Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Au šta sam propustio
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Felixians4
- Kontakt:
45 valorizacijski učinak
40 poena, 13/15 dvojka, 2/5 trojka, 8/11 bacanja, 8 asistencija
45:25 minutaža
Musa dere jajca
NBA showtime u Turskih Airlines Euroleague, Real Madrid Anadolu Efes

40 poena, 13/15 dvojka, 2/5 trojka, 8/11 bacanja, 8 asistencija
45:25 minutaža
Musa dere jajca
NBA showtime u Turskih Airlines Euroleague, Real Madrid Anadolu Efes
Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 06 jan 2024, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
Igrač bRez muda

Kao da sam malo 'krajickom uha' cuo Chusov intervju nakon utakmice, ni da spomene Musu? Hezonja isto tako, ali hajd on nije trener... 

U nedelju protiv Baskonije u Vitoriji,nek im je Bog na pomoci 
Musa fenomenalna nedelja,bez obzira i na poraz protiv Barce on je odigrao svoje i vise nego odlicno.

Musa fenomenalna nedelja,bez obzira i na poraz protiv Barce on je odigrao svoje i vise nego odlicno.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- JohnCleese
- Kontakt:
Sa ubačenih 40 pts ulazi u top 10 igraca sa najviše postignutih poena u svim sezonama eurolige
(Tacnije dijeli to mjesto sa još par igraca, ali ok
)

(Tacnije dijeli to mjesto sa još par igraca, ali ok

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Shategabri
- Kontakt:
Neki dan mi izbaci Realova stranica podcast samo za njih dvojicu i objašnjavaju brate foru Španci.
Tokom meča si mogao vidjeti njihovu hemiju, a vrati i pogledaj šta Musa kaže poslije utakmice za Hezonju.
Koševo Zapad
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Je.beni Causeur mu izbi jos 2 potencijalna poena na kraju.Nije bi pogledao prema njemu da izvede zadnji aut.

-
- Kontakt:
Dijeli trece mjesto sa jos par igraca. Samo da je ubacio jos 2 poena, bio bi na drugom mjestu, iza Shane Larkina, po broju ubacenih poena na utakmiciJohnCleese je napisao/la: ↑06 jan 2024, 00:00Sa ubačenih 40 pts ulazi u top 10 igraca sa najviše postignutih poena u svim sezonama eurolige![]()
![]()
(Tacnije dijeli to mjesto sa još par igraca, ali ok)
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- JohnCleese
- Kontakt:
Nisam upratio tu statistiku, a ko je onda prvi po toj statistici?19vendetta87 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 00:05Dijeli trece mjesto sa jos par igraca. Samo da je ubacio jos 2 poena, bio bi na drugom mjestu, iza Shane Larkina, po broju ubacenih poena na utakmiciJohnCleese je napisao/la: ↑06 jan 2024, 00:00Sa ubačenih 40 pts ulazi u top 10 igraca sa najviše postignutih poena u svim sezonama eurolige![]()
![]()
Zadnja izmjena: JohnCleese, dana/u 06 jan 2024, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Larkin, sa 49 poenaJohnCleese je napisao/la: ↑06 jan 2024, 00:08Nisam upratio tu statistiku, a ko je prvi ?19vendetta87 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 00:05Dijeli trece mjesto sa jos par igraca. Samo da je ubacio jos 2 poena, bio bi na drugom mjestu, iza Shane Larkina, po broju ubacenih poena na utakmiciJohnCleese je napisao/la: ↑06 jan 2024, 00:00Sa ubačenih 40 pts ulazi u top 10 igraca sa najviše postignutih poena u svim sezonama eurolige![]()
![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- LlullSergio
- Kontakt:
- JohnCleese
- Kontakt:
Da, sad sam vidio19vendetta87 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 00:10Larkin, sa 49 poenaJohnCleese je napisao/la: ↑06 jan 2024, 00:08Nisam upratio tu statistiku, a ko je prvi ?19vendetta87 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 00:05
Dijeli trece mjesto sa jos par igraca. Samo da je ubacio jos 2 poena, bio bi na drugom mjestu, iza Shane Larkina, po broju ubacenih poena na utakmici

