FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Raduje me ovo sto Ibricic govori. Odlasci da ali samo uz konkretne pare. Lijepo izgleda, treba nam još rezultat. Ne smiju nam se ponavljati Sloge.
Sa koliko bi vi bili zadovoljni novca za Renana, a koliko za Penu?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Ja sam neki dan napisao za Karica i nasao sam se na meti ovih debila sto ponizavaju sa odgovorima. Oni umislili da smo mi neki qrac, ne valja Karic, ne valja Mehmedovic, ne valja Al Jabar. Oni navikli na neki "visoki standard". Daj TSS, Vrancica, Avramovskog, Alispahica, Penerandu i ostalih zvjezdica da igraju ovdje jer ne mogu nigdje drugo i da klepaju po usima za plate na konto svojih imena. Joj kako bih ja to nasamarao sve do jednog, debili nafurani.
Zeljkovic posudba inostrana,zanimljivo ,mislio sam da ce tu negdje Igman ili tako nešto,super i za njega prvi put da se okuša van države.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Sretno Samire,vrati nam se jaci
Mustafic novi ugovor
Ako Renan i Pena ostaju kako kaze Ibricic,dovesti jos jednog stopera i nista nam vise ne treba.Dogovoriti raskid sa ovim otpisanim,jos nekima se zahvaliti i eto

Mustafic novi ugovor

Ako Renan i Pena ostaju kako kaze Ibricic,dovesti jos jednog stopera i nista nam vise ne treba.Dogovoriti raskid sa ovim otpisanim,jos nekima se zahvaliti i eto
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sve je to super, ali smo mi doveli dobre veznjake, ali nijedan da mu je najveća prednost završni pas, koji nama treba, a sad ga ni u teoriji nemamo odlaskom Avramovskog. Mustafić jeste solidan igrač, ali ne mislim da može odgovoriti tom zadatku. Još ako nastavi forsirati svoje šuteve iz daljine, strah me da će ubrzo biti na meti navijača.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jan 2024, 16:16Sretno Samire,vrati nam se jaci![]()
Mustafic novi ugovor![]()
![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Morate prihvatiti da Rožman ne igra fudbal sa 10tkom, igra sa dvije šestice i osmicom. I dva krila koja nisu pravolinijska nego ulaze u sredinu, Hasić Peneranda i Ziljkić se uklapaju u takva.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jan 2024, 16:21Sve je to super, ali smo mi doveli dobre veznjake, ali nijedan da mu je najveća prednost završni pas, koji nama treba, a sad ga ni u teoriji nemamo odlaskom Avramovskog. Mustafić jeste solidan igrač, ali ne mislim da može odgovoriti tom zadatku. Još ako nastavi forsirati svoje šuteve iz daljine, strah me da će ubrzo biti na meti navijača.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jan 2024, 16:16Sretno Samire,vrati nam se jaci![]()
![]()
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako ćemo igrati 433, onda u redu.jurisicduska je napisao/la: ↑04 jan 2024, 16:27Morate prihvatiti da Rožman ne igra fudbal sa 10tkom, igra sa dvije šestice i osmicom. I dva krila koja nisu pravolinijska nego ulaze u sredinu, Hasić Peneranda i Ziljkić se uklapaju u takva.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jan 2024, 16:21Sve je to super, ali smo mi doveli dobre veznjake, ali nijedan da mu je najveća prednost završni pas, koji nama treba, a sad ga ni u teoriji nemamo odlaskom Avramovskog. Mustafić jeste solidan igrač, ali ne mislim da može odgovoriti tom zadatku. Još ako nastavi forsirati svoje šuteve iz daljine, strah me da će ubrzo biti na meti navijača.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jan 2024, 16:16Sretno Samire,vrati nam se jaci![]()
![]()
Samo što smo mi češće igrali 4231, nego 433.
Ušutilo se za Ziljkića i odlazak, a nije nikako igrao. Čudno..
Kad skontas koliko nas je unazadio Varesanovic sa svojim izborima igraca i Mirza i Ajla. Ali nrka na gresakam se uci. Ovi ljudi sad to popravljaju i trebace sigurno jos bar jedan prijelazni rok da se sve to ocisti od ovoh nekih igraca koji ti samo pare izmuzu a nista. Mislim da je i to razlog sto smo se odlucili na prodaju nekih igraca da bi vratili neke pare jer nemamo izbora. Svakako da to nece biti praksa u buducnosti bez vece odstete abd samo polakice...
S kojim konkretno igracem je Mirza fulio, kada je učinak na terenu u pitanju ?Riki10HZ je napisao/la: ↑04 jan 2024, 16:32Kad skontas koliko nas je unazadio Varesanovic sa svojim izborima igraca i Mirza i Ajla. Ali nrka na gresakam se uci. Ovi ljudi sad to popravljaju i trebace sigurno jos bar jedan prijelazni rok da se sve to ocisti od ovoh nekih igraca koji ti samo pare izmuzu a nista. Mislim da je i to razlog sto smo se odlucili na prodaju nekih igraca da bi vratili neke pare jer nemamo izbora. Svakako da to nece biti praksa u buducnosti bez vece odstete abd samo polakice...
