Glupko,kao i uvijek lajes bez ikakvog dokaza. Pitaj covjeka na privatne necu tebi dokazivat sigurno sta i kako,ja svoje odradim uvijek bez da to mora vidjet pola foruma. Treba sad ovdje da ti nesto dokazujem i hvalim se neostvarenoj osobi? Dobice Morto sta treba,nemoj da mi se nervirasCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 jan 2024, 17:27Koliko su pitari trazili posebnu temu za clanove. Napravili temu devet uclanjenih forumasa se javilo![]()
Kako sam i ocekivao nema mosarajvosa83 ali kada treba pogresne postove citirati a neke i dva puta tu je prvi
Gledam ih i na temi clanstvo. Svi koji svrsavaju na povecanje broja clanova ni jednog nema kod Mortema u rokovniku![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Ne moras vrijedjati jer nisam ti ja kriv sto ti je zao dati dvadeset maraka svom klubu i biti u drustvu ostalih na temi predvidjenoj samo za clanove. Kako vidim odavno su clanske pustene i jos nisi clanmosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 22:27
Glupko,kao i uvijek lajes bez ikakvog dokaza. Pitaj covjeka na privatne necu tebi dokazivat sigurno sta i kako,ja svoje odradim uvijek bez da to mora vidjet pola foruma. Treba sad ovdje da ti nesto dokazujem i hvalim se neostvarenoj osobi? Dobice Morto sta treba,nemoj da mi se nerviras
Pretpostavljam da ces sada skupit za clanske samo zato jer sam te prozvao ili ces nekoga zamoliti da slaze da si vec clan
Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 05 jan 2024, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko je tebi godina pa ovako razmišljaš? Ovo je previše čak i za trolanje. Kada trolaš moraš imati neku mjeru. Čuj ni jednog nema kod Mortema. Pa je li ovo **** normalno šta je lik napisao. Kao eto, ko se učlani obavezno se mora javiti Mortemu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 jan 2024, 17:27Koliko su pitari trazili posebnu temu za clanove. Napravili temu devet uclanjenih forumasa se javilo![]()
Kako sam i ocekivao nema mosarajvosa83 ali kada treba pogresne postove citirati a neke i dva puta tu je prvi
Gledam ih i na temi clanstvo. Svi koji svrsavaju na povecanje broja clanova ni jednog nema kod Mortema u rokovniku![]()
Odavno? Šta ti znači odavno? Prije koliko dana su pustili članske?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 jan 2024, 22:46Ne moras vrijedjati jer nisam ti ja kriv sto ti je zao dati dvadeset maraka svom klubu i biti u drustvu ostalih na temi predvidjenoj samo za clanove. Kako vidim odavno su clanske pustene i jos nisi clan![]()
Pretpostavljam da ces sada skupit za clanske samo zato jer sam te prozvao ili ces nekoga zamoliti da slaze da si vec clan![]()
Koliko vas ima?
On kad sazna kako izgleda kad ti klub osvoji titulu tek može u raspravu, do tadaMorpheus je napisao/la: ↑05 jan 2024, 22:51Odavno? Šta ti znači odavno? Prije koliko dana su pustili članske?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 jan 2024, 22:46Ne moras vrijedjati jer nisam ti ja kriv sto ti je zao dati dvadeset maraka svom klubu i biti u drustvu ostalih na temi predvidjenoj samo za clanove. Kako vidim odavno su clanske pustene i jos nisi clan![]()
Pretpostavljam da ces sada skupit za clanske samo zato jer sam te prozvao ili ces nekoga zamoliti da slaze da si vec clan![]()
Koliko vas ima?
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Keru lajes uprazno,brukas se ovdje mada samo to i znas. Zna onaj ko treba da zna,ti si mi toliko bitan da evo zaspat necu moci. Jest,zao mi cvaje,kako me ovako citas ovo nije realno.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 jan 2024, 22:46Ne moras vrijedjati jer nisam ti ja kriv sto ti je zao dati dvadeset maraka svom klubu i biti u drustvu ostalih na temi predvidjenoj samo za clanove. Kako vidim odavno su clanske pustene i jos nisi clanmosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 22:27
Glupko,kao i uvijek lajes bez ikakvog dokaza. Pitaj covjeka na privatne necu tebi dokazivat sigurno sta i kako,ja svoje odradim uvijek bez da to mora vidjet pola foruma. Treba sad ovdje da ti nesto dokazujem i hvalim se neostvarenoj osobi? Dobice Morto sta treba,nemoj da mi se nerviras![]()
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Nasli se prozvanim pa se nelagodno osjecaju zbog toga. Vrijedjaju neki su cak i agresivni ali ne vidim razlog da budu
Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 05 jan 2024, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma uclanjenje da traje 3 sata imacemo vise clanova nego oni od kad postoje.Morpheus je napisao/la: ↑05 jan 2024, 22:51Odavno? Šta ti znači odavno? Prije koliko dana su pustili članske?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 jan 2024, 22:46Ne moras vrijedjati jer nisam ti ja kriv sto ti je zao dati dvadeset maraka svom klubu i biti u drustvu ostalih na temi predvidjenoj samo za clanove. Kako vidim odavno su clanske pustene i jos nisi clan![]()
Koliko vas ima?
Kako da ti kazem koliko mi znacis?

