Dok imam para na kartici da halalim (teska srca) cvaju.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa valjda bude nešto.
Ma da se razumijemo ja sam zadovoljan koliko se ljudi učlanjuje po jednom danu, prosjek je baš dobar, nego smatram da stalno treba ovako "sjediti na glavama" i pisati oko učlanjivanja.Hajdeee je napisao/la: ↑05 jan 2024, 13:05Uclanjuje se raja. Ne moze se ocekivati isti intezitet kao prvih dana. Tada se uclanio taj prvi udar raje.
Ici ce to u intervalima. Recimo, zvucna pojacanja, pocetak pripremnih utakmica, pocetak prvenstva..neki derbiji, onda izlazak u Evropu, i u tom periodu oko utakmica u Evropi i sl.
Ici ce to u vise intervala i talasa, bitno je da se izmedju toga zadrzi neki normalni umjereni tempo uclanjivanja.![]()
neka neko posalje nasim uhljebima
sve nabrojano + za evropu clanovi mogu prije kupiti kartu npr.Hajdeee je napisao/la: ↑05 jan 2024, 13:05Uclanjuje se raja. Ne moze se ocekivati isti intezitet kao prvih dana. Tada se uclanio taj prvi udar raje.
Ici ce to u intervalima. Recimo, zvucna pojacanja, pocetak pripremnih utakmica, pocetak prvenstva..neki derbiji, onda izlazak u Evropu, i u tom periodu oko utakmica u Evropi i sl.
Ici ce to u vise intervala i talasa, bitno je da se izmedju toga zadrzi neki normalni umjereni tempo uclanjivanja.![]()
Prije sam i ja ženu i ćerku učlanjivao, bez da sam ih pitao. Sad to same rademuhamedhulk je napisao/la: ↑05 jan 2024, 13:05Kontam i zenu da uclanim (po prvi put kao i dijete), ali niti je fan fudbala a kamo li Sarajeva.
Dok imam para na kartici da halalim (teska srca) cvaju.![]()
Doći će. Meni juče došle, a uplatio 26. decembra. Bio sam i u shopu, masa koverata je poslano, a hrpa stoji tek da se pošalje.
A rekli su da će ga zatrpati porukama i da mu je to dodatni posao na sve ovo.
Dok je Gico na čelu saveza, može na klupi Borca, kao i na čelu kluba biti bilo koji đikan, situacija je ista.
Ali fakat zamislite da im se osvetimo za sezonu 20/21 i stignemo zaostatak. Tacno bi poludio a vinko bi morao na terapiju
Naravno da nisu, niko me nemože ubijediti u suprotno na stotine postova napisano al jedna slika članske je problem.tabba77 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 14:02A rekli su da će ga zatrpati porukama i da mu je to dodatni posao na sve ovo.![]()
Velika većina ovih ovdje nisu članovi i bez problema može primjetiti ko su. Svakako da ima raje koja nije za tu opciju a članovi su, mada kod takvih ćeš rijetko naletiti na psovke, vrijeđanje drugih navijača, igrača, trenera itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.