-
- Kontakt:
Dobar je Mirza samo sebican.Sto kazes previse forsira sut koji vecinom zavrsi na sjeveru.Malo taj segment da sredi i bit ce ok.U Mostaru me bas iznervirao,2 puta bespotrebno suta a mogao izbaciti Renana pred gol dobrim pasom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jan 2024, 16:21Sve je to super, ali smo mi doveli dobre veznjake, ali nijedan da mu je najveća prednost završni pas, koji nama treba, a sad ga ni u teoriji nemamo odlaskom Avramovskog. Mustafić jeste solidan igrač, ali ne mislim da može odgovoriti tom zadatku. Još ako nastavi forsirati svoje šuteve iz daljine, strah me da će ubrzo biti na meti navijača.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jan 2024, 16:16Sretno Samire,vrati nam se jaci![]()
![]()
Ocito se planira za stalno preci u 433.Ne planira Rozman sa klasicnom 10kom igrati
A Krdzalic ce sigurno bit zadnji veznjak kojeg cemo dovesti.I ovako ih previse imamo tako da to je to sto se veznog reda tice
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobra mu je i statistika.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Renan minimum milion i po eura, Pena koliko god, al et okvirno 250-300 hiljada eura.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ziljkić je bio povrijeđen i zato nije igrao a ne jer forum mahala, čovjek igrao 2-3 utakmice pod injekcijama i zaključili da ne ide, i oporavlja se.
Što se Pene tiče, procjena struke je da je on naš najbolji igrač tako da ćete ga gledat još. Od njeg očekujemo mnogo od februara. Osim ako ne dođe ta konkretna ponuda, ok.
Što se Pene tiče, procjena struke je da je on naš najbolji igrač tako da ćete ga gledat još. Od njeg očekujemo mnogo od februara. Osim ako ne dođe ta konkretna ponuda, ok.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 04 jan 2024, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2021
Prvi dan - 78
Drugi dan - 214
Treći dan - 316
Četvrti dan - 511
Peti dan - 757
Šesti dan - 913
Sedmi dan - 1041
Osmi dan - 1071
Deveti dan - 1213
2022
Prvi dan - 52
Drugi dan - 174
Treći dan - 250
Četvrti dan - 255
Peti dan - 284
Šesti dan - 319
Sedmi dan - 364
Osmi dan - 397
Deveti dan - 462
2023
Prvi dan - 119
Drugi dan - 247
Treći dan - 344
Četvrti dan - 477
Peti dan - 544
Šesti dan - 562
Sedmi dan - 618
Osmi dan - 682
Deveti dan - 754
2024
Prvi dan - 114
Drugi dan - 524
Treći dan - 944
Četvrti dan - 1260
Peti dan - 1495
Šesti dan - 1532
Sedmi dan - 1552
Osmi dan - 1698
Deveti dan - 1913
Prvi dan - 78
Drugi dan - 214
Treći dan - 316
Četvrti dan - 511
Peti dan - 757
Šesti dan - 913
Sedmi dan - 1041
Osmi dan - 1071
Deveti dan - 1213
2022
Prvi dan - 52
Drugi dan - 174
Treći dan - 250
Četvrti dan - 255
Peti dan - 284
Šesti dan - 319
Sedmi dan - 364
Osmi dan - 397
Deveti dan - 462
2023
Prvi dan - 119
Drugi dan - 247
Treći dan - 344
Četvrti dan - 477
Peti dan - 544
Šesti dan - 562
Sedmi dan - 618
Osmi dan - 682
Deveti dan - 754
2024
Prvi dan - 114
Drugi dan - 524
Treći dan - 944
Četvrti dan - 1260
Peti dan - 1495
Šesti dan - 1532
Sedmi dan - 1552
Osmi dan - 1698
Deveti dan - 1913
Renan i Pena minimalno dva miliona eura zajedno. Ispod ne bih ni počeo priču.
Jedino razumno po pitanju njega bi bilo da se šalje na posudbu, pa ako bude loš, nisi puno izgubio. Ovako da se bije za prvih 11 je suludo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tebi treba igrač barem poput Guliashvilija pa da ga vrijedi sačekati i da se pokuša izboriti za prvih 11. Kod nas se tražio ali je u Veležu za sada odličan.
Igrače poput Jabera nemaš šta zvati osim ako je posudba u taj Famos mada nisam siguran ni za to, ako će za neku simboličnu platicu igrati onda mi je ok, sad da ga plaćamo naprimjer 5 i više hiljada da igra tamo nema smisla. Da je pokazao nešto u Željezničaru pa hajde ali tanko, treba njemu još vremena da se dokaže.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vidjet ćemo, vjerujem Simonu i Senijadu, znaju najbolje šta nam treba.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jan 2024, 16:41Dobar je Mirza samo sebican.Sto kazes previse forsira sut koji vecinom zavrsi na sjeveru.Malo taj segment da sredi i bit ce ok.U Mostaru me bas iznervirao,2 puta bespotrebno suta a mogao izbaciti Renana pred gol dobrim pasom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jan 2024, 16:21Sve je to super, ali smo mi doveli dobre veznjake, ali nijedan da mu je najveća prednost završni pas, koji nama treba, a sad ga ni u teoriji nemamo odlaskom Avramovskog. Mustafić jeste solidan igrač, ali ne mislim da može odgovoriti tom zadatku. Još ako nastavi forsirati svoje šuteve iz daljine, strah me da će ubrzo biti na meti navijača.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jan 2024, 16:16Sretno Samire,vrati nam se jaci![]()
![]()
Ocito se planira za stalno preci u 433.Ne planira Rozman sa klasicnom 10kom igrati
A Krdzalic ce sigurno bit zadnji veznjak kojeg cemo dovesti.I ovako ih previse imamo tako da to je to sto se veznog reda tice
Do prozivke 2 potpisa najvjerovatnije.