Pa prije pola godine je potpiso isti ugovor šta je sad problem, ako se razumijesbenko21 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 11:53izvinite na upadu ako smeta post nek se odmah obrise vezano za malog Focu njegov otac nije bio za da se potpise ugovor sa Zeljompintol_TM87 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 11:06Jucer bilo podpisao Afan Foco, a danas ga nema? Najbolji igrac kadeta i nestade hmmm..
kad smo kod potpisa velika je greska sto malom Meši mali je extra talent nije ponudjem ugovor cini mi se da igra lijevo krilo
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Bekric snosi najvisu odgovornost. Glavni krivac za lose rezultate. Dvolican je jer nestiti svlacionicu. Svaki menadzer je dobrodosao i ima pravo sugerisati.
Mogu oni dovesti koga god, dok je organizacija u strucnom stabu kakva jeste sa Bekricem, od rezultata nema nista. Samo savez i namjestaljke nas mogu ostaviti u premijer ligi.
Mogu oni dovesti koga god, dok je organizacija u strucnom stabu kakva jeste sa Bekricem, od rezultata nema nista. Samo savez i namjestaljke nas mogu ostaviti u premijer ligi.
-
- Kontakt:
Pa eto sam si nasao datum kada bi trebala da bude,ali znas ti nas,na istoj nista ne ocekujem kao ni na prethodnim,samo bacanje prasine u ociPririsak je napisao/la: ↑06 jan 2024, 10:39A zar nije bio neki rok za skupstinu kad je Tanovic preuzeo kormilo i navodno na toj skupstini se trebao usvojiti novi statut prihvatljiviji za investitore?Railwayman30 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 10:05Novi trener do 10.01 ce biti poznat. Dosle neke pare i bit ce usmjerene na pojacanja(ne na popunjavanje rostera).
Skupstina bi trebala biti zakazana do kraja januara.
Na istoj ce se o svemu pricati.
Ovo pisem samo sto sam saznao,a nisam od onih koji sute i kriju informacije od drugih.
Necu spominjati nikakve investitore,jer ni sam ne vjerujem vise u to. A cinjenica da nam treba neko s parama.
vjerovatno je doslo do nekih nesuglasica ovo sto sam napisao gore jer znam da je tacno ne zelim da izmisljam stvariirfo je napisao/la: ↑06 jan 2024, 12:01Pa prije pola godine je potpiso isti ugovor šta je sad problem, ako se razumijesbenko21 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 11:53izvinite na upadu ako smeta post nek se odmah obrise vezano za malog Focu njegov otac nije bio za da se potpise ugovor sa Zeljompintol_TM87 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 11:06Jucer bilo podpisao Afan Foco, a danas ga nema? Najbolji igrac kadeta i nestade hmmm..
kad smo kod potpisa velika je greska sto malom Meši mali je extra talent nije ponudjem ugovor cini mi se da igra lijevo krilo
i jos nesto sto se prije rijesite Fadila Zerica na klupi juniora bit ce vam bolje
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Evo i pitari nam pisu sta da radimo kad svoj klub nemajubenko21 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 12:10vjerovatno je doslo do nekih nesuglasica ovo sto sam napisao gore jer znam da je tacno ne zelim da izmisljam stvari
i jos nesto sto se prije rijesite Fadila Zerica na klupi juniora bit ce vam bolje
-
- Kontakt:
Kako moze biti Bekric glavni, znaci glavni, krivac za lose rezultate, kad ljetos kad si trebao da pojacas ekipu nemas nista na raspolaganju. Ali opet glavni krivac Bekric. Sigurno ima i on svoju odgovornost, ali bas da je glavni? Cim imas neke pare onda mozes da dovedes igrace kao Karic. Ili mozda i on ne valja? Neki dan se pisalo da nece niko da potpise od igraca zbog Bekrica, jer igraci pricaju izmedju sebe, a juce potpisa Karic.samoposmatram je napisao/la: ↑06 jan 2024, 12:07Bekric snosi najvisu odgovornost. Glavni krivac za lose rezultate. Dvolican je jer nestiti svlacionicu. Svaki menadzer je dobrodosao i ima pravo sugerisati.
Ove clanske idu ko halva...nevjerovatno kakvi smo.mi navijaci realno nisam ocekivao ni 2 hiljade,a kako stvari stoje ta bi brojka vec do veceras mogla biti oborena..
