Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Navijači Željezničara: Utješite nas
Utjeha:
Slavko Petrović: "Može li Željo ispasti? Ispao je i HSV sa 60 miliona godišnjeg budžeta"
Utjeha:
Slavko Petrović: "Može li Željo ispasti? Ispao je i HSV sa 60 miliona godišnjeg budžeta"
- TurkishAirlines
Bekric manje kila ima sad nego zadnju sezonu odigranu.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 12:36
FK Željezničar potpisao ugovore sa Šabićem, Efendićem, Šemdinom i Džafom
Talentovani omladinci Željezničara Dženan Šabić, Aldin Efendić, Aiman Šemdin i Arman Džafo potpisali su profesionalne ugovore sa FK Željezničar do ljeta 2026. godine.
Fudbaleri su do sada imali amaterske, stipendijske ugovore, a novi profesionalni ugovori su potpisani do ljeta 2026. godine uz opciju produženja na još jednu godinu.
Dženan Šabić je rođen 4. januara 2006. godine u Visokom. U Želju je stigao 2019. godine iz visočke Bosne. Sa Plavima je osvojio titulu prvaka BiH u konkurenciji kadeta. Ove sezone je za prvi tim nastupio na pet utakmica, a za juniore je odigrao 11 susreta na kojima je postigao devet golova. Igra na krilnim pozicijama i u ofanzivnom dijelu veznog reda. Igrao je za U-15, U-16, U-17 i U-18 reprezentaciju BiH.
Aldin Efendić je rođen 31. jula 2005. godine u Sarajevu. Od 2019. godine je na Grbavici, a u tekućoj i prošloj sezoni je povremeno trenirao sa prvim timom. Za juniore Plavih ove sezone postigao je pet golova na 12 utakmica. Efendić igra na pozicijama krila.
Aiman Šemdin je rođen 20. januara 2006. godine u Sarajevu. Na Grbavicu je stigao 2016. godine, a u tekućoj sezoni je za juniore Željezničara odigrao 12 utakmica. Igra na poziciji centralnog defanzivca, a sa Željom je bio kadetski prvak BiH. Šemdin je U-19 reprezentativac BiH.
Arman Džafo je rođen 11. marta 2007. godine u Sarajevu. Na Grbavici je od 2020. godine, a ove sezone je za kadete Plavih odigrao 19 utakmica i postigao 17 golova. Igran na krilnim pozicijama.
GOLEM SI ZELJO
Sta ga to muci, da se nece i on vratiti da pomogne?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Šta im Bekrić radi, ipak većina navijača Željezničara će ovo vidjeti kao dobar potez 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo je najveći klub u Bosni i Hercegovini.
Dok sam bio trener Radnika iz Bijeljine na Koševu sam doživio ovacije i to se ne zaboravlja, te sam zahvalan navijačima Sarajeva na korektnosti i poštovanju onoga što sam radio.
Ponavljam, iskreno mi je žao što će Željo ako izbori na terenu Evropu, ostati bez nje. Ne želim ništa da potpisujem retroaktivno, te da UEFA sazna i da izgubim PROFI licencu. To se više ne može dobiti nikada i ja to neću uraditi ni za kakve pare. Probili su termin, neka krivca ne traže u meni, jasan je iskusni stručnjak koji je na Grbavici proveo skoro godinu dana.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakvi glupani jbte, potpisuju sad omladince umjesto na pocetku sezone da prodju pripreme i da odigraju neke minute, a oni sad ih potpisali kad je guravo i kad trebaju bas iskusne dovoditi. Sve im je naopkao.
-
- Kontakt:
mitomanija level PRO
samoproglaseni naj ovo naj ono
zato se i raspadate
Diglisiću j.e.b.e.m. li ti majku šta im ovo uradi hahahahahaha
-
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ti si glup likKONTRASVIH je napisao/la: ↑05 jan 2024, 11:46Mozemo konkretno diskusiju voditi, ali i ti se bojis cinjenica jer znas stanjeHajdeee je napisao/la: ↑05 jan 2024, 11:44Kakve gluposti pisesKONTRASVIH je napisao/la: ↑05 jan 2024, 11:40Strasno, jos uvijek spinuju po forumima sa % navijaca u odredjenim dijelovima grada.
Koliko to na njih utice i koliki kompleks imaju od toga, pokazuje cinjenica da su nedavno imali akciju saranja grada i austrougarske gradnje. Dosla bagra sa Sokolja, Kobilje glave, Zabrdja i ostalih padinskih dijelova grada da "oznace teritoriju"![]()
Ko vas ne zna.
Horor.![]()
![]()
Ali naviknuti smo to od tebe.
![]()
svadja ciji je veci e nejebica zavladala
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
To sto ti mislis da je Stari Grad vas to je vec vas problem, a i Centar ako pisete po grafitima tifosi di centro ne znaci da ste brojniji.OsmaDolazi je napisao/la: ↑05 jan 2024, 11:12Inaće došlje dolaze u Stari Grad i Centar odakle je i dalje najveća baza navijaća Sarajeva uz Pofaliće.
A opšte poznate činjenica je da autohtone Sarajlije iz Tutina, Prizrena i Novog Pazara uskoro neće imati za koga navijati.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
evo najveceg bijednika u istoriji BH fudbala

