Tj pošto planiram ostat bez vozačke

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ako je na tebe registrovano auto , nema potrebe da šalješ .Marsal je napisao/la: ↑04 jan 2024, 23:00Stigla mi je obavijest o prekršaju iz Kantona Sarajevo i ako ja prihvatam krivicu je li trebam to poslat nazad poštom preporučeno ili samo u slučaju ako ne prihvatam krivicu pa šaljem podatke od drugog vozača?
Tj pošto planiram ostat bez vozačkeje li svejedno trebam to poslat nazad ili se podrazumijeva da će mi stići prekršajni nalog ako u roku od 15 dana ne pošaljem ništa?
Pa ako prihvatas odgovornost onda moras platiti, a u roku od 8 dana upola.Marsal je napisao/la: ↑04 jan 2024, 23:00Stigla mi je obavijest o prekršaju iz Kantona Sarajevo i ako ja prihvatam krivicu je li trebam to poslat nazad poštom preporučeno ili samo u slučaju ako ne prihvatam krivicu pa šaljem podatke od drugog vozača?
Tj pošto planiram ostat bez vozačkeje li svejedno trebam to poslat nazad ili se podrazumijeva da će mi stići prekršajni nalog ako u roku od 15 dana ne pošaljem ništa?
Dobit ces ti
Samo je meni doslo za manje od mjesec dana. Nisu nikad ažurniji bilifeniksptica je napisao/la: ↑04 jan 2024, 23:58Dobit ces ti
Samo ako se ne izjasnis sve ide automatski na vlasnika vozila.
Vjeruj mozda ćeš i zaboravit da treba predat vozacku pa ce ti onda stic nekad da je dostavis
Meni je doslo iz Foce, nisam nista slao i za mjesec doslo ono klasika za popunjavanje i placanje kazne i tjt.
Jap.
Pusti ih da misle da su strucnjaci i da imaju istancan ukus za hranuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 jan 2024, 01:19To gdje ste najbolje nesto jeli, u vecini slucajeva ti je samo dobro prisjela hrana.
Niđe veze , pa ako se opet vraćam na to mjesto da opet jedem više puta , to je jer mi je samo dobro prisjela hrana ...kraljttbvb je napisao/la: ↑05 jan 2024, 08:53Pusti ih da misle da su strucnjaci i da imaju istancan ukus za hranuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 jan 2024, 01:19To gdje ste najbolje nesto jeli, u vecini slucajeva ti je samo dobro prisjela hrana.![]()
U Pomodorinu je sve valjalo.VensanKasel je napisao/la: ↑05 jan 2024, 09:16Niđe veze , pa ako se opet vraćam na to mjesto da opet jedem više puta , to je jer mi je samo dobro prisjela hrana ...kraljttbvb je napisao/la: ↑05 jan 2024, 08:53Pusti ih da misle da su strucnjaci i da imaju istancan ukus za hranuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 jan 2024, 01:19To gdje ste najbolje nesto jeli, u vecini slucajeva ti je samo dobro prisjela hrana.![]()
Pileći sendvić iz Pomodorina nenadyebiv je bio za sva vremena , šteta što ga zayebaše ...
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26, Quartararo, VivaLaStella i 11 gostiju.