Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nogometni savez BiH
Kaze Petkovic ''spasili'' smo vec jednom savez i BIH repku.Jos onda kad smo preuzeli da se odigra utamica na BP protiv Azerbejdjana.I da se sto vise bojkotira sa ''nase'' strane mec na Kosevu istog dana.Ili Kodro ,Bola i prijatelji.
Eto koliko se oni jadnici bore za boljitak.
Zanimljivo tada je bio i Bajevic pozvan ali nije iz Mostara ni makeo.Dok se na Kosevu od vaznijih fudbalskih licnosti ''sa one strane''nasao samo Predrag Pasic.Kako rece zbog slicnih stvari ga smatraju nepodobnim Srbinom iz FSRS.To je i na TVSA Petkovicu potvrdio.
Zanimljivo tada je bio i Bajevic pozvan ali nije iz Mostara ni makeo.Dok se na Kosevu od vaznijih fudbalskih licnosti ''sa one strane''nasao samo Predrag Pasic.Kako rece zbog slicnih stvari ga smatraju nepodobnim Srbinom iz FSRS.To je i na TVSA Petkovicu potvrdio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
i kad jos dodju ovdje i pocnu s.rati kako oni zele boljitak(a svi navijaju za komsije) i da nisu saboteri. svak normalan valjda vidi koja je ovo bagra! ne kazem da su ovi "nasi" lopovi u savezu nevini - za njih se zna da idu za novcem i da bi mater prodali za €1.000. medjutim nisu 100% nacionlno ofarbani u "radu", dok je bas suprotno s ovim iz rs-aharishp je napisao/la:Kaze Petkovic ''spasili'' smo vec jednom savez i BIH repku.Jos onda kad smo preuzeli da se odigra utamica na BP protiv Azerbejdjana.I da se sto vise bojkotira sa ''nase'' strane mec na Kosevu istog dana.Ili Kodro ,Bola i prijatelji.
Zanimljivo tada je bio i Bajevic pozvan ali nije iz Mostara ni makeo.Dok se na Kosevu od vaznijih fudbalskih licnosti ''sa one strane''nasao samo Predrag Pasic.Kako rece zbog tih stvari ga smatraju nepodobnim Srbinom iz FSRS.To je i na TVSA Petkovicu potvrdio.
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 17 mar 2011, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Hajde samo mi reci kako bi bili ugrozeni timovi "druga dva naroda" ako postoi jedan presjednik?Konkretno.Jer koliko znam ostaje skupstina saveza gdje su svi zastupljeni.Ovo po meni bi bilo samo prakticnije sa jednim predsjednikom i nista se konkretno nebi izmjenilo.I zato suspenzija je neminovna.Jedino mi zao Reprezentacije ali sta se moze.Mosor1 je napisao/la:U početku sam bio za jednog predsjednika,samo radi suspenzije ali kad vidim ova događanja danas i sve ovo......Nek ostane predsjedništvo!!!Ovi sto kazu nek bude Srbin ili Hrvat predsjednik.Sve je to OK,ali znamo kako bi to islo.Uvijek
bi manji ispastali,a mi smo takva drzava gdje je na prvom mjestu jednakopravnost,ILI NIJE!!!
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ili milom ili silom, nekako mora... 

Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Nece ni milom ni silom ,vec ce nas UEFA šutnuti nogom kao da nikad nismo ni postojali.AulleTa je napisao/la:Ili milom ili silom, nekako mora...
Pa nije niko lud da cisti naša go.vna i da se zayebava sa našim NS...ako nismo u stanju da se SAMI IZMEĐU SEBE dogovorimo oko jedne osnovne stvari - Statuta, onda necemo ni biti članica UEFE i vozdra.
Glasam za Dodika ako nas suspenduju,jer drugacije necemo nikada imati zdrav fudbal...Ali poznavajuci nasu Bosansku srecu nema sanse da nas suspenduju ...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nadam se da ce UEFA nametnuti statut, ako su neki protiv predlazem da podnesu ostavku u znak protesta.
Tako se to radi u demokratskom svijetu: "Ne svidja mi se ovo sto radite i zbog toga vas napustam"
Samo mi nije jasno kako neki mogu prizeljkivati suspenziju...
Pa to bi nas unistilo a i ovako smo jadni i nikakvi.
Tako se to radi u demokratskom svijetu: "Ne svidja mi se ovo sto radite i zbog toga vas napustam"

Samo mi nije jasno kako neki mogu prizeljkivati suspenziju...
Pa to bi nas unistilo a i ovako smo jadni i nikakvi.
ako ista u suspenziji ima dobro,onda je to dozivotna suspenzija Bevande,Jelica,Kovacevica,Petkovica! oni su ubacili politiku u nas sport,oni nas unistavaju! samo ne znam zasto zbog takve bagre treba ispastati Reprezentacija!? nadam se da ce Fifa imati sluha i ostaviti nas u zivotu,a Savez dozivotno kazniti! kako god,suspenzija nam moze zagorcati zivot,ali poslije svake kise dolazi sunce...konacno ce se vidjeti ko su neprijatelji sporta u ovoj drzavi,iako se to znalo davno,ali sad ce samo dobiti "certifikat" rusitelja fudbala u BIH! Jasno je da Jelic,Bevanda,Petkovic,Kovacevic i ostali koji odbiju Statut FIFE,nece moc zivjeti slobodno,od bh fanatikosa nece smjeti krociti Evropom,inace ce svi zavrsiti kao Bogdan Ceko,a svi znamo sta je s njim bilo! Protiv Rumunije treba odigrati dostojanstveno,pokusati pobjediti,a onda ce rusitelji fudbala u BIH,do kraja zivota strepiti za sebe,u to nema nikakve sumnje! a nas fudbal ce se vec nekako oporaviti,oporavio se poslije rata,oporavit ce se i u miru...
Ja ne znam kako će od Be-ha fanatikosa Jelić šetati Širokim i Mostarom.Ne zelim ga braniti ali učinio je i on i Bevanda puno vise za BIH sport od ovih sviju predstavnika navodno velikih klubova.Nikome nista duzni,u svemu prvi,i mi i Borac.Nas treba ukinuti jer navijače stavljamo na skele,pod kranove,na poluizgrađene tribine.Nek nas ukinu!!!Valjda ce onda biti reda,a nikakvo preglasavanje ne smije biti!!!bosnas_ je napisao/la:ako ista u suspenziji ima dobro,onda je to dozivotna suspenzija Bevande,Jelica,Kovacevica,Petkovica! oni su ubacili politiku u nas sport,oni nas unistavaju! samo ne znam zasto zbog takve bagre treba ispastati Reprezentacija!? nadam se da ce Fifa imati sluha i ostaviti nas u zivotu,a Savez dozivotno kazniti! kako god,suspenzija nam moze zagorcati zivot,ali poslije svake kise dolazi sunce...konacno ce se vidjeti ko su neprijatelji sporta u ovoj drzavi,iako se to znalo davno,ali sad ce samo dobiti "certifikat" rusitelja fudbala u BIH! Jasno je da Jelic,Bevanda,Petkovic,Kovacevic i ostali koji odbiju Statut FIFE,nece moc zivjeti slobodno,od bh fanatikosa nece smjeti krociti Evropom,inace ce svi zavrsiti kao Bogdan Ceko,a svi znamo sta je s njim bilo! Protiv Rumunije treba odigrati dostojanstveno,pokusati pobjediti,a onda ce rusitelji fudbala u BIH,do kraja zivota strepiti za sebe,u to nema nikakve sumnje! a nas fudbal ce se vec nekako oporaviti,oporavio se poslije rata,oporavit ce se i u miru...
- spielführer_21
- Kontakt:
A kako ti znaš da će novim statutom neko doći u tu poziciju?ŠB.TRN je napisao/la: Ja ne znam kako će od Be-ha fanatikosa Jelić šetati Širokim i Mostarom.Ne zelim ga braniti ali učinio je i on i Bevanda puno vise za BIH sport od ovih sviju predstavnika navodno velikih klubova.Nikome nista duzni,u svemu prvi,i mi i Borac.Nas treba ukinuti jer navijače stavljamo na skele,pod kranove,na poluizgrađene tribine.Nek nas ukinu!!!Valjda ce onda biti reda,a nikakvo preglasavanje ne smije biti!!!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Dosta je vidjeti šta se radi u drugim sferama pa zasto bi nogomet bio iznimka!!!spielführer_21 je napisao/la:A kako ti znaš da će novim statutom neko doći u tu poziciju?ŠB.TRN je napisao/la: Ja ne znam kako će od Be-ha fanatikosa Jelić šetati Širokim i Mostarom.Ne zelim ga braniti ali učinio je i on i Bevanda puno vise za BIH sport od ovih sviju predstavnika navodno velikih klubova.Nikome nista duzni,u svemu prvi,i mi i Borac.Nas treba ukinuti jer navijače stavljamo na skele,pod kranove,na poluizgrađene tribine.Nek nas ukinu!!!Valjda ce onda biti reda,a nikakvo preglasavanje ne smije biti!!!

- spielführer_21
- Kontakt:
A sad kad nema preglasavanja u nogometnom savezu sve odlično funkcionišeŠB.TRN je napisao/la:Dosta je vidjeti šta se radi u drugim sferama pa zasto bi nogomet bio iznimka!!!spielführer_21 je napisao/la:A kako ti znaš da će novim statutom neko doći u tu poziciju?ŠB.TRN je napisao/la: Ja ne znam kako će od Be-ha fanatikosa Jelić šetati Širokim i Mostarom.Ne zelim ga braniti ali učinio je i on i Bevanda puno vise za BIH sport od ovih sviju predstavnika navodno velikih klubova.Nikome nista duzni,u svemu prvi,i mi i Borac.Nas treba ukinuti jer navijače stavljamo na skele,pod kranove,na poluizgrađene tribine.Nek nas ukinu!!!Valjda ce onda biti reda,a nikakvo preglasavanje ne smije biti!!!![]()
![]()
?????????????????????

Ja ti kažem da statut nema veze sa preglasavanjem, a UEFA je ionako dala mogućnost da se predlože amandmani, ako neko nije zadovoljan odredbama statuta.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ma ljudi evo teska srca moram priznati da je doslo vrijeme da nas suspenduju. Do sada sam sve bio protiv ali jednostavno ovim kurnotima sto sjede ne moze se nista. Po meni najbolja kazna bi bila 5 god bez Evrope. U ovih pet god sta bi se trebalo napraviti? Uslov dati svim timovima da ispune uslove za dobija UEFA licence!!! Naravno sve potrebno napraviti, urediti sistem pa tek se onda takmiciti. Ja vjerujte ne znam vise sta ovi ljudi kukaju koji eto prate Bh-ligu. FOl necemo u Evropu. Pa kada smo mi to napravi neki rezultat sem u kvalifikacijama. NIKADA
Sto se repke tice? Ma neka ide i ona u vrazju mater. Vise mi je i njih na vrh glave. Sve smo mi jaki, najaci a ne mozemo se na neko tekmicenje plasirati. SVE JE TO MAFIJA. SVE IH TREBA PORUSITI. Netko je napisao na forum da od Bh-fanatikosa nece ovi, ili oni prezivjeti. Pa sta rade ti Bh fanatikosi sada?? Dok jos ima spasa? NISTA!!! kakvi oni, oni su upravo otjerali Ciru!! jedinog covjeka koji je nesto mogao napraivit sa ovom repkom. Ovo sve je samo izaslo na vidjelo!!!
Sto se repke tice? Ma neka ide i ona u vrazju mater. Vise mi je i njih na vrh glave. Sve smo mi jaki, najaci a ne mozemo se na neko tekmicenje plasirati. SVE JE TO MAFIJA. SVE IH TREBA PORUSITI. Netko je napisao na forum da od Bh-fanatikosa nece ovi, ili oni prezivjeti. Pa sta rade ti Bh fanatikosi sada?? Dok jos ima spasa? NISTA!!! kakvi oni, oni su upravo otjerali Ciru!! jedinog covjeka koji je nesto mogao napraivit sa ovom repkom. Ovo sve je samo izaslo na vidjelo!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Netko ce na kraju opet morati odlučivati,hoće li to biti bošnjački klubovi kojih je najviše,zupanije,ili netko treci????Protiv sam jednog predsjednika.Kad je moglo do sada s tri predsjednika nek ostane i dalje!!!Ovako barem imamo predsjedništvo,tog jednoga ne bi nikada izabrali!!!
- calcio
- Kontakt:
pa bio bi jedan predsjednik i dva podpredsjednika, eto ogromna razlika....ŠB.TRN je napisao/la:Netko ce na kraju opet morati odlučivati,hoće li to biti bošnjački klubovi kojih je najviše,zupanije,ili netko treci????Protiv sam jednog predsjednika.Kad je moglo do sada s tri predsjednika nek ostane i dalje!!!Ovako barem imamo predsjedništvo,tog jednoga ne bi nikada izabrali!!!
ionako bi se sve bitnije odlucivalo na skusptinama kao i dosad.