pravo zeljino g.o.v.n.o.

pravo zeljino g.o.v.n.o.
Zadnja izmjena: wickedwildwind, dana/u 05 jan 2024, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
Zašto vi uopće priželjkujete Mešu, kao da je neki trener.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Nije Grbavica jedna opstina.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Pa vjerovatno će biti precrtani uskoro s obzirom da tu vladaju navijači davljenika iz donjeg dijela tabele.KONTRASVIH je napisao/la: ↑05 jan 2024, 11:40Strasno, jos uvijek spinuju po forumima sa % navijaca u odredjenim dijelovima grada.
Koliko to na njih utice i koliki kompleks imaju od toga, pokazuje cinjenica da su nedavno imali akciju saranja grada i austrougarske gradnje. Dosla bagra sa Sokolja, Kobilje glave, Zabrdja i ostalih padinskih dijelova grada da "oznace teritoriju"![]()
Ko vas ne zna.
Horor.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
”Ne mogu biti trener Željezničara zbog administrativnih problema. Jučer su me zvali čelnici kluba i to sam im rekao. Kada bih danas krenuo sa rješavanjem istog, trebalo bi mi mjesec dana da sve završim”, jasan je bio Baždarević u izjavi za Sport Centar.
Nek neko javi Meši da liga počinje 17.02.
Ima mjesec i po.
Ovo je najperfidniji način da nekom kažeš odje.bi koji sam ikad čuo.
Nek neko javi Meši da liga počinje 17.02.

Ovo je najperfidniji način da nekom kažeš odje.bi koji sam ikad čuo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nigdje osmjeha, face ozbiljne, znaju i oni gdje su došli i u kakvu situaciju!svrakino1921 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 12:36
FK Željezničar potpisao ugovore sa Šabićem, Efendićem, Šemdinom i Džafom
Talentovani omladinci Željezničara Dženan Šabić, Aldin Efendić, Aiman Šemdin i Arman Džafo potpisali su profesionalne ugovore sa FK Željezničar do ljeta 2026. godine.
Fudbaleri su do sada imali amaterske, stipendijske ugovore, a novi profesionalni ugovori su potpisani do ljeta 2026. godine uz opciju produženja na još jednu godinu.
Dženan Šabić je rođen 4. januara 2006. godine u Visokom. U Želju je stigao 2019. godine iz visočke Bosne. Sa Plavima je osvojio titulu prvaka BiH u konkurenciji kadeta. Ove sezone je za prvi tim nastupio na pet utakmica, a za juniore je odigrao 11 susreta na kojima je postigao devet golova. Igra na krilnim pozicijama i u ofanzivnom dijelu veznog reda. Igrao je za U-15, U-16, U-17 i U-18 reprezentaciju BiH.
Aldin Efendić je rođen 31. jula 2005. godine u Sarajevu. Od 2019. godine je na Grbavici, a u tekućoj i prošloj sezoni je povremeno trenirao sa prvim timom. Za juniore Plavih ove sezone postigao je pet golova na 12 utakmica. Efendić igra na pozicijama krila.
Aiman Šemdin je rođen 20. januara 2006. godine u Sarajevu. Na Grbavicu je stigao 2016. godine, a u tekućoj sezoni je za juniore Željezničara odigrao 12 utakmica. Igra na poziciji centralnog defanzivca, a sa Željom je bio kadetski prvak BiH. Šemdin je U-19 reprezentativac BiH.
Arman Džafo je rođen 11. marta 2007. godine u Sarajevu. Na Grbavici je od 2020. godine, a ove sezone je za kadete Plavih odigrao 19 utakmica i postigao 17 golova. Igran na krilnim pozicijama.
GOLEM SI ZELJO
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Bazinga12345
- Kontakt: