Ko što gledam opet je neko sranje napravio. Šteta, momak baš potencijal, al džaba kad nije čist u glavi.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Jesi uspio? Mene opet odbija iz nekog razloga.Dobrinja12345 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 17:58Isti taj problem i kod mene sve ok dok ne dodje do plaćanja onda neće .H8Z7 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 17:49Imam ja, kakav je tebi problem? Meni odbija transakciju iz nekog razlogaDobrinja12345 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 17:45Pozdrav je li još neko ima problema prilikom produzivanja članstva ?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Nisam brate danas sam pokušavao neće ,a u ponedjeljak ću do kluba bacigi krug pa produziti.H8Z7 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 16:50Jesi uspio? Mene opet odbija iz nekog razloga.Dobrinja12345 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 17:58Isti taj problem i kod mene sve ok dok ne dodje do plaćanja onda neće .
-
- Kontakt:
Nemam ja kvačica u imenu ili prezimenu ali neće .guadalupe je napisao/la: ↑04 jan 2024, 23:33Kvakice i ostalo su problem u prezimenima , kada stavite bez ć,đ,dž... onda moze, tako je meni makar bilo.Dobrinja12345 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 17:58Isti taj problem i kod mene sve ok dok ne dodje do plaćanja onda neće .
Neko ko u teretani pred 40 ljudi blati kolegu, ne zasluzuje da bude dio naseg tima.
Putuj, daleko ti kuca od Saraj'va !
Putuj, daleko ti kuca od Saraj'va !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
https://****/vijece-ministara-bih- ... -ko-dobio/
Od Vijeca ministara za Zeljeznicar 100.000 KM
Sta radi administracija naseg kluba? Kad god ovi dobiju sredstva od drzave automatski treba traziti istu cifru.
Od Vijeca ministara za Zeljeznicar 100.000 KM
Sta radi administracija naseg kluba? Kad god ovi dobiju sredstva od drzave automatski treba traziti istu cifru.
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 05 jan 2024, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
- skullcrusher
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta je potrebno za ovaj baby paket od dokumenata, nisam upucen u to zbog tog pitam, nemojte me sprdati 

Kome da se salje slika clanske da me ubaci u gruou za clanove??
- muhamedhulk
- Kontakt:
ovo mi je prejako, moraju biti ista prezimena kod clanova familije, kod mene neizvodivo. bezze potez.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Nelos golman ali lud u glavi.Naravno da je nesto bilo pa je raskinut ugovor.Poslali bi ga na posudbu da nije tako ili bi cekao priliku neku kao 3 golman.Gledao sam ga nekoliko utakmica,moze napredovati ali ponasanje nije dostojno igracu kluba kakvo je Sarajevo.Narocito Rozman ne zeli takve igrace i zayebancije u ekipi.
Ulicno udaranje i ogovaranje kolega na svakom cosku u najmanju ruku nije korektno.Svi u timu moraju disati kao 1 i biti jedan uz drugog u svakom momentu.To jedino je formula za uspjeh
Potpuno opravdan raskid,njemu zelim da dogura do Reala
Ulicno udaranje i ogovaranje kolega na svakom cosku u najmanju ruku nije korektno.Svi u timu moraju disati kao 1 i biti jedan uz drugog u svakom momentu.To jedino je formula za uspjeh
Potpuno opravdan raskid,njemu zelim da dogura do Reala
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
To, to, opsujte mu, vrijeđajte ga, samo udri 

Kome sliku clanske poslat da me ubaci u grupu za clanove?
- BordoBBoja
- Kontakt:
Jel neko uspio preko aplikacije produžiti člansku.
Konstantno mi izbacuje error 404 page not found nakon što unesem podatke. Isti problem i na pokloni članarinu
Resetovao sam app skroz, obrisao cache, reinstalirao, ništa isti problem.
Konstantno mi izbacuje error 404 page not found nakon što unesem podatke. Isti problem i na pokloni članarinu
Resetovao sam app skroz, obrisao cache, reinstalirao, ništa isti problem.
Ma trebaju uvesti i plaćanje preko uplatnica
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Probaj preko google ili ti je možda problem s kvačicama. Mislim da je neko i to spomenuo
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, ErosViverosViv, pinki i 87 gostiju.