-
- Kontakt:
Nemozes traziti od trenera da vodi ekipu, ako on nema izbora ko ce da igra. Pogledaj prvih 11 u ovoj sezoni. Menadzeri su sklapali ekipu ne trener.Hansestadt je napisao/la: ↑06 jan 2024, 12:34Kako moze biti Bekric glavni, znaci glavni, krivac za lose rezultate, kad ljetos kad si trebao da pojacas ekipu nemas nista na raspolaganju. Ali opet glavni krivac Bekric. Sigurno ima i on svoju odgovornost, ali bas da je glavni? Cim imas neke pare onda mozes da dovedes igrace kao Karic. Ili mozda i on ne valja? Neki dan se pisalo da nece niko da potpise od igraca zbog Bekrica, jer igraci pricaju izmedju sebe, a juce potpisa Karic.samoposmatram je napisao/la: ↑06 jan 2024, 12:07Bekric snosi najvisu odgovornost. Glavni krivac za lose rezultate. Dvolican je jer nestiti svlacionicu. Svaki menadzer je dobrodosao i ima pravo sugerisati.
Neki prizivaju Mulalica a Adzema, a zaboravljaju da je Bekric njima vodu nosio, a sad kao treba da im diktira roster.
Uprava ce morati ukinuti tu poziciju ako misli postixati ozbiljne rezultate igrom. Ma da ce i dalje gurati politicku i placati pinku kad bude najgore. A onda kad dodje red na dva bosnjacka nadati se tom drugom mjestu u Europi.
Ovo sad sa pozicijom sportskog direktora je kratkorocna solucija i prolazit ce hrpa igraca po platnim mogucnostima.
-
- Kontakt:
Ono sto sam ja mogao da vidim jeste da ja bas svako igrao. Zbog cega je tako, ja ne znam. Isto tako Mulalic je bio trener dok je Bekric imao ovu ulogu u klubu. Sto bi to sad bio problem? Ne vidim da se neko zalio na Bekrica od trenera. Upravo to zadnje sto si napisao ima smisla, igraci po platnim mogucnostima, a to nije do sportskog direktora.samoposmatram je napisao/la: ↑06 jan 2024, 15:13Nemozes traziti od trenera da vodi ekipu, ako on nema izbora ko ce da igra. Pogledaj prvih 11 u ovoj sezoni. Menadzeri su sklapali ekipu ne trener.Hansestadt je napisao/la: ↑06 jan 2024, 12:34Kako moze biti Bekric glavni, znaci glavni, krivac za lose rezultate, kad ljetos kad si trebao da pojacas ekipu nemas nista na raspolaganju. Ali opet glavni krivac Bekric. Sigurno ima i on svoju odgovornost, ali bas da je glavni? Cim imas neke pare onda mozes da dovedes igrace kao Karic. Ili mozda i on ne valja? Neki dan se pisalo da nece niko da potpise od igraca zbog Bekrica, jer igraci pricaju izmedju sebe, a juce potpisa Karic.samoposmatram je napisao/la: ↑06 jan 2024, 12:07Bekric snosi najvisu odgovornost. Glavni krivac za lose rezultate. Dvolican je jer nestiti svlacionicu. Svaki menadzer je dobrodosao i ima pravo sugerisati.
Neki prizivaju Mulalica a Adzema, a zaboravljaju da je Bekric njima vodu nosio, a sad kao treba da im diktira roster.
Uprava ce morati ukinuti tu poziciju ako misli postixati ozbiljne rezultate igrom. Ma da ce i dalje gurati politicku i placati pinku kad bude najgore. A onda kad dodje red na dva bosnjacka nadati se tom drugom mjestu u Europi.
Ovo sad sa pozicijom sportskog direktora je kratkorocna solucija i prolazit ce hrpa igraca po platnim mogucnostima.
- MocMahale444
Slusaj ovog padobranca, pa vodi ga ciku.
Bekric je nesto najgore sto je zakacilo Zelju zadnjih godina.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Zena mu piseMocMahale444 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 15:44Slusaj ovog padobranca, pa vodi ga ciku.

Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Bekric bi trebao da ide primarno zbog toga kad te mahala zavede, i onda ti se natovari na ledja, tu onda nema spasa. Mislim dosta puta ranije vidjeno.
-
- Kontakt:
Neznam sta ti dodje Bekric, ali nije ti tesko pregledati podatke dostupne.Hansestadt je napisao/la: ↑06 jan 2024, 15:37Ono sto sam ja mogao da vidim jeste da ja bas svako igrao. Zbog cega je tako, ja ne znam. Isto tako Mulalic je bio trener dok je Bekric imao ovu ulogu u klubu. Sto bi to sad bio problem? Ne vidim da se neko zalio na Bekrica od trenera. Upravo to zadnje sto si napisao ima smisla, igraci po platnim mogucnostima, a to nije do sportskog direktora.samoposmatram je napisao/la: ↑06 jan 2024, 15:13Nemozes traziti od trenera da vodi ekipu, ako on nema izbora ko ce da igra. Pogledaj prvih 11 u ovoj sezoni. Menadzeri su sklapali ekipu ne trener.Hansestadt je napisao/la: ↑06 jan 2024, 12:34
Kako moze biti Bekric glavni, znaci glavni, krivac za lose rezultate, kad ljetos kad si trebao da pojacas ekipu nemas nista na raspolaganju. Ali opet glavni krivac Bekric. Sigurno ima i on svoju odgovornost, ali bas da je glavni? Cim imas neke pare onda mozes da dovedes igrace kao Karic. Ili mozda i on ne valja? Neki dan se pisalo da nece niko da potpise od igraca zbog Bekrica, jer igraci pricaju izmedju sebe, a juce potpisa Karic.
