Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
28
14%

Ukupno glasova: 197

bhsport
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la bhsport » 05 jan 2024, 21:46

Svaka marka potrosena na ove luzere je uzalud. Bruka kakvu odavno imali nismo sve zbog saveza i ovog cirkusanta na klupi.
Nikad gora reprezentacija BiH.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 05 jan 2024, 21:48

Bolje da se nismo plasirali kad malo bolje skontam
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 05 jan 2024, 21:49

bhsport je napisao/la:
05 jan 2024, 21:46
Svaka marka potrosena na ove luzere je uzalud. Bruka kakvu odavno imali nismo sve zbog saveza i ovog cirkusanta na klupi.
Hoće li se cirkusant večeras udostojiti stati pred novinare kad već nije mogao(htio)u Sarajevu

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 05 jan 2024, 21:52

Ustaški klaun mora da ode.

Fagus501
Kontakt:

Post Postao/la Fagus501 » 05 jan 2024, 21:54

Kud nam pustise Slovenci i CrnoGorci nisu trebali da se brujako,ovdje se nafurali kao dobili ih regularno

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 05 jan 2024, 21:54

E čuj Švicarska igra rukomet
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 05 jan 2024, 21:56

brzi je napisao/la:
05 jan 2024, 21:49
bhsport je napisao/la:
Hoće li se cirkusant večeras udostojiti stati pred novinare kad već nije mogao(htio)u Sarajevu
To je šifra od čovjeka

Al kad skontaš nije do njega, ustvari vec je napravio uspjeh. Plasman je ogroman uspjeh ko igra.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 05 jan 2024, 21:58

ljevak je napisao/la:
05 jan 2024, 21:56
brzi je napisao/la:
05 jan 2024, 21:49
bhsport je napisao/la:
To je šifra od čovjeka

Al kad skontaš nije do njega, ustvari vec je napravio uspjeh. Plasman je ogroman uspjeh ko igra.
:rol:

Ja uspjeha i qrca.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 05 jan 2024, 22:14

Ja sam ubijedjen da su igraci trenutno mrtvi poznavajuci trenera, on uzima dusu na pripremama, to je necuveno do koje mjere to ide.
Tako da vjerujem da je u pitanju samo fizicka nemoc koja vodi u losu koncentraciju u donosenju odluka.
Mislim da ce to sve bit istempirano na njegov nacin i nadam se da ce ekipa onda imati mnogo visi nivo igre.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 05 jan 2024, 22:15

Kanta za nabijanje, pred “domacom” publikom
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

EdinjoBos
Kontakt:

Post Postao/la EdinjoBos » 05 jan 2024, 22:15

kad skontate da osim panica nemamo nijednog beka sa ni prosjecnim kvalitetom (pricam o lijevom, desnom i srednjem beku!) onda ce te shvatiti da je selektor manji problem. prije smo imali mijacinovica, radoncica, z. i d. martinovica, obradovica, kelecevica, celicu, harmandica, basica, malesevica, prceta, terzica (kad je jos mogao igrati) itd tj dosta solidne bekove koji su znali zabiti golove (tipa panica danas), ali ih sad nemamo i morali smo ih naci!!!! ekipa u kojoj igraju hadzic, davidovic, hamidovic,... je jako slaba ekipa (danas nam se je to opet po ko zna koji put potvrdilo).
da nije sve lose i nije, imamo 4 dobra golmana (od kojih su 2 mlada tj hodzic i cordalija), imamo dobra desna krila (2 jaka tj haseljic i peric i 1 solidnog tj djurdjevica), imamo 1 solidnog/dobrog desnog beka (panic), imamo 2 solidna pivota (buric i faljic, od kojih je 1 mlad), imamo 1 solidno desno krilo (majstorovic). kad se aBd vrati vuksic tu je onda makar i 1 solidan srednji bek.

naci 2 nova lijeva i 1 novi desni bek (195 cm i veci) i tu smo negdje kao prosjecna evropska repka.
sad nijednog lijevog i samo jednog desnog beka imamo (da valjaju)!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 jan 2024, 22:22

Nisam neki znalac za rukomet al u danasnje vrijeme 10 razlike u rukometu je kao 6/7:0 h fudbalu..

MI IZGUBILI 18 :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

Nemoguce :rol:
=\_1921_/=

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 jan 2024, 22:31

Sta ovo bi :shock:

Nisu ni svjesni koliko su ih yebali Slovenci. Ovi se nafurali da imaju kvalitet, a ono goli qrc od igre. Samo ti guraj Smajlagicu oyebine ih nase faking lige. Nisi lud da probas kojeg igraca dovesti. Isto to vrijedi i za savez...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Fagus501
Kontakt:

Post Postao/la Fagus501 » 05 jan 2024, 22:52

DamirT je napisao/la:
05 jan 2024, 22:31
Sta ovo bi :shock:

Nisu ni svjesni koliko su ih yebali Slovenci. Ovi se nafurali da imaju kvalitet, a ono goli qrc od igre. Samo ti guraj Smajlagicu oyebine ih nase faking lige. Nisi lud da probas kojeg igraca dovesti. Isto to vrijedi i za savez...
I ptice na grani znaci da su nam Slovenci i CrnoGorci pustili raja se nagurala da su dobri

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 05 jan 2024, 22:59

elevenblues je napisao/la:
05 jan 2024, 22:14
Ja sam ubijedjen da su igraci trenutno mrtvi poznavajuci trenera, on uzima dusu na pripremama, to je necuveno do koje mjere to ide.
Tako da vjerujem da je u pitanju samo fizicka nemoc koja vodi u losu koncentraciju u donosenju odluka.
Mislim da ce to sve bit istempirano na njegov nacin i nadam se da ce ekipa onda imati mnogo visi nivo igre.
Igraci su dosli nespremni. Nemoze on u mjesec dana unjeti izdrzljivost. Ako su nepokretni zbog priprema, nema sanse da do 11. budu spremni. Nijedan od njih nije spomenuo umor. A gledajuci ekipu cjelokupno ima ih dosta sa viska kila. Panic, Faljic, dva Burica, Erceg. Jos su odradili manje treninga nego sto je bio plan.