Svabo je to...
Svabo je to...
- LlullSergio
- Kontakt:
Od tebe bi covjek ocekivao "košarkaskiji" komentar od ovog.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 jan 2024, 00:04Je.beni Causeur mu izbi jos 2 potencijalna poena na kraju.Nije bi pogledao prema njemu da izvede zadnji aut.![]()
![]()
Fabien sat vremena sa 36 godina ganjao Larkina, probijao se kroz blokove i ti spominjes nekakvu nebitnu loptu na kraju kad je sve zavrseno bilo i kad su mrtvi ko konji bili.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Covjece,ovdje se radi o HISTORIJI!! Tad se malo ukljuci mozak i nije nebitno.LlullSergio je napisao/la: ↑06 jan 2024, 00:14Od tebe bi covjek ocekivao "košarkaskiji" komentar od ovog.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 jan 2024, 00:04Je.beni Causeur mu izbi jos 2 potencijalna poena na kraju.Nije bi pogledao prema njemu da izvede zadnji aut.![]()
![]()
Fabien sat vremena sa 36 godina ganjao Larkina, probijao se kroz blokove i ti spominjes nekakvu nebitnu loptu na kraju kad je sve zavrseno bilo i kad su mrtvi ko konji bili.
Ovakvu tekmu u Euroligi igras jednom u zivotu.Propustio je priliku da mu saigrac dodje na 2.mjesto po broju ubacenih poena na jednoj tekmi Eurolige.
Ovako Dzanan ostaje "samo" jedan u nizu koji su ubacili 40 poena.
E jbga nezz,kao da je mogao da zna kako lista izgleda pa eto eventualno da njemu uvalja loptu kad je vec gotovo 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije mogao da zna, ali znas da ce ljudi faulirati, a saigrac ti ima 40 i jos stoji pored tebe da mu izvedes loptu!
Zamisli samo da neko ima priliku u NBAu da skine Kobeevih 81 i da mu saigrac ne doda loptu na kraju tekme i da pri tome jos i ne razmislja da mu doda loptu u tom momentu.Mislim da bi lika sutra otpustili.
Da mu nije dodao za rekord eurolige pa bi i razumio,ovako jesi drugi ili treci meni iskreno nije toliko bitno.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 jan 2024, 00:30Nije mogao da zna, ali znas da ce ljudi faulirati, a saigrac ti ima 40 i jos stoji pored tebe da mu izvedes loptu!
Zamisli samo da neko ima priliku u NBAu da skine Kobeevih 81 i da mu saigrac ne doda loptu na kraju tekme i da pri tome jos i ne razmislja da mu doda loptu u tom momentu.Mislim da bi lika sutra otpustili.
U danasnjoj evropskoj kosarci utrpati 40pts nije mala stvar, s tim da je 32pts upisao u regularnom dijelu, Larkin 18 i Hezonja 14. I to nesto govori. Niko ne naglasava da je ove sezone Musa itekako digao defanzivni dio igre. Nije lako bilo suditi ovaj mec, i biti fokusiran na igru 60min i 3h, pogotovo sto je rijetko kad videopregled mogao pomoci. Utakmica se mogla i ranije zavrsiti da se svirao ocit faul na Musi za 3pts pri rezultatu 90:88 u prvom produzetku koji je zavrsio 91:91. Odlicna utakmica za kosarkaske sladokusce. U jednom trenu je bila mrtva i negledljiva, dosadna dok Efes nije poveo 10 razlike u 3/4 i onda se igla rasplamsala do nevidjenih razmjera. Uzivancija.
Kako ono Chus rece poslije Partizana?
Da sam Musu ostavio u igri, mogao je ubaciti 50 poena. Međutim, on zna da želimo zajedno pobjeđivati"...
Eto ostavio ga je veceras i dao je 40pts
Kako ono Chus rece poslije Partizana?
Da sam Musu ostavio u igri, mogao je ubaciti 50 poena. Međutim, on zna da želimo zajedno pobjeđivati"...
Eto ostavio ga je veceras i dao je 40pts

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.