Bekric je prvi guro Mulalica iz kluba. Mulalic dobio otkaz u aprilu Zeljo na cetvrtom mjestu. Bekric imenovan u junu od tad Zeljo samo jednim putem pici.
-
- Kontakt:
Nista meni Bekric ne dodje, fakticki mi se nesto i ne svidja. Medjutim, opet nije bas tacno. Mulalica je svako gurao da se smijeni. Poslije zime smo se mucili protiv Leotara na Grbavici u kupu sa dva igraca vise na terenu. Poslije toga smo nazalost igrali nesto losije, navijaci, navijaci nisu bili zadovoljni i bio je pritisak da se smijeni ako zelimo nesto od Evrope. Tako je bilo.samoposmatram je napisao/la: ↑06 jan 2024, 15:49Neznam sta ti dodje Bekric, ali nije ti tesko pregledati podatke dostupne.Hansestadt je napisao/la: ↑06 jan 2024, 15:37Ono sto sam ja mogao da vidim jeste da ja bas svako igrao. Zbog cega je tako, ja ne znam. Isto tako Mulalic je bio trener dok je Bekric imao ovu ulogu u klubu. Sto bi to sad bio problem? Ne vidim da se neko zalio na Bekrica od trenera. Upravo to zadnje sto si napisao ima smisla, igraci po platnim mogucnostima, a to nije do sportskog direktora.samoposmatram je napisao/la: ↑06 jan 2024, 15:13
Nemozes traziti od trenera da vodi ekipu, ako on nema izbora ko ce da igra. Pogledaj prvih 11 u ovoj sezoni. Menadzeri su sklapali ekipu ne trener.
Bekric je prvi guro Mulalica iz kluba. Mulalic dobio otkaz u aprilu Zeljo na cetvrtom mjestu. Bekric imenovan u junu od tad Zeljo samo jednim putem pici.
Bekricu pi.cko odlazi iz Zelje
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nemam ja nista licno protiv Bekrica, nego pozicije koja je postavljena i koju on trenutno vodi. Znaci doce trener na kojeg ce svi svaljivati krivicu, a realno lik nedonosi odluke. Onda dolazimo u situaciju gdje prica trenera i ono sto se vidi na terenu odudaraju bukvalno. Onda jedni na trenera drugi na Bekrica a treci na igrace. Realno je kriv sav sastav.Hansestadt je napisao/la: ↑06 jan 2024, 15:53Nista meni Bekric ne dodje, fakticki mi se nesto i ne svidja. Medjutim, opet nije bas tacno. Mulalica je svako gurao da se smijeni. Poslije zime smo se mucili protiv Leotara na Grbavici u kupu sa dva igraca vise na terenu. Poslije toga smo nazalost igrali nesto losije, navijaci, navijaci nisu bili zadovoljni i bio je pritisak da se smijeni ako zelimo nesto od Evrope. Tako je bilo.samoposmatram je napisao/la: ↑06 jan 2024, 15:49Neznam sta ti dodje Bekric, ali nije ti tesko pregledati podatke dostupne.Hansestadt je napisao/la: ↑06 jan 2024, 15:37
Ono sto sam ja mogao da vidim jeste da ja bas svako igrao. Zbog cega je tako, ja ne znam. Isto tako Mulalic je bio trener dok je Bekric imao ovu ulogu u klubu. Sto bi to sad bio problem? Ne vidim da se neko zalio na Bekrica od trenera. Upravo to zadnje sto si napisao ima smisla, igraci po platnim mogucnostima, a to nije do sportskog direktora.
-
- Kontakt:
Svako je kriv za ovu situaciju, ali daleko je najvise je do budzeta za igracki kadar. To ti 80% definise pravac. Sigurno su se ljudi borili i da je tesko, ali nazalost je tako. Budzet definise stvari. Onda se moze vagati kasnije koliko je do trenera ili do sportskog direktora. Bekricu nema selameta, kad ti je veliki broj navijaca na grbaci duzi period, i da se pojavi sa Dzekom u plavom salonu samo bi smirilo oko njega naredna 2 mjeseca. Zato je i najbolje da ide. Ima on tu i negativnu proslos sto nekim navijacima smeta, kao i druge licnosti sto im smetaju.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, b00t, bvsic, Kockoglavi, Pact1921, Paromlinac i 87 gostiju.