Smajlagic nema grama ljudskog kvaliteta i bukvalno nema nijednog igraca koji ce za njega ginuti na terenu. Selekciju igraca nije ni radio. Cak ni na sirini nije radio.

Vidis da igraci znaju da nezasluzuju igrati na ovom nivou kako se kriju na terenu.

Terzicu kapa dole zbog ozbiljnosti.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 jan 2024, 23:03

Dobro @davinci rece neki dan, Magoda je unistio RK Bosnu, a ovdje samo nastavlja sto je tamo poceo...
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

palladino
Kontakt:

Post Postao/la palladino » 06 jan 2024, 09:21

Muhović ni u reprezentaciji premijer lige BiH ne bi imao mjesta , Herceg , Mandić su igrači ispod svakog prosjeka . Kvalitet lige vidimo u tome da Hamidović koji je jedan od boljih bekova u istoj kada izađe na megdan boljim golmanima nema šta tražit. Stil igre reprezentcije je ostao u 80-tim,90-tim kada se igralo tromo ,sporo . Sinoć Švica igra kao da su navijeni ,brz moderan rukomet ,a naši isto skretničari ,kao da su se prvi puta u životu vidjeli i sastali. Dovoljno je reći da je najbolji strijelac Panić koji je dao sinoć više golova nego u svom klubu za čitavu sezonu . Poslije ovoga treba napravit rez od selektora pa do Terzića ,dati mlađima šansu pa makar gubili i po 20 razlike ali ćemo barem znati zbog čega je tako. Treba tražit mlade momke koji imaju pravo nastupa i savez tj. predsjednik i generalni sekretar da idu sa svakim od njih obavit razgovore da nam se ne dešavaju slučajevi Kos, Pavlović , Mandići i slični. Samo se nadam da će Švedi i Holanđani bar malo povući ručnu jer ako ne povuku idemo na 50 golova sigurno. Bar ćemo dati priliku da Gruzija napravi historijski rezultat i pobijedi na euru jer ovo što mi igramo je u 3 rangu europskog rukometa blago rečeno.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 06 jan 2024, 09:39

Nadam se da će doći do neke protokolarne greške s naše strane pa da će nas Ehf zamijeniti drugom reprezentacijom.

Molim ljude iz ehf-a još jednom da provjere poresku karticu našeg saveza, službeni zapisnik igraca, ma bilo šta samo da maknu sramotu sa smotre :sick:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 jan 2024, 09:51

palladino je napisao/la:
06 jan 2024, 09:21
Muhović ni u reprezentaciji premijer lige BiH ne bi imao mjesta , Herceg , Mandić su igrači ispod svakog prosjeka . Kvalitet lige vidimo u tome da Hamidović koji je jedan od boljih bekova u istoj kada izađe na megdan boljim golmanima nema šta tražit. Stil igre reprezentcije je ostao u 80-tim,90-tim kada se igralo tromo ,sporo . Sinoć Švica igra kao da su navijeni ,brz moderan rukomet ,a naši isto skretničari ,kao da su se prvi puta u životu vidjeli i sastali. Dovoljno je reći da je najbolji strijelac Panić koji je dao sinoć više golova nego u svom klubu za čitavu sezonu . Poslije ovoga treba napravit rez od selektora pa do Terzića ,dati mlađima šansu pa makar gubili i po 20 razlike ali ćemo barem znati zbog čega je tako. Treba tražit mlade momke koji imaju pravo nastupa i savez tj. predsjednik i generalni sekretar da idu sa svakim od njih obavit razgovore da nam se ne dešavaju slučajevi Kos, Pavlović , Mandići i slični. Samo se nadam da će Švedi i Holanđani bar malo povući ručnu jer ako ne povuku idemo na 50 golova sigurno. Bar ćemo dati priliku da Gruzija napravi historijski rezultat i pobijedi na euru jer ovo što mi igramo je u 3 rangu europskog rukometa blago rečeno.
:clap:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

EastwichTown
Kontakt:

Post Postao/la EastwichTown » 06 jan 2024, 10:22

Isto mislim , kada se već ne možemo nositi sa ovim igračima protiv prosječnih Reprezentacija da se pruži šansa momcima od 18-20 god. i onda niko neće zamjeriti i kada se izgubi 20 razlike , mnogima je bilo bitno da se mi pojavimo na EP kao neki kontinuitet da imamo , po meni apsolutno pogrešno , na EP se ide kada se ima nešto da pokaže , a ne da ideš kao kanta za nabijanje . Ovu istu Švicarsku smo prije par godina mi pobijedili , zabili su nam samo 15 golova , ali su ljudi u tim kvalifikacijama presjekli i dali šansu mladim igračima , kroz par godina (sinoć) ti isti momci su nam ogadili rukomet .

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.