Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VivaLaStella
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Now kiss 

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Ne posustaje brat, treba ti jos 5 godina da sazris, sad ti je oko 30, znaci tad taman zreo.AshburtonG je napisao/la: ↑06 jan 2024, 13:49Pa de reci nam koliko ima fabrika obuce. Nisam ti dao tezak zadatak, cak sam ti i sam ukljucio filter.![]()
Kopirao brat recenicu s foruma nekog i misli da barata s podacima. Ajde necu te vise.![]()
Na svakoj stranici ti je oko 600, 550, 530 fabrika

- AshburtonG
- Kontakt:
A druze, jesi li ti glup ili sta? Pa bukvalno sam ti dao oficijalnu mapu fabrika po svijetu. Ukupni broj fabrika je oko 500, dok je broj fabrika obuce 114. Zasto ti je tesko priznat da si nesto pogresno shvatio ili vidio? Veca budala ispadas sto pokusavas branit svoje gluposti, koje su nastale iz nepaznje, a ne manjka inteligencije. Znam da ti nije prvi put, ali kako ti ne dosadi kume?alemsa je napisao/la: ↑06 jan 2024, 13:57Ne posustaje brat, treba ti jos 5 godina da sazris, sad ti je oko 30, znaci tad taman zreo.AshburtonG je napisao/la: ↑06 jan 2024, 13:49Pa de reci nam koliko ima fabrika obuce. Nisam ti dao tezak zadatak, cak sam ti i sam ukljucio filter.![]()
Kopirao brat recenicu s foruma nekog i misli da barata s podacima. Ajde necu te vise.![]()
Na svakoj stranici ti je oko 600, 550, 530 fabrika![]()

Kakve veze ima broj godina sa tvojim nerazumijevanjem? Damn.

AshburtonG je napisao/la: ↑06 jan 2024, 13:59A druze, jesi li ti glup ili sta? Pa bukvalno sam ti dao oficijalnu mapu fabrika po svijetu. Ukupni broj fabrika je oko 500, dok je broj fabrika obuce 114. Zasto ti je tesko priznat da si nesto pogresno shvatio ili vidio? Veca budala ispadas sto pokusavas branit svoje gluposti, koje su nastale iz nepaznje, a ne manjka inteligencije.alemsa je napisao/la: ↑06 jan 2024, 13:57Ne posustaje brat, treba ti jos 5 godina da sazris, sad ti je oko 30, znaci tad taman zreo.AshburtonG je napisao/la: ↑06 jan 2024, 13:49Pa de reci nam koliko ima fabrika obuce. Nisam ti dao tezak zadatak, cak sam ti i sam ukljucio filter.![]()
Na svakoj stranici ti je oko 600, 550, 530 fabrika![]()
![]()
Kakve veze ima broj godina sa tvojim nerazumijevanjem? Damn.![]()
115 su ti facilities, to je drugo od fabrike (koju si sam spomenuo,)

Jak si na jeziku, glavom kriz zid i kad nisi u pravu, zelen. Nea veze eo ti si u upravu, valja?
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne, ne. Ti si u pravu.
Zivio.
Nemoj me samo vise citirat. Utjece mi pozitivno na degradaciju mozdanih vijuga, cak i u slucaju da trollas.

Nemoj me samo vise citirat. Utjece mi pozitivno na degradaciju mozdanih vijuga, cak i u slucaju da trollas.
E jebga pa sam si sebe kontradiktirao, ja sam postavio sa stranice gdje pise 600 factories, ti si rekao da nea 600 fabrika pa si postavio stranicu gdje pise 533 factories. Znaci ti si doveo u pitanje taj text, ne jaAshburtonG je napisao/la: ↑06 jan 2024, 14:09Ne, ne. Ti si u pravu.
Zivio.![]()

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Kg nara se prodavao po 5 KM u prodavnicama unazad mjesec i po.U Sarajevu se čeka u redovima za sok od šipka (il kako se kod nas kaže nara). Evo zašto je toliko popularan
Dok ćete u Hrvatskoj na ulicama naići na prodavače kestena i kukuruza, u Sarajevu se na svakom koraku prodaje sok od šipka.
Sarajlije očito znaju da je riječ o voću koje je bomba vitalnosti pa su ga odlučili popularizirati i jasno je da su u tome uspjeli. U šetnji Baščaršijom zatekli smo nekoliko štandova i kioska na kojima se može kupiti sok od šipka, a domaći i turisti doslovno čekaju u redovima za dozu tog zdravog napitka koji nazivaju najljekovitijim sokom na svijetu.
Cijena soka od šipka u čaši je od 1.53 eura do 2.56 eura, ovisno o lokaciji, dok ćete za bocu soka morati izdvojiti između 2.56 i 3.58 eura.
Inace, Hercegovina ima strasan potencijal pocev od smokve, grozdja, nara, masline itd.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 06 jan 2024, 14:56, ukupno mijenjano 2 puta.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
- Davidoffgold
- Kontakt:
Une vie honorable est une vie éternelle
- Marsal
- Kontakt:
Fantastična odluka. I treba učiniti sve što je u moći da takvi poput tebe nikad ne ostvare potomstvo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- numanumaye22
- Kontakt:
A onda ljeti stojadinom u Zaostrog, nakon toga opremanje za zimu, po jedne traperice u Trst.