joj patetike.... MRS
joj patetike.... MRS
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Jbga nema svako cvaju kao ti. Moram posuditi od druga clanskuCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 jan 2024, 23:02Nasli se prozvanim pa se nelagodno osjecaju zbog toga. Neki su cak i agresivni ali ne vidim razlog da budu![]()
Hahah loš pokušaj trolanja. Prvi sam ja učlanjen, a nisam trčao da se ubacim na neke "posebne" teme. Zašto bih? I dalje glavna tema se koristi. Apsolutno niko nije prešao da aktivno piše na toj za članove, a ja ili neko deseti treba čim podigne ili mu stigne članska žuriti da slika Mortemu. Mislim da i ostali slično razmišljaju.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 jan 2024, 17:27Koliko su pitari trazili posebnu temu za clanove. Napravili temu devet uclanjenih forumasa se javilo![]()
Zapravo jel se u mom ili nekom sličnom slučaju računa da si član?
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 05 jan 2024, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma frajer hodajuci bilde,prosuo se ko riza nocas.Zutti je napisao/la: ↑05 jan 2024, 23:10Hahah loš pokušaj trolanja. Prvi sam ja učlanjen, a nisam trčao da se ubacim na neke "posebne" teme. Zašto bih? I dalje glavna tema se koristi. Apsolutno niko nije prešao sa aktivno piše na toj za članove, a ja ili neko deseti treba čim podigne ili mu stigne članska žuriti da slika Mortemu. Mislim da i ostali slično razmišljaju.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 jan 2024, 17:27Koliko su pitari trazili posebnu temu za clanove. Napravili temu devet uclanjenih forumasa se javilo![]()
Zapravo jel se u mom ili nekom sličnom slučaju računa da si član?![]()
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Nikad jaci? Svaka cast druze cestitam. Ne vidim onda opste nezadovoljstvo Miletom skoro sa svakim prijateljem kojeg imam? A pazi 90% Srba mi se zali na njega i govori da ne glasa.AvantiBL je napisao/la: ↑05 jan 2024, 16:40Druže, živio. Odgovaram ti, bez ikakvog provociranja. Republika Srpska nije u finansijskom škripcu, to te neko zaj.ebo. Međutim, i bez toga, vjeruj mi, FK Borac jako dobro stoji finansijski, i plate nisu problem. Osim, ako nisi neki službenik vlasti, pa imaš baš 100% informacije da RS nema marke, оnda ti se javno izvinjavam, u suprotnom, te priče da RS nema para slušam već nekoliko godina, a ono, nikad jači.OsmaDolazi je napisao/la: ↑05 jan 2024, 15:19Druze, bez provociranja, RS nema marke vise od buđeta za 2024. godinu. Nemaju vise ni vrijednosnih papira da ih se prodaje i krpe neke rupe. Uvjerit ces se u to. Sada idu nazalost namjerna huskanja vaseg velikog vođe kako Bosnje hoce sve da vam uzmu, da vi nedate šume, jer je to zadnji spas za republiku itd itd. Nebi me cudilo ni isceniranje nekih sukoba ubrzo...AvantiBL je napisao/la: ↑05 jan 2024, 14:55Stvarno mi je žao što vas moram razočarati.... Da, Tegeltija napušta "funkciju direktora"... Međutim, Tegeltija je bio "tviteraš direktor", dok je postojao još jedan, G.L., koji je zaista obnašao funkciju direktora.... Očekujem da taj G.L. bude zvanično imenovan za direktora sada, a ukoliko ne bude (jer je potpuno apolitičan), i dalje će raditi u sjeni, kao i do sada.. I još nešto da vas razočaram, Borac finansijki jako dobro stoji, pustite te "mahalske" priče...
Zivi bili pa vidjeli.
Ali ok, nikad jaci. Svaka cast Miletu, napravio Njemacku od RS-a. Tako ispade.
Stvar filozofije !jer koliko vidim online naplacuju 4KM dostavu za karticu obicnu.
Nikad poraz, samo lekcija.
A pazi ovo molim te...
Republika Srpska nije u finansijskom škripcu
Imamo pobjednika!
Imamo pobjednika!
E ovo ako je istina treba im stvarno odati priznanje. Znači ljudi "kradu" po jednoj članskoj više od 2 KM, skoro 3 KM, pod izgovorom "dostava članske kartice".
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Koga će drugog oguliti nego vlastite navijače. Trebaju se fakat zabrinuti na šta su spali.
Istina.

Nikad poraz, samo lekcija.
Bistriksg je napisao/la: ↑05 jan 2024, 22:18Opet cu vam ponoviti da bolji dani dolaze i to brzo ako Bog da. Lahko se uclaniti u klub kad klub igra evropu i kad je lakse doci do karte jer si clan. Pokazite sad svoju ljubav prema klubu u moru ovih internet clanaka, pokazite sto se mi razlikujemo od svih ostalih. Kad svi misle da se gasimo, pokazite koliko volimo svoj klub. A citirajte mi ovu prvu recenicu za mjesec slobodno, ali citirajte me vi koji bojkotujete da se uclanite i zapitajte se gdje ste bili kad je bilo najteze. Kako da ti kazem koliko mi znacis?
Mitomanija nikad ne umire, samo se reinkarira
Trenutno korisnika/ca: GrbavicaHrammm, nedimmmm1337, nedimnedo i 12 gostiju.