I zasto onda sad mjenjamo ako se sve donosi na skupstinama??????????????calcio je napisao/la:pa bio bi jedan predsjednik i dva podpredsjednika, eto ogromna razlika....ŠB.TRN je napisao/la:Netko ce na kraju opet morati odlučivati,hoće li to biti bošnjački klubovi kojih je najviše,zupanije,ili netko treci????Protiv sam jednog predsjednika.Kad je moglo do sada s tri predsjednika nek ostane i dalje!!!Ovako barem imamo predsjedništvo,tog jednoga ne bi nikada izabrali!!!
- calcio
- Kontakt:
pa realno mislim da nema velike razlike osim sto bi se malo nasminkalo i izgledalo bi kao da fudbal nije podjeljen na nacionalnim osnovama, iako bi to i dalje bio. birali bi se i dalje podobni umjesto sposobnih itd.ŠB.TRN je napisao/la:I zasto onda sad mjenjamo ako se sve donosi na skupstinama??????????????calcio je napisao/la:pa bio bi jedan predsjednik i dva podpredsjednika, eto ogromna razlika....ŠB.TRN je napisao/la:Netko ce na kraju opet morati odlučivati,hoće li to biti bošnjački klubovi kojih je najviše,zupanije,ili netko treci????Protiv sam jednog predsjednika.Kad je moglo do sada s tri predsjednika nek ostane i dalje!!!Ovako barem imamo predsjedništvo,tog jednoga ne bi nikada izabrali!!!
uveli bi se neki evropski modeli koji zahtjeva UEFA ali poznavajuci nas, sve bi to i dalje ostalo isto samo malo ljepse zapakovano.
ŠB.TRN je napisao/la:I zasto onda sad mjenjamo ako se sve donosi na skupstinama??????????????calcio je napisao/la:pa bio bi jedan predsjednik i dva podpredsjednika, eto ogromna razlika....ŠB.TRN je napisao/la:Netko ce na kraju opet morati odlučivati,hoće li to biti bošnjački klubovi kojih je najviše,zupanije,ili netko treci????Protiv sam jednog predsjednika.Kad je moglo do sada s tri predsjednika nek ostane i dalje!!!Ovako barem imamo predsjedništvo,tog jednoga ne bi nikada izabrali!!!
Zato sto 207 od 208 clanica FIFA i 52 od 53 UEFA imaju jednog predsjednika!!!!!!!!
Tebi vidim u potpisu drago sto ce reprezentacija bit suspendovana pa navijas za predsjednistvo iako nemas pojma sta i kako se radi?Ko je izvrsni organ NS,za sta je zaduzena skupstina kako se dolazi u tu skupstinu...bitno ti je samo da reprezentacija bude suspendovana

RIP SALE VILENJAK
Zato jer je uefi dokurcilo da jedino kod nas placaju tri karte,tri smjestaja kao i tri dnevnice.U slucaju sastanaka sjednica ili drugog u vezi UEFE.Rusija onolika pa imaju jednog predsjednika.ŠB.TRN je napisao/la:I zasto onda sad mjenjamo ako se sve donosi na skupstinama??????????????calcio je napisao/la:pa bio bi jedan predsjednik i dva podpredsjednika, eto ogromna razlika....ŠB.TRN je napisao/la:Netko ce na kraju opet morati odlučivati,hoće li to biti bošnjački klubovi kojih je najviše,zupanije,ili netko treci????Protiv sam jednog predsjednika.Kad je moglo do sada s tri predsjednika nek ostane i dalje!!!Ovako barem imamo predsjedništvo,tog jednoga ne bi nikada izabrali!!!
Da je koji slucajem bilo obrnuto ovi bi opet udarili kontru.Razlog je jednostavan.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- spielführer_21
- Kontakt:
Zašto da ne mijenjamo, ako nam u suprotnom prijeti suspenzija??ŠB.TRN je napisao/la: I zasto onda sad mjenjamo ako se sve donosi na skupstinama??????????????
Što se tiče ove većine, gore-dole, i u Španiji imaš tri naroda gdje baskijski i katalonski dio ima veliku autonomiju, ali savez je uređen na drugi način, ali im to ne smeta da Barca bude prvak i repka isto.. U Belgiji dva naroda, pa funkcioniše savez sa jednim predsjednikom, u Švicarskoj tri, itd... Ali kod nas je izvlakuša: "mi smo posebna država". Nismo mi posebna država, mi smo zaostali ljudi, glupi, na nižem stupnju evolucijskog razvoja i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.