imas. Ne treba trazit vise od toga. Zanimljivo, u Berlinu se moze pojesti najbolji doner na svijetu, a ne u Turskoj, kako vecina pomisli. Jeo sam kod Mustafe onaj poznati, samo cekas sat dva red u Berlinu.
I ja sam se navukao na donere kada sam proveo par mjeseci na zapadu. Prije nisam ni znao šta je to.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 04 jan 2024, 15:53

Bože sačuvaj, ovo je bolesno šta rade
https://vm.tiktok.com/ZM65SnysK/
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 04 jan 2024, 15:59

donDondon je napisao/la:
04 jan 2024, 14:38
04 jan 2024, 13:09

Važi , pamtimo ovaj post . Samo nemoj kad to bude , da se ušutiš kao svi što su obećavali na ovo forumu . :thumbup:

Skopje prije 5 godina je imalo 1.8 miliona putnika , sada su blizu 3 miliona . Samo me interesuje kako ćeš se baciti , neće ti dati da uđeš na pistu ? Daj nešto što je realno , pa da vidimo imaš li obraza . :kafa:
dok bošnjo vozi argetu sudzuku paradajz paprike u autima kada ide vani ovdje aerodrom nece prbaciti neku vecu cifru
Pa vidi buraz , eto prvi ja kad je Ryanair objavio da će letjeti za Solun ozbiljno razmišljam da idem u Grčku na more , jučer pričam još dvojica kolega su isto zainteresovana .

Nas 5 je kupilo karte za Skopje u martu da idemo avionom , vikend turistički laganini .

Kada ima ponude , ima i potražnje :kafa:
kod nas ti sve diktira cijenu,ako bude povoljna cijena imat ce putnika ako ne nece ni imati,ovdje ti 70% stanovnika nema para da plati kartu 300eura bez hotela ,dorucka ,rucka,izleta,zajebancija itd
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 04 jan 2024, 16:21

Idi idući put probaj Nefis Gemüse. Jednako dobar a ne čekaš dva sata ko debil.

Kad već ne vodiš djevojku van njemačkog govornog područja, bar da se ne smrzava čekajući

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 04 jan 2024, 16:29

In the midst of chaos, there is also opportunity.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 04 jan 2024, 16:43

Najbolji döner u Njemačkoj pravi Alaturka u Stuttgartu, jeo sam tamo par puta isto bude ogroman red. Ima par reportaža kako ga Yüksel Dogan lično slaže od najboljeg mesa, zato i košta oko €10. Inače kažu da je prvi döner u Njemačku donio Nevzat Salim 1969. godine u Reutlingenu.
100% sportski i krajnje opušten potpis

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 04 jan 2024, 16:45

Jabroni je napisao/la:
04 jan 2024, 16:21
Idi idući put probaj Nefis Gemüse. Jednako dobar a ne čekaš dva sata ko debil.

Kad već ne vodiš djevojku van njemačkog govornog područja, bar da se ne smrzava čekajući
Jeo. Nije mi djevojka vec zena, i obidjem svake godine vise drzava nego ti za 5, lako se to provjeri. :kafa:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 jan 2024, 16:46

Drzave koje obidje su one kroz koje prolazi od Njemacke do Bosne

Mozda zaluta vozom u neku sto granici Njemackom
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 jan 2024, 17:06

alemsa je napisao/la:
04 jan 2024, 15:19
04 jan 2024, 15:15
alemsa je napisao/la:

Ne znam jebga, nahodo sam se kad mi je zena bila trudna po privatnoj bolnici u BiH, jest da sam se naplaco ali je sve bilo uredno, cisto, profesionalno, legitimno. Ako je suditi po tome, onda je i u drugim oblastima barem slicno. Nema doduse nikakvih zdrastvenih problema, hoce coj'k da prozivi ostatak zivota u BiH i to je to.
Samo neka je on živ i zdrav, lako je za ostalo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 04 jan 2024, 17:20

04 jan 2024, 16:45
I obidjem svake godine vise drzava nego ti za 5, lako se to provjeri. :kafa:
Hajde :beba:

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 04 jan 2024, 17:23

Jeli ko jeo azijske one domplings?

Kao velikog ljubitelja svih tjestanih proizvoda uvijek me interesovalo kakvi su.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 04 jan 2024, 17:27

04 jan 2024, 15:40
Rosicky je napisao/la:

Brate, nemoj da te to prevari. Što se tiče navedene ustanove sve najgore iskreno o njoj. Dođeš doktoru jer te nešto boli, oni hajde što urade nalaze koji su potrebi, već rade i stvari koje apsolutno nemaju veze sa tvojim tegobama. Samo iz razloga da ti račun na kraju bude veći. Razumijem potrebu za zaradom, ali problem je što tim svim dijagnostikama koje su nepotrebne prepadneš pacijenta. Druge klinike (bayer, mediscan) ne rade na tom principu vjeruj ;) . Sve je čisto pošteno, rade doktori koji su prešli sa UKCa ili završili državne fakultete (dakle nisu majmumi sa Kallosa).
Mene je firma ovdje slala na full pregled i platili su puni paket ali na dosta mjesta sam osto razočaran.

Osim tog mjesta također i kod pregleda očiju pogotovo jer znam kako ide jer sam nosio naočale skoro 10godina :D
Ženska mi je dala 3 broja da prepoznam na onoj podlozi te na daljini 3 reda sredine koje sam uspjevao razaznat i sa dioptrijom koju sam nekada imao i kao ono dobro je sve.

Na pregledu za Sluh sa slušalicama pored mene u sobi do radi veš mašina i ja sad čujem i sa slušalicama lupanje veš mašine pored a ovdje se trebam skoncentrirati na zvuk :D
Zbog radnog mjesta volio bih da znam kakav mi je sluh i da li sam ga počeo gubiti npr. da preveniram ili promjenim posao :D

Za neke okvirne stvari je uredno ali za nešto ozbiljnije nije.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni, TefalTava i 13 gostiju.