- Centre forward
- Kontakt:
Pravile se brane na Đerdapu i Nilu, al' nisu znali pantalone sašit'. OK.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
Ni Zelenski ne mrzi Putina ovoliko kao Maršal što RollMana mrzi

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Prva stranica sto google izbaci kad trazis nike factories.
https://manufacturingmap.nikeinc.com/
Ukupan broj u svijetu 502
Od toga Kina ima 114, Indonezija 44, cak i BiH ima jednu.
Sto se tice tih facilities na toj stranci su facilities gdje se proizvodi materijal.
Sto se tice tih facilities na toj stranci su facilities gdje se proizvodi materijal.
Ma stas se s balavcem natezati, to glupane, debilu, pokazuje nezrelost osobe, svi smo mi bili vruce glave, ali coj'k kad sazrije, daleko je vise humble. I ovo zadnje sto je postsvio su finished goods factories, glavom kroz zid mora biti u pravu. Ali haj nebitnosoko je napisao/la: ↑06 jan 2024, 16:45Prva stranica sto google izbaci kad trazis nike factories.
Nisam ni prico o fabrikama nego Indoneziji

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Yebo majku ako su ovi Srbi normalni. Bukvalno sat vremena bez prestanka konstantna pucnjava i eksplozije nekakve se cuju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- VensanKasel
- Kontakt:
Očekuje se da će aerodrom Sarajevo ove nadolazeće ljetne sezone uvesti nekoliko dodatnih novih linija, upotpunjavajući šest novih destinacija koje će lansirati Ryanair, dvije SunExpress i jednu novu uslugu Pegasus Airlines. Wizz Air, koji je nedavno izabran kao jedan od pobjednika javnog poziva za uvođenje novih linija za Sarajevo u zamjenu za subvencije, planira započeti letove iz Italije. Iako avioprevoznik tek treba da finalizira iz kojeg će italijanskog grada polaziti usluga, očekuje se da će prevoznik inaugurirati letove iz Rima za glavni grad Bosne i Hercegovine. Rutu je posljednji put održavala sada nefunkcionalna FlyBosnia u martu 2020.
Posljednji javni poziv za uvođenje novih subvencioniranih linija zaključen je neposredno prije nove godine, a njegov ishod se očekuje sljedeće sedmice. “Nismo imali vremena da se fokusiramo na rezultate posljednjeg tendera zbog praznika, ali očekujem da ćemo sljedeće sedmice moći javno objaviti rezultate. Uglavnom smo ciljali na skandinavske destinacije i očekujemo uvođenje Osla, Kopenhagena i Stockholma”, rekao je Haris Fazlagić, čelnik Turističke zajednice Kantona Sarajevo, koja osigurava sredstva za nove rute. Javni poziv je raspisan nakon što su Norwegian i SAS Scandinavian Airlines iskazali interes za uvođenje novih letova za glavni grad Bosne i Hercegovine.
Tokom prvog kvartala 2024. godine aerodrom Sarajevo imat će 350.530 sjedišta na tržištu. Ovo predstavlja povećanje od 19,2% u odnosu na prošlu godinu ili dodatnih 56.367 mjesta. U istom periodu biće održano ukupno 2.422 leta za Sarajevo (uključujući i dolazne i odlazne) za 21% više u odnosu na prošlu godinu, odnosno dodatnih 420 operacija. Pegasus Airlines će biti najveći avioprijevoznik u Sarajevu tokom Q1 po kapacitetu, odmah ispred Turkish Airlinesa.
Posljednji javni poziv za uvođenje novih subvencioniranih linija zaključen je neposredno prije nove godine, a njegov ishod se očekuje sljedeće sedmice. “Nismo imali vremena da se fokusiramo na rezultate posljednjeg tendera zbog praznika, ali očekujem da ćemo sljedeće sedmice moći javno objaviti rezultate. Uglavnom smo ciljali na skandinavske destinacije i očekujemo uvođenje Osla, Kopenhagena i Stockholma”, rekao je Haris Fazlagić, čelnik Turističke zajednice Kantona Sarajevo, koja osigurava sredstva za nove rute. Javni poziv je raspisan nakon što su Norwegian i SAS Scandinavian Airlines iskazali interes za uvođenje novih letova za glavni grad Bosne i Hercegovine.
Tokom prvog kvartala 2024. godine aerodrom Sarajevo imat će 350.530 sjedišta na tržištu. Ovo predstavlja povećanje od 19,2% u odnosu na prošlu godinu ili dodatnih 56.367 mjesta. U istom periodu biće održano ukupno 2.422 leta za Sarajevo (uključujući i dolazne i odlazne) za 21% više u odnosu na prošlu godinu, odnosno dodatnih 420 operacija. Pegasus Airlines će biti najveći avioprijevoznik u Sarajevu tokom Q1 po kapacitetu, odmah ispred Turkish Airlinesa.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Pozdrav, trebo bi mi neko ko radi u banci ili je povezan sa bankarstvom, da mi samo da par informacija vezano za polaganje gotovine na racun, koji je maksimslan iznos a da se ne trazi porijeklo imovine, trebalo bi neku porodicnu ustedjevinu da polozim na racun da bi mogao nspravit kupovinu pa me to zanims, a ne ceka mi se ponedeljak
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